ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΕΠΕΙΓΟΝ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΜΙΔΑ

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,

ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ!

Με υπευθυνότητα και την πέννα του Γιάννη Πορφύρη

Αύριο 14 Οκτωβρίου, δικάζομαι γιατί ενοχλώ την παράνομη διοίκηση του ιδρύματος, γιατί κάνω γνωστά τα πάντα και με πλάγιο τρόπο, θέλουν να μου κλείσουν το στόμα! Είμαι υποχρεωμένος να απολογηθώ δημόσια, έτσι δεν είναι πρέπον;; Εγώ απλά, ζητώ ΕΝΑ έστω ένα από όσους (λένε ότι) αγαπούν το ίδρυμα να έρθει να το βοηθήσει, να καταθέσει την αλήθεια και να με υπερασπιστεί! ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ που αποδεικνύεται με αποφάσεις και έγγραφα, που θα καταθέσει!


  ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Το Κωνσταντοπούλειο ίδρυμα διοικείται από το σωματείο του, εκλέγει Διοίκηση και Ελέγχουσα Επιτροπή, για 5 χρόνια, με διατάξεις νόμου (καταστατικό) και εκλογή δια πλειοψηφίας. Οι εκλογές έγιναν το 2018 με θητεία έως το 2023, εγώ εκλέχθηκα στην 3μελή ΕΕ 4ος,  παραιτήθηκε στο χρόνο επάνω, η πρόεδρος ΕΕ κα Αναγνωστοπούλου και επίσημα κλήθηκα ως πρώτος αναπληρωματικός να αναλάβω. Έτσι είμαι ΦΥΣΕΙ και ΘΕΣΕΙ νόμιμα ασκών έλεγχο, με εντολή του ανώτατου οργάνου (ΓΣ) της οποιασδήποτε Διοίκησης. 

Τις μέρες που ήταν να επανασυγκροτηθούμε σε σώμα (Φεβρουάριος 2020) σχεδιάστηκε ΠΡΟΚΑΤ και με πλαστή διεργασία (αποφάσισαν σύγκληση άτομα χωρίς δικαίωμα, κατά 50 %) έκτακτη ΓΣ  με ευθύνη και μεθοδολογία της τότε και νυν γραμματέως (συνταξιούχου ειρηνοδίκης) με μεθοδευμένο σκοπό να σπιλώσουν την τότε διοίκηση, ότι ευθύνεται για παρατυπίες του 2012 και να επέμβει ο κ. Δήμαρχος Πάτρας να τους παύσει  και να ορισθεί προσωρινή διοίκηση να κάνει εκλογές! κανείς δεν μπορούσε να αντιληφθεί τις μεθοδευμένες παράνομες αντικαταστατικές διεργασίες, έγινε η έκτακτη ΓΣ, πάλι με 50 % παράνομες παρουσίες αποφασιζόντων και ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ, μέσα κι εγώ και δεχθήκαμε να προχωρήσουν οι μεθοδεύσεις εκλογών, με απόφαση Δημάρχου. Εγώ δε δέχθηκα να είμαι ο προσωρινός μεταβατικός πρόεδρος να κάνω τις εκλογές!

Πλάκωσε ο πανδημία κορωναϊού, ματαιώθηκαν οι εκλογές, μέχρι το Μάϊο 2020. Στο διάστημα 20/2 – 27/5 που εγκαταστάθηκα στο ίδρυμα διαπίστωσα κατόπιν  ελέγχων μου το σχεδιασμένο μπάχαλο παρανομιών και αντέδρασα, αλλά μάταια, μια και οι λοιποί 4 της προσωρινής ήταν πειθήνια όργανα (ομάδα) αυτών που σχεδίασαν και τελικά καταστρατηγώντας τα μέτρα και πρωτόκολλα πανδημίας, με προστάτη το Δήμο, έκαναν εκλογές στο γήπεδο του Παμπελοποννησιακού, με άτομα που δεν είχαν δικαίωμα εκλογής 4 στα 5 και χωρίς αναπληρωματικούς, χωρίς αιτήσεις υποψηφιότητας (χρησιμοποίησαν κάποιες παλιές), χωρίς συναίνεση προέδρου (τον πρόεδρο έκανε ο τότε ταμίας και νυν πρόεδρος), έτσι πέτυχε το σχέδιο παράνομης άλωσης, μια και τα σωστά μέλη ΑΠΕΙΧΑΝ  των διαδικασιών και ψήφισαν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ οι της ομάδας. Εδώ έγινε το ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ, ψήφισαν και εκλέχθηκαν 90 % οι μη έχοντες δικαίωμα!

Εν τω μεταξύ, η παυθείσα διοίκηση τα 3 μέλη (οι 2 εκ των 5 ήταν που μεθόδευσαν τις παρανομίες) κατάφυγαν στο ανώτατο θεσμοθετημένο όργανο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και βγήκε απόφαση ότι όλη η μεθόδευση ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ  και εξέπεσε η απόφαση Δημάρχου, οπότε έπρεπε αυτόματα να επανέλθουν τα πράγματα στη θέση των! Αμέσως λοιπόν, επανήλθαμε εμείς οι εκλεγμένοι της  ΕΕ, συνήλθαμε, γίναμε σώμα, ψηφίστηκα εγώ πρόεδρος και εκτελούσα τα καθήκοντά μου, να ελέγχω το ίδρυμα. Οι καταληψίες της παράτυπης διοίκησης, πάλι με πλάγιο τρόπο, ξεγελώντας το δικαστικό σώμα, έβγαλαν προσωρινή απόφαση να ΦΙΜΩΘΩ,  να μην τους ελέγχω και έτσι να σιωπήσει η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ενοχλητική ΦΩΝΗ (η δική μου)! Αύριο στις 14/10 λοιπόν, θα γίνει η δικάσιμη. Φυσικά η προσωρινή απόφαση ήταν εναντίον μου, αυτό ήταν βούτυρο στο ψωμί των καταληψιών και αύριο ίσως τελεσιδικήσει αυτή η αδικία.

 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ:

Πρώτον οι φερόμενοι ως διοίκηση δεν νομιμοποιούνται σαν εκπρόσωποι του ιδρύματος! Με απόφαση της Αποκεντρωμένης κατέρρευσε η διαδικασία εκλογής των και η απόφαση Δημάρχου, άρα η μήνυση εναντίον μου είναι ΑΚΥΡΗ γιατί γίνεται από άτομα που ασκούν παράνομη εξουσία και πρέπει να τους απαγγελθεί αυτεπάγγελτα, κατηγορία ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ κλπ. Στη συζήτηση των προσωρινών μέτρων, ο φερόμενος ως πρόεδρος προφυλάχθηκε, δεν παρουσιάστηκε, ήρθε ο φερόμενος ως αντίκλητος δικηγόρος, που φέρει και το ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΟ της παρατυπίας, ότι ήταν ο πρόεδρος Εφορευτικής που έκανε τις εκλογές και άφησε να ψηφίσουν και να ψηφιστούν άτομα που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! 

Εδώ κατατίθεται στο δικαστήριο, η απόφαση της Αποκεντρωμένης, που ισχύει και μάλιστα αν και έχει δικαίωμα έφεσης μόνο από τον Δήμαρχο, η τύχη της έφεσης θα είναι απορριπτική μια και υπάρχει ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ που δημιουργεί ακλόνητη απόφαση στην ακριβώς ίδια περίπτωση του Γηροκομείου Αθηνών και του τότε Δημάρχου Αθηνών που την εφεσίβαλε και έχασε και υπάρχουν και οι δύο αναρτημένες στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Δεύτερον, Θα κατατεθούν στο δικαστήριο και θα υποστηριχθούν από τον μάρτυρα πρώτον το έγγραφο που με νομιμοποιεί ως κληθέντα από το ίδρυμα να αναλάβω τα καθήκοντά μου ως μέλος ΕΕ, το πρακτικό συγκρότησης της ΕΕ σε σώμα, με νόμιμες διαδικασίες!

Τρίτον, αν προσπαθήσει κάποιος να προτάξει την δικαιολογία ότι αφού ο Δήμαρχος αποφάσισε να παυθεί η διοίκηση, αυτόματα συμπαρασύρει και την ΕΕ, ο μάρτυρας θα απαντήσει το αυτονόητο, πρώτον ότι δεν υπάρχει τέτοιος νόμος να το εντέλλεται, δεύτερον η απόφαση Δημάρχου βγήκε παράτυπη και οι εκλεγέντες ΕΞΕΠΕΣΑΝ! Ότι αυτόματα επανέρχονται όλα στο πριν καθεστώς και τίποτε δεν συμπαρασύρθηκε! Τρίτον και καταλυτικό, ότι η ΕΕ, δεν διοικεί, ελέγχει την διοίκηση, είναι το μάτι και το αυτί του ανώτατου οργάνου, κανείς δεν μπορεί να το παύσει και φυσικά ο Δήμαρχος ούτε το έπαυσε, ούτε καν το ανέφερε στις αποφάσεις του!

Τέταρτο και ουσιαστικό. Όλη αυτή η προσπάθεια εναντίον του κατηγορουμένου, γίνεται με προφανή τρόπο που αναφέρουν στη μηνυτήρια αναφορά!!! Έχουν πρόβλημα με τους ορκωτούς λογιστές που κάλεσαν εξ Αθηνών, γιατί πρέπει στο φύλλο ελέγχου να αναφέρουν τις αλήθειες που ευθέως, με ντοκουμέντα καταγγέλλω και που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ! 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Όπως βλέπετε, κάνω αγώνα ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ κάνω έξοδα να βοηθήσω να καθαρίσει η ΗΡΑ από το ΣΤΑΡΙ Εγώ πληρώνω από την τσέπη μου χωρίς να αποβλέπω σε κάτι, μόνο να βοηθήσω το ίδρυμα. Οι καταγγέλλοντες και παράτυπα διοικούντες ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ στο ίδρυμα, ζητώ ένα από εσάς (αν και έπρεπε να σπεύσετε εκατοντάδες) να έρθει στο δικαστήριο να πει ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ζητάω παράλογα πράγματα; Να δω λοιπόν 14/10 ποιος / ποια θα έρθει για μάρτυρας; Εγώ δημόσια τα λέω, όλα τα μοιράζομαι μαζί σας και δεν κρύβω τίποτε.

ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ, ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ!

Σας φιλώ όλες και όλους!

 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Το ίδρυμα σώζεται με το να πληρώνει ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ, να κρατηθούν οι κυρίες στην εξουσία. δείτε το! Τα δικά μου, ποιός / ποιά τα πληρώνει;;;




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ