ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ

 Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟ

Εκλογές χωρίς μάσκα χωρίς πρωτόκολλα εν μέσω πανδημίας. Αριστερά στην πόρτα ο υπογράφων (2ος) και φερόμενος πρόεδρος δείχνει το καλό παράδειγμα υπευθυνότητας

Στις εκλογές η θεματοφύλαξ του νόμου, φερόμενη σαν Γεν. Γραμματέας, χρόνια δικαστίνα, χωρίς μάσκα, χωρίς τήρηση μέτρων με εξώφτερνες σαγιονάρες, που συντάσσει τα εξώδικα 
 
Γιατρέ του ιδρύματος, πρώην ΑΥΣΤΗΡΕ, εσύ τι την έκανες τη μάσκα; Θυμάσαι τα ραβασάκια τα σκληρά που έλεγες για μέτρα πανδημίας; Τα κρατάω θα τα δημοσιεύσω αργότερα!

Με ευθύνη, με δημοκρατική ευαισθησία, με τήρηση των περί Τύπου Νόμων, με σεβασμό στον αντίλογο η εφημερίδα Πελοπόννησος, απάντησε στο εξώδικο της φερομένης ως διοίκησης του Κωνσταντοπουλείου, που είναι γεμάτο ψέμματα και ισχυρισμούς ανυπόστατους. Πρώτα δημοσίευσε το εξώδικο και με συτντριπτικά στοιχεία απάντησε κατάλληλα!

 Εμείς αναδημοσιεύουμε την ψευδέστατη εξώδικο επιστολή αφού την κόψαμε και τη ράψαμε να τη διαβάζει εύκολα ο αναγνώστης. Πρώτα την φωτογραφίζουμε ακριβώς και στη συνέχεια κατά ενότητα. Σε άλλη δημοσίευση θα σας επισημάνουμε με στοιχεία και έγγραφα δεκάδες ψέμματα και ανακρίβειες που περιέχει!

ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
ΚΑΙ ΣΥΡΡΑΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ


 

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ

Αξιότιμε κε συντάκτη,

Μην υπογράφεις ότι σου φέρνουν, εκτίθεσαι. Την υπογραφή σου πρόσεχε που την βάζεις! Άφησε τις συντάκτριες δασκάλες σου να τα υπογράφουν αυτές. 

Εγω σαν  δωράκι σου χαρίζω το ντοκουμέντο ότι εσύ πρώτος και καλλίτερος παράνομα ψήφισες και εκλέχθηκες! 

Το βεβαιώνει ο αρμόδιος υπάλληλος όταν οι υπάλληλοι δούλευαν  χωρίς φοβέρες, χωρίς εκφοβιστικές μηνύσεις, με πλήρη ελευθερία

Κοίτα και την ημερομηνία 3 Μαρτίου 2020!

ΔΙΔΑΓΜΑ ΚΑΙ ΡΗΤΟ:

Το ίδρυμα δεν το σώζουν όσοι δεν πληρώνουν ούτε τη συνδρομή τους, αλλά όσοι βάζουν το χέρι στην τσέπη, όταν πρέπει, όπως το επιτάσει το καταστατικό! 

Σε επόμενη δημοσίευση θα σου θυμίσουμε δεκάδες παραβιάσεις καταστατικού και παρανομίες!!!!!





 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ