ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΠΑΤΡΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (σε συνέχειες)

 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΑΣΠΗΣ, ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛ, Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΑ ΚΑΛΥΨΗΣ

(Μέρος πρώτο)

 


Όπως θα διαβάσατε σε άλλα μας άρθρα το σήριαλ “ΚΛΥΔΩΝΙΣΜΟΣ ΕΥΑΓΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΑΣ”, παίχθηκε σε 3μερές ταμπλά, από τη μία ο Δήμος Πάτρας Δήμαρχος διαιτητής (ίσως την πάτησε γιατί πίστεψε ξαδέλφη) με λάινσμαν την αντιδήμαρχο Παιδείας κα Ακριβή (Βίβιαν) Σαμούρη που στην ουσία έκοβε και έραβε,  η 5μελής διοίκηση του ιδρύματος σε σχέση ΤΡΙΑ – ΔΥΟ (τρεις που δεν άρεσαν στους άλλους δύο που ήθελαν όλη την πίττα δική τους και προπονητή έξωθεν) και οι ταλαίπωροι τρόφιμοι και υπάλληλοι από την άλλη! Οι τρεις (δύο στρατηγοί καταξιωμένα άμεμπτα στελέχη και ένας πρώην Διευθυντής Εθνικής πετυχημένος, ορθολογιστής και αλτρουιστής), είχαν την πλειοψηφία  και οι δύο (μια συνταξιούχος ειρηνοδίκης και ένας χειριστής σκαπτικών μηχανημάτων, μπουλντόζας) είχαν την ευθύνη στα οικονομικά και στα διοικητικά, βάσει νόμων και καταστατικού.

Τι έγινε λοιπόν; Απλά και καθαρά πράγματα, οι δύο με υποβολέα – καθοδηγητή άλλο έξωθεν άτομο, που είχε εργολαβικές σχέσεις με το ίδρυμα δεκαπέντε χρόνων (μάλιστα για 15 χρόνια κρατούσε αποκλειστικά τα κλειδιά από όλα τα 300 ακίνητα του, είχε τη νομή και χρήση  ακινήτου του ιδρύματος με τρομερή ζημία του ιδρύματος) σχεδίασαν την άλωση της διοίκησης, με ενίσχυση, υποστήριξη και πλήρη κάλυψη δυνατά γαλόνια σε ανώτατες καίριες κρατικές θέσεις.   

Το σχέδιο άλωσης της διοίκησης απλό. Κατηγοράμε τους τρεις μη αρεστούς, τους ρίχνουμε ρετσινιά και λάσπη με το τσουβάλι ότι υπάρχουν σκάνδαλα διοικητικά και οικονομικά, ζητάμε από έκτακτη ΓΣ να καταδικαστούν και πάμε στα φιλαράκια (Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο να τους παύσει! Το σχέδιο ήταν σατανικά δουλεμένο, εμείς οι απέξω αδύνατον να ελέγξουμε τι συμβαίνει, το φάγαμε κανονικά κάποιοι! Βέβαια θα σας αποκαλύψω, ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΤΗΣΑΝ, πως με δεκάδες παρανομίες έφτασαν στην άλωση.

Στο σχέδιο χρησιμοποίησαν μια υπόθεση σεισμόπληκτου δανείου του 2012 (απέκρυψαν ότι τότε ήταν άλλος ιδιοκτήτης δηλαδή το ίδρυμα υπάκουε στη θέληση της εν ζωή ιδιοκτήτριας και απλά συνηγόρησε ο τότε αείμνηστος πρόεδρος να πάρει το δάνειο ως είχε το δικαίωμα ο τότε ενοικιαστής), χρέη ενοικιαστών του 2010 που πτώχευσαν και δεν εισπραχθήκαν, μη υποβολή ισολογισμών – απολογισμών που οι ίδιοι, ταμίας και γραμματέας είχαν την ευθύνη στο ακέραιο (γάτος γρατζουνάει και γάτος σκούζει), μια υπόθεση εκποίησης ακινήτου στην Αθήνα που ζητούσε η κλειδοκράτορας τα δικά της και δεν της έκαναν τα χατίρια (εδώ λόγω αγνοίας παρασύρθηκα και τα πίστεψα κι εγώ) και τέτοια λασποειδή φληναφήματα που σημαίνει ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ. Εδώ έμπλεξαν και τάχα ένα λογαριασμό που ανοίχτηκε σε τράπεζα εν αγνοία του ταμία, που ή δεν θυμόταν, ή δεν ήθελε να θυμηθεί ότι υπέγραψε το πρακτικό που ενέκρινε το άνοιγμα, μιλάμε για τέλειο σχεδιασμό.

Εδώ θα κάνουμε διάλλειμα και σε συνέχεια θα σας ξεναγήσουμε στο σχέδιο άλωσης Κωνσταντοπουλείου και Πατρινής Κωνσταντινούπολης.  Απλά θα επισυνάψω, έτσι για ορντεβ να σας ανοίξει η όρεξη, ένα αποκαλυπτικότατο έγγραφο – γράμμα που σημαίνει πολλά. Για να ευθυμήσουμε η Τροία πάρθηκε για την τάχα ωραία Ελένη, κλειδοκράτορα της Τροίας, του Πάρη (!) το ίδρυμα, μήπως πάρθηκε για να έχει δουλειές  (όλες στην ουσία, κάτι σαν ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ) η χρόνια μεσίτρια, των ακινήτων; Εγώ ρωτάω,  εσείς κρίνετε, τα καταθέτω με σεβασμό και ειλικρίνια, δεν κατηγορώ, ενημερώνω και διερωτώμαι;

 (η συνέχεια στο επόμενο) 

ΔΥΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ - Η ΣΧΕΣΗ ΤΡΟΙΑΣ & ΑΛΩΣΗΣ???

(Το κλειδάκι, το κλειδί 

(- εδώ όλα τα κλειδάκια) 

ποια τα είχε ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

η μεσίτρια το κρατούσε,

η ταμίας τα κρατεί?????/

 

Ομολογία του ρόλου κλειδοκράτορα της περιουσίας του ιδρύματος!

Εγγραφα επίσημα και με πρωτόκολλο


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ