ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

 

ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ  ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ? 

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Μια λαϊκή παροιμία λέει: «Οι/ο ψεύτες/ης και Οι/ο κλέφτης/ες, τον πρώτο χρόνο χαίρονται». Τον δεύτερο τι γίνεται; Συνήθως μαρτυριούνται μόνοι τους, Αλλά ας δούμε με περισσή σοβαρότητα τα πραγματικά περιστατικά.

Το ευαγές γηροκομείο της Πάτρας, το Κωνσταντοπούλειο, αιμορραγεί, ψυχορραγεί, κλυδωνίζεται η φήμη του, η πνευματική και οικονομική του υπόσταση, κακοδιοικείται, καταπατήθηκαν νόμοι, καταστατικά, κανονισμοί λειτουργίας, οι τρόφιμοι και το προσωπικό στενάζουν κάτω από μια πρωτοφανή  «διοικητική» βία, τα πάντα διοικούνται, διαχειρίζονται και ελέγχονται με άκρα μυστικότητα!

Οι καθαροί πρωτογενείς ελεγκτικοί προβλεπόμενοι μηχανισμοί, δηλαδή το κυρίαρχο όργανο της Γ.Σ., με απλά λόγια τα μέλη του, ευθέως και πλαγίως μπήκαν στο ψυγείο, παυτήκαν για πάνω από 2ετία και παράλληλα δημόσια παραπληροφορούνται!

Όλοι γίναμε έκπληκτοι αυτήκοοι μάρτυρες πρώτον από μια σαπουνόφουσκα δημόσια δήθεν βόμβα, που παίχτηκε προνομιακά, από πατρινό κανάλι, από Πατρινές εφημερίδες, από δημόσιες επιστολές της φερόμενης σημερινής διοίκησης είτε στο προσωπικό, είτε στα ΜΜΕ, είτε στα μέλη για καταγγελίες, για ορκωτούς δήθεν (εδώ είναι υπό εξέταση πολλά, ανακολουθίες, ψευδείς διαπιστώσεις, εθελοτυφλία, κλπ)

Παρουσιάστηκε το φαινόμενο του σκηνοθετημένου αδικαιολόγητου αντικατοπτρισμού, της  πολλαπλής διασποράς ψευδών καταγγελιών και ειδήσεων

Πριν λίγες μέρες έλαβα εγώ και άλλα μέλη του ιδρύματος μια ενυπόγρσφη επιστολή που βάζει τα πράγματα στη θέση τους, λεπτομερειακά κατατοπιστική από τον αδίκως παυθέντα εκλεγμένο αξιότιμο κ. πρόεδρο Αλέκο Ανδρουλιδάκη που ομολογουμένως αποτελεί εκ βαθέων κατάθεση ψυχής που και στη συνέχεια αυτούσια δημοσιεύω και συνυπογράφω και επικροτώ.

ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ;

Ναι, διαπράχθηκαν οφθαλμοφανή εγκλήματα, παραβάσεις, παρατυπίες, κατά συρροή, εκ προμελέτης, στοχευμένες με πρωταγωνιστές αρκετούς (φερόμενη ως ΔΕ, Αντιδημαρχία, ίσως ορκωτούς λογιστές, ακόμα δεν το είδαμε υπογεγραμμένο και ίσως είναι πλαστό, κλπ., κ.λ.π.) αυτούς πρέπει να τους ερευνήσει κάποια δικαστική εισαγγελική Αρχή, όχι εγώ. Θα καταθέσω ευθαρσώς την γνώμη και αντίληψή μου, από την χρόνια πείρα μου ως μέλος του σώματος των ενόρκων.

Πρώτον κατηγορούνται αδιανόητα, ψευδέστατα αθώοι ευυπόληπτοι με εθελοντική προσφορά πολίτες, αν και περί των ιδίων κατηγοριών, υπάρχει τελεσίδικη δικαίωσή των πρωτοβαθμίως και δευτεροβαθμίως, από Εισαγγελία Πρωτοδικών και Εφετών!

Δεύτερον συστήθηκε αίολος διαδικασία δήθεν ελέγχου, χωρίς να ερωτηθεί ποτέ, το κυρίαρχο όργανο δηλαδή τα μέλη, χωρίς προκήρυξη διαγωνισμού, κατ’ επιλογή και με μυστικότητα που πρέπει να διερευνηθεί!

Τρίτον τα δήθεν πειστήρια, δηλαδή το περιβόητο πόρισμα δείχνει να μην είναι έγκυρο, η διάρθρωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι ερασιτεχνική, στερείται υπογραφών, χρησιμοποιεί ψευδείς διαπιστώσεις κ.λ.π.

Τέταρτον δόθηκε επίσημα και ενυπόγραφα κάποιο ψεύτικο κατ’ εμέ, πρώτα σε πατρινό κανάλι, δεύτερον στα ΜΜΕ, τρίτον στους υπαλλήλους του ιδρύματος  (αυτό λέγεται κακοήθεια, μια και το κάνουν να υποκαταστήσουν τα μέλη με τους υπαλλήλους) ακόμα (κατ΄ ευφημισμό) διανεμήθηκε  και στα τσαντήρια και κατά πρωτάκουστο τρόπο ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ στα μέλη, στους κατηγορούμενους και σε μένα προσωπικά που όλοι το ζητήσαμε εγγράφως. 

Πέμπτον εκ του πονηρού, πλαγίως και δολίως (προφανώς ίσως παρακάμφθηκε ο κ. Δήμαρχος, το ερευνώ) έχουμε εγκληματική παρέμβαση της φερόμενης ως ΔΕ στο ΣΤΕ σε υπόθεση που τα αντιπαραταθέντα μέλη είναι το Δημόσιο (ο Δήμος Πατρέων) και η παυθείσα καταχρηστικώς εκλεγείσα ΔΕ! Από πού και έως που κ.κ. εσείς προσπαθείτε να ποδηγετήσετε τη δικαιοσύνη, για να επιμηκύνετε την παράνομη καταχρηστική σας διοίκηση που καταδικάστηκε από τα όργανα της ΠΔΕ και η καταδίκη ουδέποτε πήρε έστω προσωρινή αναστολή;

Έκτον και πρωτάκουστο πως εσείς τα δύο κατήγορα μέλη αν και είστε οι ουσιώδεις υπεύθυνοι στα όσα και αν διεπράχθησαν οικονομικά και διοικητικά σαν ταμίας και Γεν. Γραμματέας αποποιείστε των ευθυνών  και κατηγορείτε τους άλλους τρείς;

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ

 

Προς τα μέλη του Κωνσταντοπουλείου ευγηρείου.

Αγαπητά μέλη,

Τις τελευταίες εβδομάδες είμαστε μάρτυρες όλοι των απαράδεκτων εκ μέρους της μη νόμιμης Διοικούσας Επιτροπής του Φιλανθρωπικού Σωματείου μας, ενεργειών και μεθόδων που δεν προβλέπονται από το καταστατικό, είναι αντιδεοντολογικές και πρωτόγνωρες για την ιστορία και την προσφορά του Κωνσταντοπουλείου οίκου ευγηρίας που πρόσφατα είχα την τιμή να υπηρετήσω επί δύο έτη από τη θέση του Προέδρου της ΔΕ μετά από δική σας ψήφο και εμπιστοσύνη.

Τα μέλη της μη νόμιμης Διοικούσας Επιτροπής, μη νόμιμης διότι έτσι έχει κριθεί από την υπ’ αριθμ 22/30.7.2020 απόφαση της αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδος κατόπιν προσφυγών που προκλήθηκαν από τις παράνομες και μεθοδευμένες ενέργειες εξακολουθούν να παραμένουν στις θέσεις τους, να λαμβάνουν σοβαρές αποφάσεις με κόστος για το ευγηρείο και δεν είχαν την ευθιξία να παραιτηθούν ή να ζητήσουν από τον Πρόεδρο των Πρωτοδικών τον ορισμό προσωρινής Διοίκησης από μέλη με γνώσεις διοίκησης και αγάπη προς το ευγηρείο, έως ότου εκδοθεί η απόφαση που εκκρεμεί στο Συμβούλιο Επικρατείας μετά από προσφυγή του Δήμου Πατρέων κατά του Ελληνικού Δημοσίου (Αποκεντρωμένη Διοίκηση) που έχει αναβληθεί δύο φορές  χωρίς να έχει δοθεί αναστολή και η Δικάσιμος έχει οριστεί για 25η Μάιου τρέχοντος έτους.

Η παρούσα λοιπόν μη νόμιμη ΔΕ ανέθεσε τον Μήνα Ιούνιο του 2020 σε εταιρεία ορκωτών λογιστών με έδρα την Αθήνα τη διενέργεια οικονομικού ελέγχου για τα έτη 2016-2019.

Σας διαβεβαιώ δε, ότι δεν είμαι κατά της διενέργειας οικονομικού ελέγχου, απεναντίας τον θεωρώ χρήσιμο εργαλείο για τον εντοπισμό  τυχόν παραλείψεων, αδυναμιών ώστε να λαμβάνονται άμεσα μέτρα κατά περίπτωση υπό την προϋπόθεση όμως να μην υπάρχει έλλειψη διαφάνειας, να τηρούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες επιλογής με διακηρύξεις και δημοσιεύσεις στον τοπικό τύπο.

Αμφισβητώ όμως ακόμη την συγκεκριμένη επιλογή με υψηλό κόστος αφού υπήρχε και υπάρχει η δυνατότητα να ζητηθεί έλεγχος από το αρμόδιο υπουργείο ή από την επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης χωρίς κόστος.

Ενώ λοιπόν από τα μέσα Φεβρουαρίου ήταν γνωστό στη Δ/Ε το δήθεν πόρισμα και θα έπρεπε πρωτίστως να ενημερωθεί ο Διοικητικός Δ/ντης και όλοι οι Διοικητικοί υπάλληλοι για να αντικρούσουν τις παρατηρήσεις δόθηκε το πόρισμα στη δημοσιότητα χωρίς να αναφέρονται στοιχεία όπως η ταυτότητα της εταιρείας, υπογραφές των συντακτών, ημερομηνία του πορίσματος, παρά ταύτα προβαίνουν σε άστοχους χαρακτηρισμούς δημιουργώντας σκιές και αιτιάσεις σε βάρος Διοικήσεων και υπαλλήλων που προκαλούν έντονο προβληματισμό επί του τρόπου διατυπώσεων, ενώ τα μέλη της εντολοδόχου Δ/Ε γνώριζαν πολύ καλά ότι οι παρατηρήσεις ήταν απαράδεκτες και δεν έτυχαν της βασάνου του ελέγχου όπως θα έπρεπε.

Και γνώριζαν πολύ καλά ότι οι παρατηρήσεις τους δεν ίσχυαν σε όλα όσα και έτσι αναφέρονται και εάν δεν το γνώριζαν κακώς, διότι δύο από τα μέλη εκτελούσαν κατά τα έτη 2018 και 2019 καθήκοντα ταμία και γ.γ. όπου σύμφωνα με το καταστατικό είχε την εποπτεία της λογιστικής και οικονομικής υπηρεσίας του Σωματείου.

Τα θέματα που αναφέρονται στο πόρισμα είναι:

Α) Αποσβέσεις παγίων έγιναν με τις αντικειμενικές αξίες προκειμένου να αποφευχθεί κόστος άνω των 60000 ευρώ που ήταν απαραίτητο για την εκτίμηση των εμπορικών αξιών των ακινήτων από πιστοποιημένους ορκωτούς εκτιμητές και μάλιστα κατά τον ίδιο τρόπο υπολογίσθηκαν από τη σημερινή Διοίκηση.

Β) Εξοπλισμός 400,000 ευρώ που δήθεν εξαφανίσθηκε. Γνωρίζουν πολύ καλά και αν δεν το γνωρίζουν όφειλαν να είχαν ενημερωθεί από τον Δ/ντη ότι πρόκειται για λογιστική απόσβεση της αξίας των παγίων περιουσιακών στοιχείων του εξοπλισμού με βάση κτήσης σύμφωνα με το διπλογραφικό σύστημα που εφαρμόσθηκε από το έτος 2018 στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού του λογιστηρίου. Όλος ο εξοπλισμός είναι υπαρκτός και χρησιμοποιείται καταγεγραμμένος σε καταστάσεις κατά κωδικό που συνοδεύουν τον ισολογισμό.

Γ) Επισφαλείς απαιτήσεις. Το σύνολο σχεδόν του ποσού αναφέρεται σε ένα μισθωτή το όνομα του οποίου δόθηκε στη δημοσιότητα, αφορά υπόθεση του έτους 2009 και έχουν εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις σε βάρος του που βρίσκονται στο φάκελο, πλην όμως η είσπραξη του ποσού ήταν ανεπίδεκτος αφού ο μισθωτής στερείτο περιουσιακών στοιχείων και ένα μικρό οικόπεδο ιδιοκτησίας που είναι βεβαρυμμένο με υποθήκες και κατασχέσεις από το Δημόσιο – ΙΚΑ και προμηθευτών.

Ως προς τα βάρη και τις υποθήκες υπάρχει στο φάκελο έρευνα υποθηκοφυλακείου που διενεργήθη μετά από εντολή μου και η Δικαστική Επιμελήτρια πληρώθηκε και η πληρωμή εγκρίθηκε από τον τότε ταμία και σήμερα φερόμενο ως πρόεδρο.

Δ) Το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ευγηρείου δεν αναφέρεται σε καταστάσεις. Μα είναι αυτό που χρησιμοποίησε ο δήθεν πρόεδρος για τις μετακινήσεις του στην Αθήνα προκειμένου να παραδώσει ιδιοχείρως την επιταγή πληρωμής στους ορκωτούς ελεγκτάς δημιουργώντας έξοδα μετακίνησης αντί μιας συστημένης επιστολής.

Βέβαια ο Δ/ντης από ετών τηρεί βιβλίο κίνησης για το αυτοκίνητο με κάθε λεπτομέρεια.

Βεβαίως όλες οι παρατηρήσεις θα είχαν αποφευχθεί εάν ο έλεγχος είχε την σοβαρότητα που απαιτείται και είχαν ερωτηθεί οι Διοικητικοί υπάλληλοι και ο Δ/ντης ο οποίος συμπληρώνει πορεία τριάντα πέντε ετών συνεχούς παρουσίας και εργασίας στο ευγηρείο.

Ακόμα δεν θα πρέπει να σας διαφύγει της προσοχής ότι ενώ ο έλεγχος ενεργείται για τα έτη 2016-2019 παρουσιάζεται υπόθεση του έτους 2009.

Ποιος/ποια έδωσε τα στοιχεία  χωρίς προηγουμένως να ζητήσουν ενημέρωση από τον Δ/ντη και ποιος ο απώτερος στόχος του?

Κατά τη γνώμη μου και όχι μόνο οι ενέργειες αυτές κρύβουν σκοπιμότητες και βλάπτουν πρωτίστως το ευγηρείο και το έργο που συντελείται, τα αποτελέσματα των οποίων δυστυχώς και εύχομαι να διαψευσθώ θα τα δούμε πολύ σύντομα.

Το ευγηρείο έχει μια λαμπρή πορεία προσφοράς 145 ετών και παρέχει υπηρεσίας υψηλού επιπέδου, αποτελεί κόσμημα της πόλης και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να το απαξιώσει προκαλώντας σχόλια δυσμενή στους συμπολίτες μας.

Πέραν αυτών κατά τη γνώμη μου συνεχίζεται μια προσπάθεια σπίλωσης όσων διετέλεσαν σε θέσεις ευθύνης με έωλες κατηγορίες πυροτεχνήματα και σκιές με απώτερο σκοπό να πετύχει η σημερινή παράνομη Διοίκηση την παραμονή της στη Διοίκηση του Ιδρύματος.

Είναι συνέχεια της πρότασης μομφής που κατέθεσαν μεταξύ άλλων από τα δύο μέλη Χατζίρη – Δελδήμος και όπως θυμάστε συζητήθηκε στη Γενική Συνέλευση της 17.02.2020 που ανάγκασαν την μεγάλη πλειοψηφία των μελών να αποχωρήσουν.

Είναι συνέχεια ότι τα δύο μέλη Χατζίρη – Δελδήμος δε δίστασαν να καταθέσουν στον εισαγγελέα μηνυτήρια αναφορά σε βάρος των προηγούμενων Διοικήσεων με ανυπόστατες κατηγορίες για υπόθεση πάλι του 2009.

Συρθήκαμε άδικα στα ανακριτικά γραφεία 20 περίπου μέλη με κοινωνική καταξίωση και προσφορά για παροχή εξηγήσεων και τελικά η αναφορά τέθηκε στο αρχείο αφού κανένα στοιχείο δεν προέκυψε σε βάρος οποιουδήποτε και δεν είχαν την εντιμότητα να αναφέρουν στον κ. Δήμαρχο που του είχαν κοινοποιήσει την μηνυτήρια αναφορά να του γνωρίσουν ότι ετέθη στο αρχείο.

Προφανώς το ήθος μου και την αγάπη μου για το ίδρυμα την είχαν εκλάβει ως αδυναμία επειδή μέχρι σήμερα δεν έχω καταθέσει αγωγές αποζημιώσεως και μηνύσεις αλλά πλανώνται. Οι μεθοδεύσεις αυτές που συνεχίζουν με μηνύσεις και πειθαρχικές διώξεις κατά των Διοικητικών Υπαλλήλων και επιφέρουν τον διασυρμό του ιδρύματος δεν θα τους επιτρέψουμε να συνεχισθεί διότι μέχρι τώρα έκαναν μεγάλο κακό κατηγορώντας τα πάντα και τους πάντες αλλά απόφευγαν να ομολογήσουν πώς υπεγράφη ο ισολογισμός του 2019, ποια Γενική Συνέλευση τον ενέκρινε πριν την κοινοποίηση του στις διάφορες υπηρεσίες.

Αποφεύγουν τις ευθύνες τους γιατί δεν τους έδινε η εφορία φορολογική ενημερότητα και άλλα που δεν είναι της παρούσης.

Επιτρέψτε μου όμως να θέσω υπόψη σας ότι την έκθεση πορίσματος τη ζήτησα εγγράφως να μου αποσταλεί όπως και άλλα μέλη προηγούμενων διοικήσεων προκειμένου να λάβω γνώση και να παράσχω εξηγήσεις αλλά απάντηση δεν έχω λάβει.

Αυτός είναι ο σεβασμός τους στα μέλη και τη Γενική Συνέλευσηαπό την παράνομη Διοίκηση αφού πάντα δημοσιοποιούσαν ότι και όπως το ήθελαν με σκοπό να θίξουν υπολήψεις και να δημιουργήσουν εντυπώσεις και σκιές τώρα ανεξήγητα δεν έστελναν την πλήρη έκθεση για να λάβω γνώση αφού διετέλεσα Πρόεδρος της Δ/Ε για το διάστημα 2018 – 2019 που γίνεται ο έλεγχος.

Θέλω όμως να σας θυμίσω ότι ανέλαβα Πρόεδρος της Δ/Ε στις 21/3/2018. Η περίοδος ήταν κρίσιμη για την πορεία του ιδρύματος αφού δύο οικονομικές μελέτες των ετών 2015 και 2017 προέβλεπαν πτώχευση του ευγηρείου γιατί λόγω της οικονομικής κρίσης τα έξοδα υπερκάλυπταν τα έσοδα,παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των προηγούμενης Διοικούσας Επιτροπής.Εργάσθηκα με  καθημερινή παρουσία στο ευγηρείο βάζοντας στόχο και προτεραιότητες με σκοπό την μείωση των εξόδων και αύξηση των εσόδων.

Τα αποτελέσματα ήσαν άμεσα ορατά αφού το 2018 πετύχαμε αύξηση σημαντική από μία ανεκμετάλλευτη δομή που μαζί με την επιχορήγηση των 80000 που συνεχίστηκε και το 2019 και όλοι γνωρίζουν πώς επετεύχθη μας έδινε ελπίδα και πίστη.

Βέβαια, στην προσπάθειά μας αυτή συνέβαλε η μεγάλη βοήθεια των μελών μας, η κοινωνία της Πάτρας, αλλά κυρίως οι εργαζόμενοι με τους οποίους συμφωνήσαμε μείωση των αποδοχών τους κατά 15% για 3 χρόνια και το πετύχαμε διότι πίστεψαν στην προσπάθειά μας για νοικοκύρεμα και στην προοπτική.

Είναι γνωστό ότι τα ταμειακά διαθέσιμα από το έτος 2012 έως το 2017 είχαν μειωθεί κατά 61%.

Παράλληλα δε πετύχαμε τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας αν και μελέτες είχαν προτείνει την κατάργηση των μαγειρείων και της καθαριότητας και την ανάθεση σε εξωτερικά συνεργεία.

Αγαπητά μέλη του ευγηρείου

Θέλω να σας διαβεβαιώσω με εντιμότητα ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Πρόεδρος αλλά και μέλος υπηρέτησα στο ακέραιο τα συμφέροντα του Ιδρύματος, εργάσθηκα υπεύθυνα και στοχευμένα προκειμένου να ξεπερασθούν τα διάφορα προβλήματα και να επιτευχθεί ο στόχος της εύρυθμης λειτουργίας του ευγηρείου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω παρά την ανθρώπινη πικρία μου, ανιδιοτελώς χωρίς φιλοδοξία.

Για τις Άγιες Ημέρες του ΠΑΣΧΑ εύχομαι σε όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με ΥΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ και κάθε καλό στις οικογένειές σας.

Μακάρι η Ανάσταση του Κυρίου να φωτίσει τις ψυχές όλων μας και να πρυτανέυσει η λογική βάζοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον του ευγηρείου.

 

Πάτρα 23/4/2021

 

Με εκτίμηση,

 

Άλεκος Ανδρουλιδάκης

 

ΤΟ ΕΠΙΜΜΕΤΡΟ

Όλα τα  παραπάνω είναι αναγκαίο και επιτακτική ανάγκη να γνωστοποιηθούν προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να λάμψει η καθαρή αλήθεια, να μπορεί να κριθεί έκαστος κατά τα έργα του και χωρίς σκιές. Κλείνοντας εχω να προσθέσω κάποια σοβαρή παρατήρηση, ουσιώδη και πραγματική! Είναι η εξής:

Οι φερόμενοι ως κατήγοροι πρώτιστα ο νυν φερόμενος πρόεδρος ΔΕ και πρώην κ. ταμίας ΔΕ, Βασίλειος Δελδήμος  η νυν  και πρώην κα Γενική Γραμματέας Μαρία Χατζήρη σιωπηλά και πλαγίως ψεύδονται! Σκεφτήκατε κύριε και κυρία ότι ψηφίσατε ΝΑΙ στους απολογισμούς Των Γενικών Συνελεύσεων 2018 που τώρα χρησιμοποιείτε σαν κατήγοροι; Αυτό λέγεται μήπως υποκρισία; Τι πράξη είναι αυτή; Διαβάστε τα πρακτικά της εκλογοαπολογιστικής  ΓΣ του 2018!

Αδιανόητο κατ’ εμένα τότε που θέσατε υποψηφιότητα να τα επικροτούσατε δια της ψήφου σας και τώρα να τα ξεχνάτε και να τα αναθεματίζετε!

Αδιανόητο να είστε ο νυν φερόμενος πρόεδρος, ταμίας Δ/Ε και υπεύθυνος κάθε οικονομικού πεπραγμένου (οικονομικού απολογισμού) και να ρίχνεται ευθύνες αλλού και να ψάχνετε τον φταίχτη!

Αδιανόητο να είστε η νυν φερόμενη Γενική Γραμματεύς, Γεν. Γραμματέας Δ/Ε και κυρία υπεύθυνος κάθε διοικητικού πεπραγμένου (διοικητικού απολογισμού) και να ρίχνεται ευθύνες αλλού και να ψάχνετε τον φταίχτη!

 

Με τον προσήκοντα σεβασμό

 

Γιάννης Νικ. Πορφύρης

Αριθ, Μητρ Μέλους ιδρύματος Π29

Ταμειακά εντάξει

Αργυροκάστρου 48, συνταξιούχου ΟΤΕ, καθηγητή, δημοσιογράφου

 

Αυτά προς το παρόν, γρήγορα ελπίζω θα τα πούμε και με τα ισχύοντα περί αυτοδιοίκητου (αν ποδηγετείτε και από ποιους!) αφ’ ενός και περί του πως γίνεται ένα ίδρυμα με τεράστια περιουσία να έχει οικονομικά προβλήματα, κυρία Αντιδήμαρχε και κύριε δημοσιογράφε του ΣΟΥΠΕΡ Β, που (τυχαία;) δημόσια αναλογιστήκατε και περάσατε στην κοινή γνώμη…. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ