ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 

ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΤΕ

 

Αγαπητό προσωπικό του ιδρύματος,

Η Παναγία και οι Άγιοι Κωνσταντίνος & Ελένη που τιμάτε στο εκκλησάκι σας, πάντα να σας ενδυναμώνουν. Αυτά που περνάτε, είναι μια μπόρα, που γρήγορα θα εξαφανιστεί.

Η απομόνωση της φερόμενης διοίκησης και το μοντέλο αντιδημοκρατικής μέχρι φασιστικού βαθμού στο κλίμα καθημερινότητας έκοψε κάθε επικοινωνία σας με τον έξω κόσμο. Φυσικά η σημερινή τεχνολογία και η πολυδιάστατη δορυφορική εξέλιξη, μας επιτρέπει να βλέπουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, φυσικά χωρίς ήχο, αλλά δεν είναι δύσκολο να καταλάβει ο παρατηρητής το πραγματικό σενάριο. Αυτό μπερδεύει το μυαλό των βασανιστών σας και σας υποψιάζονται, ότι σεις τα διαρρέετε.

 

Βλέπουμε, λοιπόν, το ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ που σας κάνουν, είδαμε με λύπη τη θρασύτατη εις βάρος σας πρόσφατη επίθεση και αστυνομικούς που αγνοώντας την πραγματικότητα, ήρθαν να επιβάλουν τάχα την τάξη. Ίσως σας κάνουν και μηνύσεις εκφοβιστικές, δεν έχει όρια η κακοδιοίκηση όπως βλέπω. Είναι τόση η άγνοιά τους, καταστατικό και εσωτερικό κανονισμό δεν σκαμπάζουν, ή τα καταπατούν. Η ευγένεια, η στοργή στο εργαζόμενο προσωπικό έσβησε από το ίδρυμα και η «μπότα κατοχής και εκφοβισμού» κρέμεται και υφίσταται παντού.  Ειλικρινά δεν το περίμενα αυτό. Όπως καταλάβαμε σας έχουν σε αυστηρό εκφοβιστικό περιορισμό σε βαθμό κακουργήματος! Οι φήμες εύκολα σκορπίζονται στο Πατραϊκό κοινό και όσα αιωρούνται, αποτελούν σημάδι κατάπτωσης αξιών, φανταστείτε δε το τραγελαφικό ότι  συμβαίνουν σε ίδρυμα φιλανθρωπίας και αγάπης, “ο tempora, o mores” που έλεγε και ο Κικέρων στον δολοπλόκο Κατελίνα!


ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ!

Μέσα σε αυτό τον διοικητικό Αρμαγεδώνα, που επιβλήθηκε στο ίδρυμα, στην αβάστακτη τυραννία των λάθρα διοικούντων, δικαίως θα σκεφτείτε και θα πείτε: «Άραγε μας εγκατέλειψαν οι σωστοί και καθαροί άνθρωποι του ιδρύματος;»

Σε αυτή σας την απορία έρχομαι να απαντήσω. Φίλοι και φίλες εργάτες χρόνια του ιδρύματος, εσείς που τρώτε πικρό ψωμί εκεί μέσα, εσείς που οικιοθελώς θυσιάσατε τις αποδοχές σας να κρατηθεί ζωντανό το ίδρυμα, εσείς που είστε έρμαια στις κακοπροαίρετες αντιυπαλληλικές διαθέσεις των παρανόμως διοικούντων, υπάρχει στο παρασκήνιο πρόβλημα και όλα θέλουν προσοχή και αυτό θα σας εξηγήσω.

 

Αγαπητοί και αγαπητές εργαζόμενοι για τη δική σας προστασία κάνουμε βήματα προσεκτικά. Εύκολα θα μπορούσαμε εμείς οι Φίλοι του ιδρύματος που έχουμε σύμμαχο ολόκληρο το όργανο ελέγχου δηλαδή ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ Εξελεγκτική Επιτροπή, μια και ο συντονιστής και γράφων είναι μέλος μας, να κάνουμε μια απλή επιστολή στις τράπεζες με συνημμένη την απόφαση του Ανώτατου Οργάνου Ελέγχου που στέλνει σπίτια τους, τους παράνομα διοικούντες αλλά τι θα συνέβαινε; 

Θα σταματούσαν οι πληρωμές σας και οι πληρωμές των προμηθευτών και όλοι θα έμεναν απλήρωτοι. Δηλαδή θα έκλεινε το ίδρυμα!

 

Για ενημέρωσή σας, ούτε είμαστε απαθείς, ούτε είμαστε ανάλγητοι, με πόνο βλέπουμε τι τραβάτε ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΗΡΕΜΙΑ! Όλα είναι υπό έλεγχο, οι τύραννοι σας μετράνε μέρες και έχει δρομολογηθεί η ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ εκδίωξή τους, θέλαμε μόνοι τους να γλυτώσουν τα χειρότερα, να κατηφορίσουν πριν έρθει η κατάρα και η μήνις των  Πατρινών, που έφτασε η υπομονή τους στα όρια.

Οι  εξελίξεις και οι κινήσεις θα έρθουν με ΠΛΗΡΗ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ήδη έχουν κινητοποιηθεί όλες οι Δημοτικές παρατάξεις, έχει γνώση και κάθε υψηλά ιστάμενο πρόσωπο ελέγχου, στα κυβερνητικά κλιμάκια και όλα θα γίνουν. Να είστε ενωμένοι σαν γροθιά και αγαπημένοι και ενημερωμένοι.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΣΕ ΦΟΒΕΡΕΣ & ΓΑΥΓΙΣΜΑΤΑ!

Οι κακόγουστοι στημένοι ΙΣΤΟΙ ΑΡΑΧΝΗΣ με ένα φύσημα ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ