KΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ

 

ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ & ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Οι ορμέςτου σκύλου και η αλανιάρα κότα

Όταν ανακατεύεσαι με τα  «πίτουρα» αναγκαστικά πέφτεις επάνω σε κότες. Σγαρλίζοντας τις κουτσουλιές, βρίσκεις και «σπασμένα» ωά και “κρυφοκοκόρια” και “αλανιάρες” κότες! Σε αυτή την ανάρτηση, θα σας βάλω ένα γρίφο δυνατό, φυσικά που έχει σχέση με το Κωνσταντοπούλειο Ίδρυμα και άτομα που «μπαινοβγαίνουν και σουλατσάρουν εκεί». Τιριτιτιό, τιριτιτιό, τίνος κακάρισμα είν’ αυτό….  

ΓΡΙΦΟΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΛΥΤΕΣ

Ποια άτομα που σουλατσάρουν στο ίδρυμα, που έχουν σχέση με το κακοποιημένο ίδρυμα, που έχουν τη μερίδα του λέοντος σε ευθύνες, έχουν χρόνια τώρα στήσει εταιρεία με έδρα τους τη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, με αντικείμενο ΕΜΠΟΡΙΑ &  ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ! Ποια άτομα σαν εθελοντές από τους Βουλγαροεμπλεκόμενους, βοήθησαν στις εκλογές γηπέδου; Πως εμπλέκεται σε αυτή την όμορφη επενδυτική ιστορία ακίνητο του ιδρύματος;

Δεν θα το προχωρήσω προς το παρόν, μια και πάνε τζιμάνια στη Βουλγαρία, να φέρουν στοιχεία περί αυτών, μόλις αυτά βγουν στον αέρα, κρατείστε με ποδαράκια μου να μην λερωθούν τα οπίσθια των! ΚΑΛΟΟΟΟ ΕΕΕ;; Όχι τίποτε άλλο, πολύ ασχοληθήκαμε με κοτέτσια, κούρνιες και πολύ σηκώσαμε κάποια άτομα  ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ!  

Εδώ πάει η παροιμία, αυτή η κότα “έχει τη φωλιά της λερωμένη”

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ