ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ: ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΦΙΜΩΘΩ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝ ΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΕ ΕΞΩΔΙΚΟ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

(ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ)

Την 24η Σεπτ. 2020, ενώ απουσίαζα, βρήκα θυροκολλημένη έγγραφη Αστυνομική πρόσκληση με το έγγραφο δικαιολογητικό της.

Αφορά το φιλανθρωπικό ίδρυμα ΜΟ.Φ.Η. Κωνσταντοπούλειο Πάτρας, τις ενέργειες που κάνω να αποδοθεί  λύση στην ραγδαία και συνεχή του απαξίωση, στα νόμιμα εξώδικα που απευθύνω σε κάθε εμπλεκόμενο,

Εν περιλήψει, για το ιστορικό, ένα σημερινό  φερόμενο μέλος της διοίκησης που διοικεί με τις εκλογές που κατήγγειλα σαν παράτυπες και παράνομες εν μέσω πανδημίας ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ.

 

Ως υπεύθυνος πτυχιούχος ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΆΜΙΣΘΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,  εφαρμόζοντας κάθε εντολή του Συντάγματος (άρθρο 14), το ΠΔ 131/2003, το οποίο ενσωμάτωσε στο ημεδαπό δίκαιο την Οδηγία 2000/31 για το ηλεκτρονικό εμπόριο και την κοινωνία της πληροφορίας, σε συνδυασμό των παραπάνω με τις διατάξεις των άρθρων 57, 59, 914, 932 ΑΚ και των άρθρων 361, 362, 363 και 367 ΠΚ,

ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ

Και την φερόμενη ως αντίθετη άποψη του διαμαρτυρόμενου και το έγγραφο της Αστυνομικής Αρχής, ως έχω και ηθικό καθήκον και εκ της δημοσιογραφικής δεοντολογίας καθήκον και υποχρέωση.

Παράλληλα, ασκώντας το συνταγματικό δικαίωμα μου, πρώτον της ελευθερίας του λόγου,  δεύτερον του ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ υπεράσπισης (ως μέλος του ιδρύματος καταστατικά και ταμειακά εντάξει) των αναφαίρετων δικαιωμάτων του, τρίτον της εντολής εκατοντάδων μελών, φίλων και υποστηρικτών του ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΜΕΜΠΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, σε ξεχωριστό άρθρο μου θα αναλύσω τις θέσεις και ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ μου, σεβόμενος και ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟΝ την κάθε αντίθετη άποψη και τα εκ του Νόμου εντελλόμενα και προβλεπόμενα.

Η σημερινή ανάρτηση, ως άπαντες καταλαβαίνετε ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ, ίσως για λόγους πάνω από την θέλησή μου ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΩ να σταματήσω (φυσικά πέραν ηθικής και νόμου) να εκφράζω την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ μου και την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που δικαιούστε.

Οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ & ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ πρέπει να γίνονται ΠΑΝΤΑ σεβαστές, ακόμη και αν είναι ΜΗ ΣΩΣΤΕΣ.

Θα σας ανακοινωθεί κάθε λεπτομέρεια και μετά η ενημέρωσή σας θα γίνεται ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΤΕ μέσω προσωπικών μηνυμάτων, εγγράφων ή ψηφιακών μηνυμάτων, με δική σας βούληση.

Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση στον ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ να κρατήσουμε ΑΝΟΙΚΤΟ το θεάρεστο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Πάτρας, ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της ΑΓΙΑΣ ΔΩΡΗΤΡΙΑΣ Πηνελόπης Κωνσταντοπούλου, να ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ στο δρόμο τα 90 και πλέον ανήμπορα γεροντάκια και να μην πεινάσουν οι οικογένειες των 45 περίπου υπαλλήλων του.

 

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ


 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ

 

 

  

 









 



 
 










 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ