ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

 

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΑΣ

 

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,

Φερόμενοι σαν εκλεγμένη ΔΕ

 

Ήρθε η ώρα να μας κουνήσετε μαντήλι! Η νομιμότητα κάνει το καθήκον της. Ολοκληρώνονται οι νόμιμες διαδικασίες και το σήριαλ παράνομης κατάληψης παίρνει τέλος! ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ, ακούσαμε ότι κάποιοι φάκελοι σημαντικοί κάνουν φτερά, μήπως είναι κόλπο να κρυφτούν ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; Ελπίζουμε να μην τα φορτώσει κανένας/καμιά έξυπνος/έξυπνη σε αθώο υπάλληλο!

 

Η original και όχι η παράνομη (δοτή) Εξελεγκτική Επιτροπή οργανώθηκε και θα κάνει το νόμιμο και από το καταστατικό και τον εσωτερικό κανονισμό καθήκον της. Μάταια σκηνοθετήσατε μαϊμού από το παρεάκι σας με διαδικασίες γηπέδου εκλογή βολικής ΕΕ. Κι εδώ τα κάνατε θάλασσα.

Πρώτον οι φερόμενοι σαν εκλεγμένοι δεν είχαν κάνει αίτηση υποψηφιότητας και ούτε ελέγχθηκαν οι υποψηφιότητες τους, ούτε εγκρίθηκαν όπως αρμόζει.

Δεύτερον και φαρμακερό, εδώ κάνατε φοβερή καταστατική παράβαση! Τοποθετήσατε τάχα σαν εκλεγμένο, άνθρωπο που δεν πλήρωσε ποτέ, δεν είχε δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθε!  Ο αξιότιμος κ. Χρήστος Κατριβέσης είναι ΤΥΠΟΙΣ και ΟΥΣΙΑΣ άκυρος και με ΤΗ ΒΟΥΛΑ! Εξηγώ γιατί, εγκρίθηκε η αίτησή του το 2017, που έκανε την αίτηση και την προσκόμισε ποιος ξέρει ποιος, πήρε ΑΜ Κ39, κανείς δεν πλήρωσε ΟΥΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ, ούτε για 4 χρόνια συνδρομή!  Δεν είχατε άλλη επιλογή και ΚΡΥΦΑ τον χειροτονήσατε ΕΛΕΓΚΤΗ! Πάλι η πολύξερη θεματοφύλαξ το ενέκρινε, ή τάχα δεν ήξερε το νόμο και το καταστατικό; Ωρε θράσος απύθμενο!

 

Πως τολμήσατε κύριοι εξυγιαντές να προσπαθήσετε να εκπαραθυρώσετε την νόμιμη ΕΕ και να διορίσετε δική σας;

ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ – ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ – ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ?

Απλά πράγματα,  η ΕΕ είναι α) ανεξάρτητο όργανο ΕΛΕΓΧΟΥ και όχι ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ! β) για διαβάστε και τσεκάρετε, ούτε ο Δήμαρχος τόλμησε να του βάλει χέρι, ούτε εκστόμισε διορισμό γ) τα τρία μέλη είναι υγιή, μακροημερεύοντα, ετοιμοπόλεμα να πάρουν σαν ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ θεσμοθετημένα όργανα ελέγχου την κατάσταση  στα χέρια τους και να σας δώσουν ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ στο χέρι. Εδώ ούτε ακόμα και Εισαγγελική Αρχή μπορεί να τα παύσει, συνεννοηθήκαμε;

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ – ΔΙΔΑΓΜΑ ΚΑΙ ΡΗΤΟ:

Ξέρουμε ότι οι εθελοντές διορισμένοι σαν ΕΕ αγνοούν την ευθύνη που τους φόρτωσαν, ας μάθουν ότι αν τολμήσουν και κάνουν κάποια πράξη, θα τελέσουν ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Αυτά για να συνεννοούμαστε ώστε να μην παρεξηγούμαστε!

Εκ της Εξελεγκτικής Επιτροπής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?