ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΛΟΓΓΟΥ»

 

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΟΥΔΕΝ,ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ!

Δικαιοσύνην μάθατε, οι ενοικούντες επί της γης.

Όλοι γνωρίζουν, ακόμα και οι θάμνοι του Ευγηρίου ότι ομόφωνα οι 5 φερόμενοι σαν διοίκηση, αποφάσισαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ότι έγγραφο στέλνω προσωπικά να μην πρωτοκολείται! Έτσι ότι αιτήματα κλπ έστελνα εγώ τα πέταγαν στο καλάθι. Αισχρή καταπάτηση συντάγματος, νόμων, καταστατικού, ηθικής δεοντολογίας. Σκοπός ΤΟ ΠΝΙΞΙΜΟ της αλήθειας! Το σκεπτικό, ο Πορφύρης και πείρα έχει και ξέρει από διοίκηση, ας τον φιμώσουμε, ας του κλείσουμε κάθε πρόσβαση με όσα γίνονται εδώ πάνω. Αν πάρει καταστάσεις εκλογών, όπου ψήφισαν άσχετοι, χωρίς καταστατικό δικαίωμα, θα μας κάνει δημόσια βούκινο και θα μαθευτεί η αλήθεια!

Πιστεύω απόλυτα, ότι οι 5 στηρίζονται χωρίς περιστροφές, στις εντολές της φερόμενης ως Γ.Γ., συνταξιούχου δικαστίνας  και είτε άθελά τους, είτε εκ προθέσεως την προβάλουν ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ (!) και υπακούουν σε ότι εκστομίσει. Μα αξιότιμοι κύριοι το ίδρυμα δεν είναι έδρα δικαστηρίου, να ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ το κάθε τι με πρωτόδικη απόφαση! Φοβάμαι, με επιφύλαξη ότι παρασύρει με την ιδιότητα της και ίσως επηρεάζει σαν συνταξιούχος δικαστίνα και άτομα που υπηρετούν στα δικαστήρια, θα το ελέγξουμε εν καιρώ!

Ενώ λοιπόν με είχαν απομονωμένο και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση όταν τους έστελνα έγγραφα, ξαφνικά διαισθάνθηκαν ότι σιγά – σιγά θα με βρουν μπροστά τους σαν Εξελεγκτική Επιτροπή και άρχισαν τις αλχημείες και τα δικολαβικά τερτίπια και απάντησαν με ΦΟΒΕΡΑ ότι θα με κάνουν νταντά με μήνυση κλπ. Απολαύστε το έγγραφό τους και μετά θα το αναλύσουμε!

 

 

Από την πρώτη γραμμή της απρόσεκτα συνταχθείσας επιστολής καταλαβαίνει κανείς πόσο «έσφιξαν τα λουριά» και πόσο τρομοκρατήθηκαν! Απαντούν γιατί θορυβήθηκαν, διαισθανθήκαν τα παρακάτω (τι θα επακολουθήσει) και έστησαν ταμπούρι. Η δική μου γνώμη είναι ότι παρασύρουν και ταμπουρώνονται πίσω και από ένα αθώο άτομο,  που εκτιμώ πάρα πολύ, που λυπάμαι να βλέπω να τον χρησιμοποιούν, τον κ. Βασίλη Δελδήμο, που φύσει και θέσει σαν ασχολούμενος με χωματουργικά και μπουλντόζες, δεν έχει γνώσεις  που χρειάζονται και πιστεύει τυφλά ότι του σερβίρουν και ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ!

Πάμε παρακάτω στις δικαιολογίες, που σκαρφίστηκαν οι back_office σοφές θεματοφύλακες του νόμου! Τι πρόβλημα έχουν; Μα να βγάλουν το νόμιμο παράνομο, πάλι με δικολαβικά τερτίπια, αλλά έχουν χάσει πλέον «την μπάλα». Ιδού η δικολαβική Ρόδος, αλλά χωρίς ουσία!

Εδώ φίλτατοι, πιαστήκατε αδιάβαστοι, ούτε και με σκονάκια. Πηγαίνετε στράτα, στρατούλα, στα εξερχόμενα έγγραφα και στο με αριθμό πρωτοκόλλου 187/28.01.2020 και δείτε πως ο κανονικός και ΜΟΝΟΣ εκπρόσωπος του ιδρύματος, με αναγνώρισε και με δέχθηκε σαν ελεγκτή! Να μην σας ταλαιπωρώ, δημοσιεύω το έγγραφο να το βλέπουν και ΟΛΟΙ φυσικά όσους στείλατε παραπλανητικές επιστολές του «λόγγου» να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, αν σας στεναχωρώ, συγνώμην αλλά ο ενημερωμένος σωστά πολίτης είναι ο καλλίτερος!

 

Πρώτον η νομιμοποίηση εγένετο, βάσει καταστατικού, κάθε μέλος της ΕΕ και ομού σαν τριάδα και μόνο του, εντέλλεται να ελέγχει κάθε ημέρα και ώρα, μπορεί να υποβάλλει και ατομικές εκθέσεις ελέγχου ή να μειοψηφεί και εσείς  ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ, είστε δικαστικά υπόλογοι, συνεννοηθήκαμε;;; Άλλωστε όταν και αν χρειαστεί, θα έχετε και τα τυπικά πρακτικά της ΕΕ.!

Να μην κουράζω για τα λεγόμενα της ΔΗΘΕΝ εκλογής νέας, απλά θα δημοσιεύσω ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ.


 Εδώ κυρίες μου, ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ το καταστατικό και το κουρελιάσατε χωρίς σεβασμό, ναι καλά το ακούτε. Ισχυριστήκατε με ψευτονομικά ερείσματα, ότι συνεχίσατε τις εκλογές που προκηρύχτηκαν το Μάρτιο και τις τότε λίστες υποψηφιοτήτων και βάλατε τους 4 της τότε ΠΔΕ με αρχηγό το σημερινό φερόμενο πρόεδρο να ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ δια σιδήρου και δήθεν πλειοψηφίας!

Αυτούς που μοστράρατε σαν ΝΟΜΙΜΗ ΕΕ από τον Λόγγο τους φέρατε; Έκαναν τότε αίτηση υποψηφιότητας; Σε ποιο πρακτικό ΔΕ εγκρίθηκαν; Τότε ο δήθεν εκλεγμένος σας κ. Κατριβέσης είχε πληρώσει; Όχι φίλες μου, πλήρωσε τον Μάη που είναι και παχιές οι μύγες! Όλα στημένα, όλα παράτυπα, όλα αντικαταστατικά, όλα ΠΑΡΑΝΟΜΑ,  αρκετά μας ταράξατε στα ΑΝΟΜΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ!

 

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ! 

Με σεβασμό, με περισυλλογή και υπεύθυνα 

Γιάννης Νικ. Πορφύρης

1. Εκλεγμένο μέλος Ε.Ε.

2. Υπεύθυνος ιστολογίου ΦΙΛΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ