ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ “ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ”

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ «ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

Η κυρία ΓΓ χωρίς μάσκα, χωρίς μέτρα COVID!( αποφασίζει, διατάζει και υπογράφει ψευδή δήλωση απαρτίας!

Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ

Τελικά ο αξιότιμος κ. Δήμαρχος, άγνωστο γιατί, φορτώνεται όλες τις αμαρτίες του ιδρύματος! Φορτώνεται τις ΜΑΥΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ COVID_19, εκλογές γηπέδου και αλάνας, ούτε με μάσκα, με συνωστισμό, με υποψήφιους παράτυπους, ελευθέρας «επιλογής», κ.λ.π., κ.λ.π.!  Άραγε γιατί;

Έπαθα πλάκα μόλις πήρα στα χέρια μου όλο το σκεπτικό, όλους τους λόγους. Έπαθα πλάκα γιατί οι λόγοι είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ να μην εφαρμοστεί η απόφαση Αποκεντρωμένης!

Έτσι τα «παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά..» θα συνεχίσουν μα αλωνίζουν να το … εξυγιάνουν!

ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

Ανέβασαν ΟΜΟΦΩΝΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ (!) απόφαση να χρεώσουν τον Πατραϊκό λαό, τα έξοδα της προσφυγής στο Σ.Τ.Ε. Όποιος θέλει την καμαρώνει στη διαύγεια με αριθμό 743, (απόφαση της Οικον. Δημοτικής Επιτροπής, συνεδρ 38/27.10.20)

Φυσικά, Δήμαρχε, δεν σε τιμά που δεν ενημέρωσες λεπτομερώς το σώμα του Δ.Σ., γιατί, δεν τους ενδιέφερε, ή εμείς έχουμε το πεπόνι, έχουμε και το μαχαίρι (;),  χαίρε, ώ χαίρε δημοκρατική λαϊκή ευαισθησία... Πάμε στα γραπτά, αυτά μένουν!

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΙΚΟΛΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑ

Δεν θα κάνουμε «αναλυτική» ανάλυση, αλλά θα γευτούμε το ζουμί του δια ταύτα, γιατί ο Πατραϊκός λαός και το ίδρυμα, να πληρώσουν τα καπρίτσια του δίδυμου (κ. Πελετίδη, κας Σαμούρη) που ενώ στην ουσία βλέπουν ότι δεν έχουν επαρκείς αιτιολογίες, έστω μια μικρή, αλλά ανύπαρκτες, που από μακριά δείχνουν ότι γίνονται ποντάροντας στην χρονοβόρα διαδικασία και έτσι να διοικούν οι φερόμενοι ως διοικούντες εκλεκτοί τους.

Απομονώσαμε τις λεπτομέρειες, δείτε προσεκτικά:

Βασίζονται σε προσωπικές θεωρίες που τις βαφτίζουν νομική γνωμάτευση! Ποια την κάνει τη γνωμάτευση; Μια απλή αξιότιμος εκ Πύργου δικηγόρος, χωρίς ειδίκευση στο αντικείμενο, ΧΩΡΊΣ ΑΡΜΟΔΙΌΤΗΤΑ! Δείτε πως αυτοσυστήνεται – διαφημίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ομολογεί ότι δεν είναι ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ, με ειδικότητα στα τραπεζικά γινόμενα, αποκλείεται να το έκρυβε…   Επομένως η νομική γνωμάτευση – παρέμβαση δεν είναι η απαιτούμενη! Είναι σαν να σου κάνει εγχείρηση καρδιάς ο γυναικολόγος, ή ο ωτορινολαρυγγολόγος!


 

Διαβάστε και τι λέει… προσεκτικά θα το αναλύσουμε παρακάτω..

Καλά κυρία μου, δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Δεν στερούνται εννόμου συμφέροντος δυο απόστρατοι στρατηγοί καταξιωμένοι και ένας τραπεζικός διευθυντής με τεράστια κοινωνική προσφορά;

Το ότι τους κατηγόρησαν αισχρά και άδικα για εκτός θητείας τους (πρό δεκαετίας) αιτιάσεις, που διοχέτευσαν πλάγια στον τύπο κατηγορητήριο ψεύτικο, που τους έκαναν ψευδή μήνυση για δικές τους παραλείψεις δεν είναι έννομο συμφέρον; 


Το πρώτο σου νομικό έρεισμα είναι απαράδεκτο, το έννομο συμφέρον το έχουν νομιμότατα, πρώτον σαν μέλη του σωματείου (ψάξε το καλά είναι πολύ εύκολο… διαβάστε τον περί σωματείων νόμο!) Πάμε στο δεύτερο σου νομικό έρεισμα, δες το αυτούσιο!

Δες όσα σου κοκκίνισα, πόσο σημαντικά είναι και που ο κ. Δήμαρχος  δεν τα έκανε, δεν εφάρμοσε τον νόμο, ας τα δούμε:


Είμαστε για χοντρά γέλια τελικά… εκατό τοις εκατό παρανομία δημαρχιακή, ή έστω άγνοια… Εδώ δεν κάλεσε όσους ήθελε να διώξει έστω για τα μάτια να πούνε την άποψή τους! Γκιλοτίνα έστησε, αναπολόγητοι πάνε, πως λέμε αδιάβαστοι… ΑΙΣΧΟΣ…

Ας είπωμεν και ας υποθέσωμεν κυρία νομική σύμβουλος ότι στο φάκελο που ψευδώς επικαλείστε και που δεν υπήρχε, ναι δεν υπήρχε, ήταν άδειος, μόνο τη θέληση δύο φίλων είχε και ψευδή δήλωση της γραμματέως, μετά δύο μήνες σκηνοθετήθηκε και γίναμε ρεζίλη, όταν χρειάστηκε ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ να κοτσάρουμε τρίχες και να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα! Ψάξετε λιγάκι αυτά και ζήτησε νομική συγνώμην… Είναι πολύ βαρύ το θέμα και γίνετε βαρύτατο και ασήκωτο, όταν έστω ότι λέμε ότι υπάρχουν οικονομικές παρατυπίες και αντί πρώτον να παύσεις τον ταμία ως κυρίως υπαίτιο, τον κρατάς και τον ντύνεις με κουστούμι γαμπρό – πρόεδρο!

Πάμε παρακάτω κυρία μου, δες τι προβλέπει, εξαντλεί όλα με εντολές, συμβουλές και στο τέλος ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ το στέλνει στη δικαιοσύνη και ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ τότε η υπόθεση παραπέμπεται στην αρμόδια δικαστική αρχή… Εδώ τα κάνατε μπάχαλο, τίποτε δεν εφαρμόσατε τελικά… και τον υποτιθέμενο φταίχτη τον ταμία τον επιβραβεύσατε…

Ο λόγος (3) και (4) είναι προσάναμμα και φρου, φρου για μπούγιο.. τάχα είναι πολλά τα … κρίματα..

 

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗ

Αν νομίζετε αγαπητοί ότι θα σταματήσουν όλα εδώ, είστε βαθειά νυχτωμένοι, φωτιά στα παντζάκια μας…

Εμείς στο ΣΤΕ, εγώ προσωπικά και ίσως και πολλοί άλλοι με ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, θα κάνουμε ΚΥΡΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ  ώστε όσα στοιχεία κατατεθούν, να αναφερθούν ως λόγοι ουσιαστικοί και έτσι αργότερα και όλοι οι κρίνοντες, κρίνονται, υπάρχει ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ για απόφαση και φυσικά όσοι ασκούν ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ μεθοδευμένη ΕΞΟΥΣΙΑ, θα κληθούν να πληρώσουν, ότι διαχειρίστηκαν παρατύπως!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕ.

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ