ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ & ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΨΕΥΔΗ ΕΞΩΔΙΚΟ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ Ή ΑΛΛΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ

 


ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ & ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ιωάννη Πορφύρη του Νικολάου, κατοίκου Πατρών, Αργυροκάστρου 48, ταμειακά εντάξει μέλους του Φιλανθρ. Κωνσταντοπουλείου Ιδρύματος  Πάτρας,

Π Ρ Ο Σ

κ. Κωνσταντίνο Νικολάου Μακρυπόδη, κάτοικο Πατρών, Ιωάννου Γκούρα 1, πρώην ταμειακά εντάξει μέλους του Φιλανθρ. Κωνσταντ. Ιδρύματος  Πάτρας

και αντικαταστατικά φερομένου ως μέλους της Δ.Ε.

 

Απαντώντας στην από 17.09.2020 εξώδικη πρόσκληση – δήλωση και επιφύλαξη σας που μου επιδόθηκε εγγράφως, μέσω του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας, με αριθ. πρωτ. ΔΥ της 24.09.20  και κατόπιν Εισαγγελικής παραγγελίας, έχω να καταθέσω τα κάτωθι:

Από την 1η παράγραφο, ισχυρίζεστε ψευδώς ουσιώδη στοιχεία, τα οποία αλλοιώνουν όλη τη συνέχεια των ισχυρισμών σας, δεν σας νομιμοποιούν να χρησιμοποιείτε τις δύο ιδιότητες του ταμειακά εντάξει μέλους και του έχοντος δικαιοπραξία διοίκησης, που έχουν σχέση με το ίδρυμα και καθιστούν την εξώδικο κλήση σας αφ’ ενός μεν ψευδή αναφορά, ψευδή καταμήνυση, ψευδή χρήση εξουσίας και αφ’ ετέρου προσπάθεια σπίλωσης της δικής μου αφιλοκερδούς προσπάθειας, υποστήριξης του ανωτέρω ιδρύματος, χωρίς κανένα απολύτως προσωπικό συμφέρον και γίνεται αποκλειστικά με σκοπό να μπερδέψετε την Αστυνομική Αρχή και τις Δικαστικές Αρχές, να τις αποπροσανατολίσετε, με σκοπό να βρείτε πλάγια και εμμέσως παράταση της παράτυπης και παράνομης θητείας, στο κρίσιμο πόστο του Διοικητικού Εφόρου, του ιδρύματος, που παράτυπα και παράνομα νέμεστε.

Πρώτον ναι μεν εγγραφήκατε ως μέλος του ιδρύματος την 31.08.2015, το ίδρυμα έκανε κατ’ αρχήν δεκτή την εγγραφή σας με την 17/2015 πράξη της ΔΕ και σας έδωσε Αριθμό Μητρώου Μέλους Μ25. Πληρώσατε για πρώτη φορά εγγραφή και συνδρομή με την απόδειξη 810/2017 τα δύο προηγούμενα έτη 2015, 2016, δηλαδή ούτε καν το 2017.

Έκτοτε εξαφανιστήκατε, ουδέποτε πληρώσατε συνδρομές, έως και το Φεβρουάριο του 2020, ουδέποτε συμμετείχατε στις τακτικές και λοιπές Γενικές Συνελεύσεις, το μαρτυρούν οι ετήσιες επίσημες καταστάσεις του ιδρύματος που σας έχουν διαγραμμένο (εσωκλείω τις καταστάσεις 2017, 2018, 2019 που δεν σας περιέχουν και την παράτυπη του 2020)

Καταθέτω τις δύο σελίδες του επίσημου Μητρώου Μελών, που αφορούν τον ψευδώς προσκαλούντα με και που κατέγραψα και έλεγξα όταν ήμουν πρόεδρος ΠΔΕ το διάστημα 20.02.2020/27.05.2020!

 

Πασιφανέστατα, λοιπόν δεν πληρώσατε εμπρόθεσμα τα έτη 2017,2018, 2019, οπότε σύμφωνα με το άρθρο 3 § 6  του ισχύοντος Καταστατικού του Ιδρύματος, απωλέσατε την ιδιότητα του ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ μέλους του ιδρύματος.

Δείτε και το εν λόγω άρθρο του καταστατικού.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Δείτε και την άκυρη υποψηφιότητα και ψευδή δήλωση που χρησιμοποιήθηκε!

 


Στο άρθρο 3 § 6, επειδή καθυστέρησε τις συνδρομές, όχι για ένα αλλά για τρία έτη καταστατικά έχασε την ιδιότητα του ΕΚΛΕΓΕΙΝ & ΕΚΛΕΓΕΣΘΕ. Η διαγραφή του μπορεί να διαπιστωθεί χωρίς ενδοιασμό, από τις συνημμένες επίσημες καταστάσεις καταστατικά εντάξει μελών που επισυνάπτω για τα έτη 2017, 2018, 2019.

Η εκ του πονηρού, (πιθανά να επικληθεί) δικαιολογία ότι δεν εξεδόθη ίσως απόφαση διαγραφής δεν νομιμοποιεί την ουσία και η παράλειψη χρεώνεται (αν συμβαίνει) στον/στην εκάστοτε Γεν. Γραμματέα που δεν έφερε το θέμα στα συμβούλια. Η πιθανή παράλειψη  δεν αποτελεί και νομιμοποίηση της αντικαταστατικής παρατυπίας.

Από δε το άρθρο 3 § 6, που ακολουθεί, τεκμηριώνεται η συνεργία του ιδίου και της Γεν. γραμματέως. Πρώτον γιατί η κάθε υποψηφιότητα προβλέπει ΡΗΤΑ κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης του υποψηφίου, ότι ΚΑΤΕΧΕΙ τα υπό του Νόμου και του Καταστατικού οριζόμενα προσόντα. Αν κατέθεσε υπεύθυνη δήλωση αυτή είναι Ψευδής και διώκεται ποινικά και διοικητικά για υποβολή ψευδούς δηλώσεως, αν δεν υπέβαλλε, είναι εκ προοιμίου άκυρη η υποψηφιότητά του και η σημερινή άσκηση διοίκησης.

Επίσης διώκεται ποινικά σαν εν γνώσει της, ως ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ η αποκρύψασα και υπεύθυνη συναυτουργός και με ουσιαστική συγκάλυψη, Γενική Γραμματεύς του ιδρύματος, πριν και σήμερα, συνταξιούχος Δικαστικός κυρία Μαριαλένα Χατζίρη, ως προβλέπεται από τον Π.Κ. και Α.Κ. για τα ίδια σοβαρά παραπτώματα, που καταγγέλλω.

Πλην των καταστατικών παρατυπιών και παρανομιών, ο εξωδίκως προσκαλών με, ενέχεται για απόκρυψη και ετέρου λίαν σοβαρού στοιχείου που αποκρύπτει και αποσιωπά.

Είναι το γεγονός, ότι η φερόμενη ως εκλογή του κυρίου Μακρυπόδη, με τα μειονεκτήματα και κωλύματα που παραπάνω αναφέρω, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ πλέον με ΡΗΤΗ απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αχαΐας και της από τον Νόμο θεσμοθετημένης Αρχής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδος & Ιονίου  Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Νόμου 3463/2006 Νομού Αχαΐας, με την με αριθ. πρωτ. 22/30.07.2020 απόφασή της, που ΑΚΥΡΩΣΕ  κάθε διαδικασία εκλογών ως παράτυπη και καταχρηστική, η οποία προήλθε ως ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΗ από τον κ. Δήμαρχο Πατρέων  γιατί δεν περιείχε οικονομικούς λόγους, αλλά ασαφείς αιτιάσεις. Επισυνάπτω την απόφαση που αναφέρω.

Πέραν τούτων, ο προσκαλών με, καταθέτει χωρίς χροιά άδικης αναφοράς, μια σειρά από στοιχεία αναφορών μου επισήμων, από οκτώ εξώδικα δικά μου και όχι από απλές κρίσεις εναντίον του, ούτε με αστοιχείωτες αναφορές, που και ΥΠΕΒΑΛΛΑ ευθαρσώς και νόμιμα και δι αποδείξεων στο ίδρυμα και στοιχεία τα οποία ΠΑΡΑΝΟΜΑ πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων και δείτε την απόδειξη!

Ότι αίτηση έκανα την ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

 Εν κατακλείδι, η απόφαση Δημάρχου κατέπεσε, οι εκλογές που έγιναν έχασαν κάθε ισχύ, νεότερη δικαστική επίσημη απόφαση που να προήλθε από έφεση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, απλά η σημερινή ως φερόμενη παράτυπη και εκπεσούσα διοίκηση δεν πειθαρχεί και ΧΩΡΙΣ από κανένα ενόχληση, παραμένει να ασκεί παράνομα διοίκηση

Επειδή, λοιπόν με την παρούσα σας πράξη, καταχρηστικά και με ψευδείς ισχυρισμούς με προσκαλείτε, επειδή δεν νομιμοποιείστε να αιτείστε σαν καταστατικά εντάξει απλό μέλος, αλλά και ως εγκύρου μέλους ασκών διοίκηση

 

ΣΑΣ  ΚΑΛΩ

 

Να αποσύρετε άμεσα την ψευδή σας, παράτυπη και προσβλητική προς εμένα πρόσκληση και να ζητήσετε συγνώμην, δημόσια, από το ίδρυμα που ήδη παράτυπα διοικείτε, από τις Αρχές που δια ψευδών καταθέσεων ενοχλείτε και από εμένα.

 

ΖΗΤΩ ΕΠΙΣΗΣ

 

Από την ανακριτική αστυνομική υπηρεσία που παραλαμβάνει την παρούσα και την παραγγέλουσα Εισαγγελική Αρχή, επειδή η σημερινή μου εξώδικη απάντηση, είναι μέρος Εισαγγελικής παραγγελίας,

επειδή προκύπτουν από τα από εμένα κατατιθέμενα επίσημα έγγραφα ενδείξεις παρανόμων πράξεων, παραλείψεων διοίκησης, να εξεταστεί η εφαρμογή ή μη του άρθρου 43 του Π.Κ. για αυτεπάγγελτη δίωξη του ψευδώς αιτούντα και εξωδίκως καταγγέλλοντα κυρίου Κωνσταντίνου Νικ. Μακρυπόδη, φερομένου ως Εφόρου ΔΕ του ιδρύματος και της συνεργούς του  φερόμενης ως Γενικής Γραμματέως, συνταξιούχου δικαστικής λειτουργού  αξιοτίμου κυρίας Μαριαλένας Χατζήρη. Προς εγκυροποίησην της παράλληλης κατατιθέμενης μηνυτήριας αναφοράς μου, συνυποβάλλω το προβλεπόμενο εκ του άρθρου 42 για μηνύσεις αξιοποίνων πράξεων, παράβολο των εκατό ευρώ.  

Πάτρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

 

Ο εξωδίκως απαντών, ευθέως καταγγέλλων και διαμαρτυρόμενος

 

 

Ιωάννης Νικ. Πορφύρης

Μέλος ταμειακά εντάξει του σωματείου

Με Αρ. Μητρώου Π29

Αργυροκάστρου 48, συνταξιούχου

Α.Φ.Μ. 014999844 Γ Πατρών, ΑΔΤ ΑΒ750873

 

ΣΥΝ.:     Κατάσταση ταμειακά εντάξει μελών 2017

              Κατάσταση ταμειακά εντάξει μελών 2018

              Κατάσταση ταμειακά εντάξει μελών 2019

              Κατάσταση ταμειακά εντάξει μελών 2019 ψευδή

`             Φ/Α παράβολου μηνυτήριας αναφοράς

              Ισχύουσα Απόφαση Αποκεντρωμένης Διοίκησης

              Φ/Α σχετικής εξωδίκου μου προσκλήσεως

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δικαιούστε να γνωρίζετε ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ! Αν όμως διαταχθώ να μην σας ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ, φυσικό είναι να ΥΠΑΚΟΥΣΩ! 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ