ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΠΑΜΠΑΤΡΑΪΚΉ ΣΥΣΤΡΆΤΕΥΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

 


                                                                                    Πληροφ.: Γιάννης Πορφύρης

                                                                                    Τηλ 6988072725 mofikpdf@gmail.com

                 

                  ΠΡΟΣ:   1. Αρχηγούς Δημ. Παρατάξεων Δήμου Πάτρας

                                 Κ. Πελετίδη Κων. (Δήμαρχο) κ. Αλεξόπουλο Γρηγόριο, κ. Παπαδημάτο

                                 Νικόλαο, κ. Νικολόπουλο Νικόλαος, κ. Ρώρο Γεώργιο, κ. Ψωμά Πέτρο,

                                 κ. Τζανάκο Νικόλαο, κ. Ντρίνια Θεόδωρο, κ. Χρυσανθακόπουλο Αλέξ.,

                                 κ. Πατούχα Χρήστο & κ. Κουνάβη Αντώνιο (ανεξάρτητο)

                                 2. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Πάτρας

                                 Κ. Μελά Παν. (Αντιδήμαρχο) κα Σολωμού Αικατερίνη (Αντιπρόεδρο), 

                                 κ. Νικολάου Ανδρ. (Γραμματέα), κ. Αθανασόπουλο Ανδρ. (Αντιδήμαρχο)

                                 κ. Αναστασίου Μιχ. (Αντιδήμαρχο), κ. Ασπράγκαθο Νικ. (Αντιδήμαρχο)

                                 κ. Κατσακούλη Ευαγγ. (Αντιδήμαρχο), κ. Κορδά Χρήστ. (Αντιδήμαρχο)

                                 κ. Πετρόπουλο Παναγ. (Αντιδήμαρχο), κ. Πλέσσα Διον. (Αντιδήμαρχο)

                                 κα Σαμούρη Ακριβή (Αντιδήμαρχο), κα Τογιοπούλου Αν. (Αντιδήμαρχο)

                                 κα Ασπρούλια Σοφία,   κα Γιαννιτσοπούλου Ιουλία,    κα Γκέστα Ρένα, 

                                 κα Κουρή Ήρα, κ. Μαγιάκη Γεώργ., κ. Μοδέ Αθαν., κα Νιάρου Μαρία,

                                 κ. Παπανικήτα Ανδρέα, κ. Πελεκούδα Δημ.,  κ. Τουλγαρίδη Θεόδωρο,

                                 κ. Αθανασόπουλο Αθαν., κ. Δημακόπουλο Φώτ., κ. Καυκά Γεώργιο,

                                 κ. Μοίραλη Νικ., κ. Μπακαλάρο Χρήστο, κ. Τριανταφυλλόπουλο Ναπ.,

                                 κ. Ζαφειρόπουλο Παναγ., κ. Θεοδωρόπουλο Νικ.,   κ. Ξυλιά Θεόδ.,

                                 κ. Σβόλη Κων., κ. Σιαδήμα Βασ., κ. Βορίση Διον., κα Φιλοπούλου Μαρ.,

                                 κ. Γρηγόρη Ηλία, κ. Τσιμπούκη Κων., 

                                 3. Μέλη & φίλους του σωματείου & κάθε ενδιαφερόμενο

 

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση περί προβλήματος Κωνσταντοπουλείου ΜΟ.Φ.Η. Πάτρας

[μέσω προσωπικών  e mail  και τοπικού τύπου]

 

Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι,

 

Με αίσθηση καθήκοντος και μεγίστης ανησυχίας, ερχόμαστε να σας ενημερώσουμε υπεύθυνα και με καταγεγραμμένα αποδεικτικά έγγραφα τι συμβαίνει ακριβώς στο φιλανθρωπικό σωματείο με την επωνυμία «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ & ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ τ. Πτωχοκομείο Πατρών “Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”, που εδρεύει στην Πάτρα, οδός Πην. Κωνσταντοπούλου 10.Ο σκοπός μας είναι να σας δώσουμε την εικόνα  της σημερινής κρίσης που διέρχεται σήμερα, τα αίτια και  τους έχοντες ευθύνη.

Πριν μπούμε σε αναλυτικές λεπτομέρειες θα σας πούμε ότι το ίδρυμα αυτή τη στιγμή διοικείται παράνομα, από αντικαταστατικές, μη σύννομες εκλογές που προήλθαν από σωρεία αντικαταστατικών, μη σύννομων μεθοδευμένων ενεργειών και αποφάσεων, με κύριους υπεύθυνους τον αξιότιμο Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη και την αρμόδια Αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας κα Ακριβή Σαμούρη – Βαγενά.

Ας δούμε αναλυτικά τι συνέβη.

Το ίδρυμα διοικείται από 5μελή ΔΕ που εκλέγεται κάθε 5 έτη και ελέγχεται από 3μελή ΕΕ που επίσης εκλέγεται ανά 5ετία. Οι τελευταίες εκλογές έγιναν την 21η Μαρτίου 2018 και στην 5μελή ΔΕ υπήρχαν δύο τάσεις. Η μια τάση  εκ δύο μελών του κ.Δελδήμου Βασιλείου ταμία και την κα Χατζήρη Μαρία Γραμματέα, που είχαν αποκλειστική ευθύνη για την πορεία του ιδρύματος, ο μεν πρώτος ως κύριος και αποκλειστικός υπεύθυνος των Οικονομικών δεδομένων (βάσει καταστατικού & εσωτερικού κανονισμού) και η δεύτερη  κυρία και αποκλειστική υπεύθυνη των γραφειοκρατικών και γραμματειακών δεδομένων του ιδρύματος, (βάσει καταστατικού & εσωτερικού κανονισμού).

 

Οι άλλοι τρεις της ΔΕ που δεν ανήκαν στην συμπαγή αυτή τάση, αλλά είχαν την πλειοψηφία κατά μια ψήφο, ήταν ο πρόεδρος ΔΕ πρ. Τραπεζικός Διευθυντής κ. Ανδρουλιδάκης Αλέξιος, ο Αντιπρόεδρος ΔΕ  Στρ. ε.α Δριβήλας Δημήτριος και εν ενεργεία Περιφερ. Σύμβουλος και ο Έφορος Δ.Ε. Στρ. ε.α. πατήρ Νικόλαος Γουρδούπης.

Οι δύο πρώτοι από το 2017 κάνοντας ομαδικές επιλεκτικές εγγραφές μελών με συνεργάτη την σημερινή φερόμενη ως Ταμία  επί δεκαπενταετία και πλέον μοναδική και αποκλειστική μεσίτρια & επισκευάστρια όλων των ακινήτων του Ευγηρίου και κατέχουσα πάντα όλα τα κλειδιά των ακινήτων του ιδρύματος, και Γιαννοπούλου Παναγιώτα στόχευαν στην παντελή κατάληψη του ελέγχου του ιδρύματος. Ο λόγος κατά την γνώμη μου ήταν ότι οι λοιποί τρεις προσπαθούσαν να κρατούν τις νόμιμες προβλεπόμενες διαδικασίες και ως εκ τούτου δεν έκαναν δεκτές όλες τις απαιτήσεις της ομάδας.

Οι δύο λοιπόν ανωτέρω σκηνοθέτησαν ένα σχέδιο σπίλωσης των τριών μη αρεστών, με ευθύνες ουσιαστικά δικές των και πρόσχημα την πλειοψηφία των. Το σκεπτικό ήταν να κατηγορήσουν τους τρεις μη αρεστούς για κακοδιοίκηση και ατασθαλίες, να προσπαθήσουν μέσω έκτακτης ΓΣ να  αποφασιστεί η άρση εμπιστοσύνης και να προχωρήσουν μέσω της Επιβλέπουσας Δημοτικής Αρχής  στην κατάργησή τους και διορισμό προσωρινής ΔΕ, ώστε να  προχωρήσουν σε εκλογές με σπιλωμένους τους τρεις που κατηγορούσαν άδικα και να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα. Παράλληλα η γραμματέας ΔΕ, συνταξιούχος Ειρηνοδίκης, κα Χατζήρη Μαρία, ετοίμασε το πλάνο δράσης με 100 % καταπάτηση του καταστατικού, με 50 % και πλέον ψήφους που δεν είχαν το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθε και πλαστές απαρτίες σύγκλισης και των απαιτούμενων νομιμοτήτων! Εδώ λοιπόν αναζήτησαν εθελοντές ψηφοφόρους μέλη και παρανόμησαν.

Για να γίνει μια έκτακτη ΓΣ βάσει του άρθρου 4 χρειάζεται κοινή αίτηση 1/10 του συνόλου της δύναμης των μελών.   Εδώ έγινε μέγιστη παρανομία, δηλαδή η γραμματέας βεβαίωσε εγγράφως και ψευδώς ότι το ίδρυμα είχε 100 μέλη, βεβαίωσε ότι την αίτηση ζήτησαν δεκαέξι (16) μέλη, αλλά από τα 16 τα 7 δεν είχαν δικαίωμα να αποφασίσουν είτε γιατί δεν είχαν πληρώσει βάσει καταστατικού, (αρθ 3 § 6) είτε γιατί δεν είχαν κλείσει χρόνο(αρθ. 5 § 2)  ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου, άρθρα  Επομένως η γραμματέας εξαπάτησε τους πάντες και η έκτακτη ΓΣ που έγινε την 26η Φεβρουαρίου ήταν ΑΚΥΡΗ. Όλοι βασιστήκαμε στη εντιμότητα της κυρίας συνταξιούχου δικαστίνας και μας ξεγέλασε όλους.

Δεύτερη παρανομία η ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑ της έκτακτης ΓΣ. Εδώ η αξιότιμος κα γραμματεύς βεβαίωσε ενυπόγραφα ψευδώς ότι το ίδρυμα είχε δύναμη 100, προσήλθαν 85. Από τα 85 αυτά μέλη που βεβαίωσε νομιμότητα απαρτίας, τα 34 παρέστησαν αντικαταστατικά και αλλοιώθηκε η διαδικασία! ΑΚΥΡΗ λοιπόν και με τη βούλα η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΣ που σε αυτή βασίστηκαν οι εξελίξεις!

Οι παρατυπίες και παρανομίες συνεχίστηκαν και εδώ τις έκαναν από κοινού ο αξιότιμος κ. Δήμαρχος και η αξιότιμος κα Αντιδήμαρχος και δείτε πως.

Οι δύο αυτοί αποφασίσαντες προσέθεσαν ακόμη παρατυπίες και παρανομίες.

 

Πρώτη παρανομία οι παραπάνω καταγραφείσες πλαστές απαρτίες. Όφειλαν να τις τσεκάρουν και δεν το έκαναν. Εμείς που ξεγελαστήκαμε δεν είχαμε πρόσβαση να διαπιστώσουμε την αλήθεια, η ΔΕ βασίστηκε στην γραμματέα (αυτή είχε την ευθύνη) και έτσι  η παρανομία διαπιστώθηκε εκ των υστέρων από αναλυτική έρευνα του παρανόμως διορισθέντα και παρανόμως παυθέντα προέδρου της προσωρινής ορισθείσας διοίκησης κ. Πορφύρη Ιωάννου! Τι εποπτεύετε κε Δήμαρχε και τι βλέπετε και τηρείτε;

Δεύτερη παρανομία ότι ο κ. Δήμαρχος χαριστικά κράτησε έναν από τα παυθέντα μέλη αδικαιολόγητα! Δηλαδή ταυτόχρονα τον έπαυσε και τον πέρασε από την κολυμπήθρα της εξιλέωσης. Πως κύριε δήμαρχε και κυρία αντιδήμαρχε επικαλείσαι παρατυπίες και κρατάς τον υπεύθυνο των παρατυπιών, τον ταμία κ. Δελδήμο; Τι εποπτεύετε κε Δήμαρχε και τι βλέπετε και τηρείτε;

Τρίτη βαριά παρανομία του κυρίου δημάρχου την οποία και κατέγραψε η Αποκεντρωμένη διοίκηση και έπαυσε οριστικά και αμετάκλητα την παράνομη απόφαση του κ. Δημάρχου.  Συγκεκριμένα, οι νόμοι ναι μεν προβλέπουν την Δημοτική Αρχή ως Επιβλέπουσα αποφασίζουσα στη θέση της καταργημένης Νομαρχίας αλλά το δικαίωμα δεν το έχει κατά βούληση. Έπρεπε να συντρέχουν οι προϋποθέσεις του άρθρου 786 § 1 του Κώδικα Πολ. Δ. που εδώ δεν συνέτρεχαν. Η άρση της εμπιστοσύνης αποφασίζεται από έκτακτη ΓΣ όταν βασίζεται σε οικονομικές ατασθαλίες που βεβαιωθούν και τελεσιδικήσουν! Εδώ είναι να γελάει κανείς όταν σκεφτεί ότι ο κύριος υπεύθυνος των οικονομικών και των όποιων υποθετικών οικονομικών ατασθαλιών δεν παύεται και επιβραβεύεται ως ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΜΠΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ  να διοικήσει! Τι εποπτεύετε κε Δήμαρχε και τι βλέπετε και τηρείτε;

 

Τέταρτη βαριά παρανομία του κυρίου δημάρχου, ότι παραποίησε πλάγια και δια δόλου, μετά δυο μήνες το φερόμενο κατηγορητήριο και δείτε πως, στα έχοντας υπόψη των διαδοχικών ανανεώσεων της Δημαρχιακής παρέμβασης!

Ένα έμπειρο μάτι θα το δει εύκολα, ότι παραποίησε την δική του αρχική απόφαση 8435/20.02.2020 που ήταν άκυρη (ο νόμος του δίδει δικαίωμα παρέμβασης μόνο αν υπάρχουν οικονομικά σκάνδαλα που έχουν τελεσιδικήσει, όπως επεσήμανε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτ. Ελλάδος & Ιονίων Νήσων, στην απόφασή της) και την επόμενη αρχική ανανέωση  Απριλίου και για να δικαιολογήσει τη γκάφα του εξέδωσε ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ την  12660/18.03.2020;  Εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει κανείς στην  § 7 της ορθής επανάληψης 12660/18.03.2020 που τον  ξεσκεπάζει; Είναι σωστά πράγματα αυτά να σκηνοθετούμε και να μεθοδεύουμε ψεύτικες διαδικασίες. Είναι σωστά πράγματα να μεθοδεύεται σπίλωση τριών εντίμων ανθρώπων της προσφοράς και να τους ρετσινώνεις δημόσια ότι διοικούσαν παράνομα;;; ποιοι παρανόμησαν εν τέλει; Τι εποπτεύετε κε Δήμαρχε και τι βλέπετε και τηρείτε;

 

Πέμπτη βαριά παρανομία του κυρίου δημάρχου που δεν έχει ελαφρυντικά, κατά τη γνώμη μας, ότι συμμετείχε, κάλυψε, ακόμα και με τους δημοτικούς σεκιουριτάδες, την παραχώρηση γηπέδου και αίθουσας  να γίνουν μεθοδευμένες ψευτοεκλογές στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, με παντελή καταστρατήγηση του καταστατικού! Ενώ ο ΕΟΔΥ απαγόρευε ανοικτές, χωρίς μάσκα πολυπληθείς συναθροίσεις, Δήμος και ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ και ο γιατρός υπηρεσίας, με την ομάδα παρανομίας, που ο Δήμος εγκατάστησε σαν διοίκηση  παρανόμησαν σε βαθμό κακουργήματος. Φωτογραφίες της κατάστασης τράβηξε ο καταγγέλλων παρανόμως διορισθείς και παρανόμως παυθείς πρόεδρος ΠΔΕ και αποδεικνύονται οι αιτιάσεις.  Τι εποπτεύετε κε Δήμαρχε και τι βλέπετε και τηρείτε;

 

Έκτη βαριά παρανομία του κυρίου δημάρχου, ότι από τις νομικές του υπηρεσίες πρέπει να γνωρίζει ότι η προσφυγή του γίνεται ΜΑΤΑΙΑ και δεν θα τελεσφορήσει, μια και υπάρχει το ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ, δηλαδή η απόφαση προσφυγής (σε ακριβώς ίδια περίπτωση) του Δήμου Αθηνών στο Συμβούλιο Επικρατείας και η απόρριψή της, που αφορούσε το αντίστοιχο ίδρυμα (Γηροκομείο) Αθηνών! Μήπως κύριε Δήμαρχε η προσφυγή σας αποβλέπει να παρατείνετε  την παράνομη παραμονή της φίλης σας σήμερα ΔΕ  όσον γίνεται περισσότερο στην κατάληψη του ιδρύματος; Αυτή την Εποπτεία σας δίνει ο νόμος; Τι εποπτεύεται τελικά, μήπως συναυτουργείτε;

 

Έβδομη  βαριά παρανομία του κυρίου δημάρχου ότι κώφευσε σε βαριές καταγγελίες του παρανόμως διορισθέντος και παρανόμως παυθέντος προέδρου της ΠΔΕ που αφορούσαν  ΠΟΛΛΑΠΛΗ παράνομη καταστρατήγηση εκλογικών διαδικασιών! Έπρεπε να διοικεί σήμερα ο σημερινός φερόμενος πρόεδρος ΔΕ κ. Δελδήμος Βασίλειος, ενώ δεν πλήρωσε έγκαιρα την συνδρομή του για πάνω από ένα χρόνο και έχασε το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε! Εδώ εποπτεύετε την τήρηση του καταστατικού, ή συναυτουργείτε;  Έπρεπε να διοικεί ο σημερινός φερόμενος έφορος ΔΕ κ. Μακρυπόδης Κων/νος, ενώ για 4 ολόκληρα χρόνια δεν πλήρωνε την συνδρομή του και είχε εξαφανιστεί και ως δια μαγείας αυθορμήτως επιστρατεύτηκε, ενώ είχε χάσει την ιδιότητα του μέλους;

Είχε δικαίωμα να διοικεί η σημερινή φερόμενη ταμίας της ΔΕ κα Γιαννοπούλου Παναγιώτα, ενώ για πάνω από δεκαπέντε χρόνια ήταν η μοναδική κυρία μεσίτρια των ακινήτων του ιδρύματος, είχε ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ των ακινήτων και ουδέποτε τα επέστρεψε στο ίδρυμα; Εποπτεύετε κύριε Δήμαρχε, ή συγκαλύπτετε, την καθ ολοκληρία ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ άλωση της διοίκησης του ιδρύματος; Τα είπατε αυτά στο δημοτικό Συμβούλιο;

Τους αποκαλύψετε τι σχέση κομματική έχουν άπαντες οι καταληψίες διοίκησης του ιδρύματος, με το κόμμα που δημόσια παραδέχεστε ότι υπηρετείτε; Έχουν άδικο όσοι σας κατηγορούν για κομματική άλωση των ιδρυμάτων; Το γνωρίζετε αυτό ή σας διέφυγε;

Δεν ωφελεί να απαριθμούμε ακόμα λεπτομέρειες από σωρεία παρατυπιών, από σωρεία παρανόμων φαινόμενων κακοδιοίκησης του ιδρύματος, από σωρεία περιπτώσεων αδιαφανών οικονομικών συναλλαγών, από σωρεία καταστρατήγησης του νόμου της διαύγειας και διαφάνειας, από τον αποκλεισμό Πατρινών επιχειρήσεων να έχουν νόμιμη και διαφανή συναλλαγή με το ίδρυμα; Πως επιτρέψατε η φερόμενη ως διοίκηση να καταργήσει το ιστολόγιο του ιδρύματος και την προβλεπόμενη διαύγεια, δημόσια προκήρυξη δαπανών; Πως επιτρέψατε η φερόμενη ως διοίκηση να ενοικιάζει τα ακίνητα του ιδρύματος όχι με ανάρτηση στο ιστολόγιο της, με αναγγελίες αλλά μέσω της επιχείρησης REAL ESTATE  που ευθέως ή με απόκρυψη καρπούται και με συγγενικά δορυφορικά πλοκάμια τις μεσιτικές και επισκευαστικές εισπράξεις;

Πως επιτρέψατε το 60 % όσων ψήφισαν στην κατάπτυστη διαδικασία εκλογών να τους βάλει η σημερινή φερόμενη ως ΔΕ στην διαδικασία κακοδιοίκησης, κακοδιαχείρισης;

Πως επιτρέψατε να προσλάβουν πανάκριβη Αθηναϊκή Εταιρεία Ορκωτών Λογιστών, την στιγμή που η ΠΔΕ έχει δωρεάν μηχανισμό, χρεώσατε το ίδρυμα  και στο κάτω, κάτω αδικήσατε τις δεκάδες Πατρινές εταιρείες ορκωτών; Τι εποπτεύεται τελικά κύριε Δήμαρχε;

Παρακαλούνται όσοι εκ των Δημοτικών συμβούλων έχουν αμφιβολία για όλα τα καταγγελλόμενα να τα βρουν τα έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία είτε στο ιστολόγιο μας, είτε  να μας τα ζητήσουν να τα έχουν στο αρχείο τους!

Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι παραλήπτες,

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Κύριε δήμαρχε μην αυτοκτονείτε πολιτικά, ηθικά και φορτώνεστε το τεράστιο άλγος της συγκάλυψης, της συναυτουργίας  και ρο επερχόμενο κλείσιμο της μοναδικής χαρισματικής, προικισμένης μικρής Ελβετίας της πόλης μας. ¨Ώρα για ανάληψη ευθυνών, ώρα για διαφανή ενημέρωση των πολιτών, ώρα για αποκοπή από τον ομφάλιο λώρο των παρατυπιών και παρανομιών.

Το ίδρυμα σε λίγο χάνει την οικονομική ρευστότητα και οι ενενήντα περίπου ανήμποροι γέροντες  θα πεταχτούν στο δρόμο, οι σαράντα πέντε περίπου υπάλληλοι που το υπηρετούν θα χάσουν τη δουλειά τους, (ήδη τους πετσοκόφτηκαν οι αποδοχές των με δική τους ηρωική παραχώρηση)  και οι οικογένειές των θα πεινάσουν και όλα αυτά για να έχετε το πάνω χέρι σαν παράταξη, στο ίδρυμα.

Ζητούμε Δημοτική πανστρατιά, ζητάμε την ένταξη στον αγώνα διάσωσης κάθε δημοτικού συμβούλου, ζητάμε επιτέλους να επιτρέψετε στον εθελοντισμό να βοηθήσει όπως ξέρει το ίδρυμα. Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία όλων όσων από εδώ και πέρα συνεχίσουν να ταλαιπωρούν ΔΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ  το ίδρυμα.

Κύριοι εκπρόσωποι του Πατραϊκού λαού,

Μέχρι τώρα εσκεμμένα σας έκρυβαν όλα αυτά που καταγγέλλουμε με έγγραφα στοιχεία και όχι λόγια, ο κ. Δήμαρχος ζήτησε να χρεώσει τα δικαστικά έξοδα παράτασης της θητείας  των καταληψιών και το πέτυχε, βασιζόμενος στην άγνοιά σας.

Τώρα οι ιστορικές ευθύνες ευτελισμού και κατάπτωσης του ιστορικού Γηροκομείου μας μετατοπίζονται σε σας, ατομικά σε σας.

Πράξετε και αποφασίσετε σαν να αφορά την οικογένειά σας και όχι την κακώς εννοούμενη κομματική σας προσήλωση. Θυμηθείτε το ρητό, «σήμερον εμού, αύριον εσού…»

Μην ετοιμάζετε έδαφος δυστυχίας στα παιδιά σας, μην καταδικάζετε το μέλλον τους!

 

Με  σεβασμό, εκτίμηση, αίσθηση καθήκοντος και ανησυχίας

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

 

Και του Συνδέσμου που Καταστατικά δημιουργούμε

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚ. ΠΟΡΦΥΡΗΣ

Συνταξιούχος, Κοινωνικός Δημοσιογράφος, Καθηγητής Μαθηματικών,

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ

(Που πληρώνει τα δικαστικά έξοδα υπεράσπισης του ιδρύματος εξ ιδίων

Και δεν χρεώνει ούτε το ίδρυμα, ούτε τον Πατραϊκό λαό)

 

Υ.Γ. Σας γνωρίζουμε ότι υπεύθυνα έχουμε καταφύγει στη δικαιοσύνη, με ατομικά μας δικαστικά έξοδα, (ενώ οι παράτυπα διοικούντες χρεώνουν αφειδώς το ίδρυμα) έχουμε καταγγείλει όλα τα γεγονότα, εκκρεμούν πέντε μηνύσεις κλπ έχουμε καταγγείλει όλες τις πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν το ίδρυμα στο τέλμα και αναμένουμε με τροχοπέδη τη χρονοβόρα διαδικασία, τη διάσωση του ιδρύματος.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ