ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ

ΤΑΜΙΑ – ΤΑΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ

 Ένα από τα κυριότερα πρόσωπα του σχεδίου «ΑΛΩΣΗ ΕΥΓΗΡΙΟΥ», ίσως ο ιθύνων νους, είναι η σημερινή παράτυπη ταμίας! Την τιμώ, αλλά πρέπει να δώσει εξηγήσεις και μάλιστα, αμέσως! Θα μιλήσω με ντοκουμέντα και αδιάσειστα μάλιστα. Κατ’ εμένα, σαν απλό μέλος του ιδρύματος, αλλά και ως εκλεγμένο μέλος της Ελεγκτικής Αρχής, το πρόβλημα είναι και ΗΘΙΚΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, εγώ γνώμη εκφέρω, το δια ταύτα, άλλος πρέπει να το πει.  

 

Ας αρχίσουμε το Love Story με το ίδρυμα. Από το 2012 εκλεκτή κυρία μου, με ΕΥΝΟΪΚΟΤΑΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ συνάψατε σύμβαση με το ίδρυμα, σας το θυμίζω με κάθε λεπτομέρεια.

Πρώτα το έγγραφο ενιαίο και μετά αναλυτικά  με τα στοιχεια που καίνε και μάλιστα τσουρουφλίζουν.


Πάμε τώρα αναλυτικά, θυμηθείτε τι υπογράψαμε και πότε, ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας!

 

Να δούμε το επόμενο τμήμα της σύμβασης, εδώ είναι το ζουμάκι. Μας πήρατε, μας πήρατε φλουρί κωνσταντινάτο! Οικόπεδο στην παραλία Μποζαϊτίκων 6,2 στρέμματα με λιοστάσι μεγάλο και «ΚΤΙΣΜΑ» ΔΥΑΡΆΚΙ 38,5 τετραγωνικά. Το κτίσμα αναιρεί δικαιολογίες για πρόχειρο και μιλάει για κτίσμα! Για θυμήσου το ξανά!

Ας δούμε τι υποχρεώσεις αναλάβατε και πως το ίδρυμα σας έβαλε ελάχιστο ενοίκιο, μόνο και μόνο να αξιοποιήσετε το κτίσμα! Συννενοήθήκαμε;; Ο αείμνηστος τότε πρόεδρος  Χριστόδουλος Τουλιάτος ήξερε τι έκανε! Όχι επειδή συγχωρέθηκε άλλαξε τίποτε!

Εδώ είναι κυρία ξεχασιάρα ταμίας οι υποχρεώσεις σας. Να επισκευάσετε, να αξιοποιήσατε με δικά σας έξοδα το σπιτάκι και φυσικά να το τελειοποιήσετε! Κοντά 40 τετραγωνικά κτίσμα όχι παράπηγμα, το διευκρινίζει! Συννενοιήθήκαμε;

Πάμε μαζί να δούμε που στην ευχή αναλήφθηκε και εξαφανίστηκε το σπιτάκι και το γραφειάκι που είχατε έδρα σας;

ΘΑΥΜΑ – ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΑΥΜΑ – ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ! Να ρωτήσουμε το φίλο μας το μάγο πως έγινε το θαύμα!

Να δείξω και μια φωτογραφία τωρινή να δει ο κόσμος τι απέμεινε εκεί!

Πάει το σπιτάκι έκανε φτερά!!!


Πάμε στις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας εκλεκτή κυρία αυστηρή ταμίας που μαζί με την υπόλοιπη κουστωδία απαγορεύσατε να έχω πρόσβαση στα έργα και ημέρες σας! Ασφαλώς θα θυμάστε Να δούμε το ντοκουμέντο απαγόρευσης. Εγώ κυρία ταμίας εκλέχθηκα με εντολή να σας ελέγχω και κανείς ποτέ δεν με έπαψε, δείτε το!


Ολόκληρο λιοστάσι ενοικιάσατε που σημαίνει τενεκέδες λάδι έπρεπε να αποδίδετε στο ίδρυμα, τι έγινε ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ;  Το ξεχάστε ή το χρησιμοποιήσατε αλλού;;; Προσοχή επειδή μιλάμε για 6,2 στρέμματα το ίδρυμα σας έδινε το μισό! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!

Ας δούμε και τις υπογραφές και σφραγίδες νομιμότητας και από ΔOΥ!


Για σήμερα κάναμε την αρχή, μην κουράζουμε θα σας θυμίσουμε τα παρακάτω σε άλλη συνέχεια! Τώρα σκεφτείτε απλά ότι ξεχάσατε και θα δούμε αν παραβιάσατε το άρθρο  του καταστατικού, αν έχετε ακόμα χρέος στο ίδρυμα και αν έχετε δικαίωμα να είστε στην ΔΕ!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ