ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ: ΣΤΗΜΕΝΗ (;) Η ΑΚΥΡΗ ΓΕΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 17.02.2020

Η ΨΕΥΔΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

Στην περιβόητη έκτακτη ΓΣ που σκηνοθετήθηκε και πραγματοποιήθηκε εντελώς παράνομα την 12 Φεβρ. 2020 και με πλήρη καταπάτηση του καταστατικού, ΚΥΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ είναι η κα ΓΓ.  Και ακούστε γιατί. Με ψεύτικη σε πληρότητα αίτηση έκτακτης σύγκλισης άρχισαν οι διαδικασίες. Στις 16.12.2019, την υπέγραψαν 16 δήθεν ταμειακά και καταστατικά εντάξει και τα επτά μέλη ήταν παράτυπα και παράνομα. Στην έκτακτη ΓΣ της 17.02.2020 η κα ΓΓ επέτρεψε να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα 34 άτομα που δεν είχαν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθε!

Σαν προσωρινός πρόεδρος  ΔΕ φώναξα, διαμαρτυρήθηκα και στους κ.κ. και στον Δήμαρχο και στην Αντιδήμαρχο, με έγραψαν κανονικά και ακράδαντα πιστεύω, ήταν ΟΛΟΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ.  Δείτε το δικό μου εξώδικο που στοιχειοθετούσε με αποδείξεις τις παρατυπίες και παρανομίες και θα καταλάβετε.

 

Πάτρα, 15 Ιουνίου, 2020

ΠΡΟΣ: 1. Αξιότιμη κα Αντιδήμαρχο Παιδείας

         2. Κωνσταντοπούλειο Οίκο Ευγηρίας Πατρών

ΚΟΙΝ.:1. Αξιότιμο κ. δήμαρχο Πατρέων (για γνώση)

        2. κ. Γενικό Έφορο (Γεν. Διευθ. Υπ. Εσωτερικών)

ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ & ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΟ 6

ΘΕΜΑ: Μεθόδευση πλαστων διαδικασιών & εξαπάτηση όλων


 

Θέτοντας υπόψη σας τα παρακάτω πραγματικά, τελεσθέντα απαράδεκτα γεγονότα, που αναστάτωσαν το ιστορικό φιλανθρωπικό κορυφαίο ίδρυμα.

1. Την 16.12.2019 με την με αρ. πρωτ. 1106/16.12.2019 αίτηση σύγκλησης έκτακτης Γ.Σ. 16 μελών έγινε η αιτηθείσα την 17.02.2020. Η διαδικασία αυτή ήταν ΑΚΥΡΗ και καταστατικά και διαδικαστικά και η μεθόδευση επιλήψιμη. Συγκεκριμένα την έκτακτη ΓΣ υπέγραψαν δεκαέξι μέλη [1) Τάντουλας Κ. Α.Μ.Μ. Τ13, 2) Παππά Παν. Α.Μ.Μ. Π33, 3) Ρούσσος Προκ. Α.Μ.Μ. Ρ8, 4) Χατζίρη Μαρ. Α.Μ.Μ. 5) Σωτηροπούλου Ευστ. Α.Μ.Μ. Σ28, 6) Λεμέσιος Νικ. Α.Μ.Μ. Λ12, 7) Δελδήμος Βασ. Α.Μ.Μ.  Δ13, 8) Σακελλαρίου Κων. Α.Μ.Μ.  Σ26, 9) Ασημακόπουλος Κων. Α.Μ.Μ. Α23, 10) Μαφρέδα Φλωρίου Αικ. Α.Μ.Μ.  Μ32, 11) Σωτηρόπουλος Ηλ. Α.Μ.Μ. Σ29, 12) Λεμέσιου Αλεξ. Α.Μ.Μ.  Λ11, 13) Βαφειάδου Δομ. Α.Μ.Μ. Β9, 14) Γεραντώνης Σωτ. Α.Μ.Μ. Γ14, 15) Βλαχόπουλος Κων. Α.Μ.Μ. Β8 & 16) Μαμματά Μαρ. Α.Μ.Μ. Μ28.

Εξ αυτών, επτά μέλη δεν είχαν δικαίωμα να την υπογράψουν, είχαν καταστατικό κώλυμα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τάντουλας Κ. Α.Μ.Μ. Τ13  ενεγράφη το 2019 δεν είχε καν πληρώσει μέχρι την ημέρα της υπογραφής και δεν είχε κλείσει ένα έτος (αρθ. 5 § 2)

Ο κ. Ρούσσος Προκ. Α.Μ.Μ. Ρ8, ενεγράφη το 2019 δεν είχε καν πληρώσει μέχρι την ημέρα της υπογραφής και δεν είχε κλείσει ένα έτος (αρθ. 5 § 2) 

Η κα  Σωτηροπούλου Ευστ. Α.Μ.Μ. Σ28, ενεγράφη το 2019 δεν είχε καν πληρώσει μέχρι την ημέρα της υπογραφής και δεν είχε κλείσει ένα έτος (αρθ. 5 § 2)

Ο κ. Δελδήμος Βασ. Α.Μ.Μ.  απώλεσε το δικαίωμα του εντάξει μέλους (αρθ 3 § 6), μια και επί δυο έτη 2018, 2019 δεν κατέβαλε την συνδρομή του. Πλήρωσε με την απόδειξη 168/2018  για το έτος 2017 και την εγγραφή του.

Η κα  Μαφρέδα Φλωρίου Αικ. Α.Μ.Μ.  Μ32, ενεγράφη το 2019 δεν είχε καν πληρώσει μέχρι την ημέρα της υπογραφής και δεν είχε κλείσει ένα έτος (αρθ. 5 § 2)

Ο κ. Σωτηρόπουλος Ηλ. Α.Μ.Μ. Σ29, ενεγράφη το 2019 δεν είχε καν πληρώσει μέχρι την ημέρα της υπογραφής και δεν είχε κλείσει ένα έτος (αρθ. 5 § 2)

Τέλος ο κ. Γεραντώνης Σωτ. Α.Μ.Μ. Γ14, ενεγράφη το 2017, επί δύο έτη 2017, 2018 δεν πλήρωσε δυο χρόνια, πλήρωσε για να ψηφίσει με την υπ. αριθ. 552/2019 και απώλεσε το δικαίωμα του εντάξει μέλους (αρθ 3 § 6),

Την ακέραια ευθύνη αυτής της παράτυπης, παράνομης μεθόδευσης φέρει εξ ολοκλήρου η τότε υπεύθυνη Γενική Γραμματεύς ΔΕ αξιότιμη κα Χατζίρη Μαρία, (αρθ. 10 § 1, 2) η οποία κατά την γνώμη μου αν και γνώριζε την πραγματικότητα (η άγνοια νόμου δεν δικαιολογείται ειδικά σε μια πεπειραμένη δικαστικό) με την αποσιώπηση, ή μη παρέμβασή της παραπλάνησε α) τον τότε κ. πρόεδρο, β) τα μέλη της τότε ΔΕ, γ) το σώμα της έκτακτης ΓΣ, δ) την εποπτεύουσα Αρχή, ε) το ίδρυμα και το προσωπικό, στ) τον τοπικό τύπο που δημοσίευσε σχετικά και ζ) τον Πατραϊκό λαό που τα διάβασε.

Η παράτυπη αυτή πράξη επέφερε παράτυπα αποτελέσματα και κλονίστηκε το ίδρυμα, το κύρος του, η διοικητική και οικονομική ροή του, η υπόστασή του και η ύπαρξή του.

Συνυπευθυνότητα κατά τη γνώμη μου, χρεώνεται η απερχόμενη 4άδα της προσωρινής ΔΕ (κ.κ. Δελδήμος Β., Κασόλας Θ., Λεμέσιος Ν. & κα Τσαγκάρη Φ.) που συμμετείχε κατά τη θητεία της ΔΕ και με το πρόσχημα ότι δεν είχε η ΠΔΕ αρμοδιότητες ενεργειών οικονομικής & διοικητικής υποστήριξης του ιδρύματος ψήφιζε μόνο για όσα εκ των έξω εντέλλετο (ανανεώσεις συμβάσεων φίλων υπαλλήλων κλπ) και όχι αυξήσεως πόρων του ιδρύματος.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και καταλήγει η εξώδικος μου πρόσκληση.

 

Με τα παραπάνω, τελών σε πλήρη αγανάκτηση, σε μέγιστη λύπη, σε μέγιστη γνώση των επακόλουθων που θα συμβούν, καλώ τους πέντε φερόμενους σαν εκλεγείσα ΔΕ και τους συμμετέχοντες και παρέχοντες βοήθεια στις παρατυπίες, να αναλογιστούν το μέγεθος της ευθύνης τους, να σταματήσουν πάραυτα να συντηρούν αυτό το παράτυπο και παράνομο καθεστώς, να σεβαστούν το κύρος του ιστορικού ιδρύματος και να απομακρυνθούν από κάθε συμμετοχή στις παρατυπίες.

 

Καταγγέλλω ενώπιον πάντων

 

όσα παραπάνω διαπίστωσα, επιφυλάσσομαι να καταφύγω όπου δει και όπως δει, επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματος μου και ζητώ κάθε άτομο που αγαπάει το ίδρυμα, να με συνδράμει.

Ζητώ έστω και αργά τα μέλη της φερόμενης ως ΔΕ, που παράτυπα και παράνομα διοικούν να απομακρυνθούν τάχιστα και άμεσα.

Ζητώ συγνώμην από όλους, για την όποια δική μου αρχική συμμετοχή  στα παραπάνω, που δεν γνώριζα και πίστεψα παρασυρμένος από την πρωταρχική και κυρίαρχη συμμετοχή της τότε και τώρα Γ.Γ. από την ιδιότητα της έμπειρης νομικού που έφερε.

Με τιμή ο παράνομα παυθείς Πρόεδρος ΠΔΕ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ