ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

ΔΙΚΟΛΑΒΙΚΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΕΛΙΑ


Όταν αισθάνεσαι να φεύγει το δήθεν μαγικό «χαλί» κάτω απ’ τα πόδια σου, πανικοβάλλεσαι και ψάχνεις για σωσίβιο. Η φερόμενη ως ΔΕ του ιδρύματος, χρησιμοποίησε πολλά τρυκ να καταλάβει «λάθρα» την εξουσία, αλλά πάντα υπάρχει ένα αλλά. Ακόμα και τα τέλεια εγκλήματα εξιχνιάζονται και όλα τα κακά συμπαρασύρονται. Τι συμβαίνει λοιπόν, εν προκειμένω; Απλά δεν ήξεραν, δεν υπολόγισαν, ότι ο νομοθέτης προέβλεψε ασφαλιστικές δικλείδες σχεδόν σε όλα.

Νόμος απαράβατος, σε κάθε διοίκηση (διοικητική εξουσία)  προβλέπεται έλεγχος (ελεγκτική εξουσία), δύο όργανα εντελώς ανεξάρτητα και ναι μεν παράλληλα, αλλά όχι συμβαδίζοντα. Αλίμονο αν ήταν «μπατζανάκια» τότε θα λέγαμε «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει» Κανένας έλεγχος, πλήρης ασυδοσία. Ίσως οι περισσότερες διοικήσεις να μην θέλουν έλεγχο, αλλά…

Οι δοτοί με διαδικασία γηπέδου εκλογοκαταληψίες  σκαρφίστηκαν να βάλουν ως λέμε οικογενειακό γιατρό και οικογενειακό έλεγχο! Ξέχασαν όμως να τους περάσουν από τις διαδικασίες, αιτήσεως, ελέγχου, εγκρίσεως κλπ.

Άργησαν να κατανοήσουν οι της καταλήψεως,  τα ισχύοντα και να τα καταμετρήσουμε με απλά λόγια.

Α) Ναι, οι εκλογές έχουν θητεία και σε νορμάλ εκλογές και οι δυο εξουσίες έχουν την ίδια χρονική περίοδο.

Β) Όταν συντρέχει σοβαρός και τεκμηριωμένος λόγος δικαστικής κλπ παρέμβασης για διορισμό διοίκησης, αναφέρει ονομαστικά και ποιο όργανο παύει και όχι μόνο, αναφέρει και ποια πρόσωπα τα αντικαθιστούν. Ρητά και κατηγορηματικά.

Γ) Τον Φεβρουάριο ο Δήμαρχος Πάτρας, κακώς βέβαια, όπως αποδείχτηκε και με «μαϊμού» αποφασίζοντες και χωρίς αποδεικτικά στοιχεία (μόνο δια λόγου) έπαυσε την διοίκηση. Όλοι πιαστήκαμε στον ύπνο και πιστέψαμε στο εγχείρημα.

Δ) Με καμία εξουσία και σε καμία περίπτωση δεν πειράζεις τον έλεγχο της εξουσίας! Μόνο αν δεν υπάρχει και τότε κάνεις συμπληρωματικές εκλογές να το συμπληρώσεις.

Ε) Για του λόγου το αληθές, ανατρέξτε στις 4 συνεχόμενες «παράτυπες» αποφάσεις διορισμού ΠΔΕ. Σε καμία δεν καταργεί έστω και παράτυπα ο έλεγχος, συνεννοηθήκαμε;

Αυτά για να μην μακρηγορούμε κύριοι, το ξέρω, ότι σας έκοψε η σούπα και δεν παίζετε μόνοι, ανεξέλεγκτα μονόπολη,  ξέρω τον τρόμο σας, ξέρω τη λύπη σας, σας κατανοώ πλήρως! Αρχισαν πλέον να σιγούν τα δήθεν δικονομικά όπλα και απότομα θα έρθετε φάτσα με την πραγματικότητα και τον έλεγχο.

Η Εξελεγκτική Επιτροπή, υπάρχει, ζει, είναι νομιμότατη, έχει πλήρη σύνθεση και σας ζητά, να εγκαταλείψετε «όσο είναι καιρός» την παράνομη σας διοίκηση. Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε!

Μάθετε και την σύνθεση μετά την νέα της αναδιάρθρωση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ε. : Γιάννης Πορφύρης του Νικολάου

ΜΕΛΗ Ε.Ε.: Ανδρέας Μανωλόπουλος & Δημήτριος Μητρέλης!

Αφήστε, λοιπόν τα ευφυολογήματα, ότι η κάθε διοίκηση συμπαρασύρει και τον έλεγχό της, σαν την αλλάζουν, η ανώτατη εξουσία κάθε συλλόγου, είναι τα μέλη της, αυτά εκπροσωπούνται από την Ε.Ε. της εκθέτουν εγγράφως τον έλεγχο που κάνουν και δια ψήφου απαλλάσσουν ή όχι κάθε διοικητική και οικονομική πράξη! Αν ήταν ο καθένας να βάζει να τον ελέγχουν όποιος κι όποιος τότε θα έκλεινε το «μαγαζί» 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ