ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ & ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ, ΕΚΛΟΓΕΣ …

«ΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΑΛΓΟΣ»

Οι σαράντα επιστρατευμένοι ψηφοφόροι εν ώρα υπηρεσίας,

πάνε Παμπελοποννησιακό να ψηφίσουν!

ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΕΣ

Από τον Μάη (27/5/20) μέχρι το Δεκέμβριο (27/11/20) πάσχιζα να έχω πληροφόρηση για να πάρω σαν υπεύθυνος πρόεδρος του σωματείου (ΠΔΕ)  τα πρακτικά των εκλογών. Ήμουν κανονικά ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕ, ήμουν παρών και στην απόφαση (που δεν αποφασίστηκαν εκλογές, αλλά να προτείνει και εγκρίνει για εγκυρότητα ο Δήμος σαν Εποπτεύουσα Αρχή) Μετά έπρεπε να ξανασυνεδριάσει η ΔΕ και να εκδώσει απόφαση!

Επειδή εγώ σαν πρόεδρος (παρών πάντα) δεν έπαιρνα ευθύνη να παρανομήσω, με κατάργησαν ετσιθελικά και έβαλαν να υπογράψει ο αντιπρόεδρος!

Ώ! Της παρανομίας, ώ της παρατυπίας και της παραφροσύνης!

ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ

Καταστρατηγήθηκαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ έγιναν ψευτοεκλογές όχι στο χώρο που έπρεπε, αλλά στο γήπεδο (μέθοδος ΚΚΕ, το τιμώ αλλά δεν συμφωνώ με αυτά) ήμουν παρών, δεν ψήφισα, δεν έκανα τις διαδικασίες ΓΣ, δεν ήταν σωστό να παρανομήσω, υπέβαλα ένσταση και περίμενα τα πρακτικά να καταφύγω στα δικαστήρια κατά νόμο.

Έγιναν αλχημείες και δικολαβικές αντικαταστατικές μεθοδολογίες και ο εκλογικός αχταρμάς  καταχωνιάστηκε στα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ των καταληψιών. Υπέβαλα αμέσως ένσταση στην ψεύτικη Εφορευτική, που αυτοαναγορεύτηκε, με ευλογία (!) δια χειρός Δελδήμου, Χατζήρη, Γιαννοπούλου, (οι αρχηγοί και πρωτεργάτες της επαναστάσεως) χωρίς καμία νομιμότητα.

Για όσους δεν το ξέρουν συντάσσονται δύο πρακτικά, ένα της εκλογικής ΓΣ  και ένα της Εφορευτικής Επιτροπής. Το ένα το πρακτικό σύγκλισης ΓΣ υπογράφει ο πρόεδρος της Διοικούσας, ο Γεν. Γραμματέας της διοικούσας για το έγκυρο των συμμετασχόντων. Στο ίδιο υπογράφουν ο πρόεδρος, για την παράδοση των απαραιτήτων (καταστατικό, απόφαση, πρόσκληση, κατάσταση ταμειακά εντάξει μελών (εγγεγραμμένων ψηφοφόρων) υπογεγραμμένη από ΔΕ, με σχετική απόφαση  Σε αυτό υπάρχουν οι υπογραφές των προσελθόντων, εκ του οποίου πρόεδρος και γραμματέας ελέγχουν αν υπάρχει απαρτία (1/3 στην 1η συνεδρίαση, 1/4 στην 2η και 1/5 στην 3η) Το άλλο το υπογράφει η Εφορευτική Επιτροπή με όλη τη διαδικασία εκλογής, πρακτικό σύνθεσης Εφορευτικής (πρόεδρος, γραμματεύς, μέλος), ενστάσεις, ανακήρυξη υποψηφίων και ανακήρυξη αναπληρωματικών.

Εδώ απαραίτητα γράφει το πρακτικό:

Εγγεγραμμένοι ταμειακά εντάξει:

Ψήφισαν: χχχχχχ

Έγκυρα:   ψψψψ

Άκυρα:     ωωωω

Λευκά:      φφφφ

Έλαβον Εκλεγονται:

Α) Τακτικά μέλη Διοικ, Επιτροπής: 5

Β) Αναπληρωματικά μέλη τουλάχιστον: 3

Γ) Τακτικά μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής: 3

Δ) Αναπληρωματικά μέλη τουλάχιστον: 1

Τα δυο πρακτικά μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα 2 τμημάτων το Α Μέρος υπογράφει ο πρόεδρος και ο Γ.Γ. της ΔΕ και το Β Μέρος η Εφορευτική επιτροπή.

Συντάσσεται δε και συμπεριλαμβάνεται τμήμα εκδικασμού ενστάσεων και απόφαση επί ενστάσεων.

Αναρτώ πρώτα τα ισχύοντα από καταστατικό:

------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ:

1. Δεν συντάχθηκε πρακτικό Γ.Σ. ούτε υπογράφηκε κάτι από πρόεδρο και γραμματέα.

2. Δεν ελέγχθηκε η απαρτία και δεν πιστοποιήθηκε

3. Δεν παρέλαβε τα προβλεπόμενα και από τον αρμόδιο η Εφορευτική Επιτροπή.

4. Η εκλογική πρόσκληση ήταν εντελώς άκυρη, αντικαταστατική.

5. Μπάχαλο η διαδικασία ειδοποιήσεων. Ούτε οι συμμετάσχοντες κατάλαβαν τι έκαναν.  Ειδοποιήθηκαν να προσέλθουν να ψηφίσουν σαν ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΜΕΛΗ 147 (δείτε το στην απόδειξη ΕΛΤΑ) ο Διοικ. Διευθυντής κ. Σολωμός βεβαίωσε 91 μέλη. Με ποιο δικαίωμα κ. Δ.Δ. εσύ καπελώνεις καταστατικό και χρήζεσαι ΠΡΟΕΔΡΟΣ; Πως θεωρείς γνησιότητα ψεύτικη και τη χορηγείς στο δικαστή σαν νόμιμη;;; Τι καταστάσεις ΤΡΙΛΙΖΑ με χ θεωρείς σαν εκλογικές; Που είναι ο συντάξας; Που είναι η απόφαση ΔΕ που αναφέρει τη γνησιότητα; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!

6. Που είναι οι αναπληρωματικοί της ΔΕ οι 3;

7. Που είναι συνημμένο το πρακτικό ανακήρυξης υποψηφίων;;; Αυτό που παρουσιάζεις σαν πρακτικό (7 και 8) χωρίς πρόεδρο, αντιπρόεδρο και προ 3 μηνών είναι απαράδεκτα άκυρο. Που το βρήκατε γραμμένο να υφίσταται πρακτικό ΔΕ χωρίς παρόντα πρόεδρο και αντιπρόεδρο! Γιατί αφαιρέσατε το δικαίωμα υποβολής υποψηφιοτήτων με τη σωστή διαδικασία;

8. Γράφετε κε πρόεδρε της Εφορευτικής «… αφού διαπιστώθηκε η απαρτία…» είμαστε σοβαροί, πέταξες στα σκουπίδια το καταστατικό, κοίτα πιο πάνω τι λέει. Εσύ αυτοχρίστηκες πρόεδρος ΔΕ και παραδίδεις στον εαυτό σου τα από καταστατικό προβλεπόμενα εκλογικά δεδομένα (κατάσταση εκλεκτόρων, εκλογέων θεωρημένων);

9. Στην θεωρούμενη ως εκλεγείσα Εφορευτική Επιτροπή είστε δύο αξιοσέβαστοι νομικοί οι κ.κ. Λέων Κων/νος και Ανδρονόπουλος Κων/νος και μάλιστα και καταστατικά έγκυρα μέλη. Είναι παρούσα και μια συνταξιούχος δικαστίνα  η κα Χατζήρη Μαρία, πως θα μας δικαιολογήσετε ότι αυτά που εγώ επισημαίνω δεν ισχύουν;;; Γιατί δεν αναφέρετε τα βασικά, Εγγεγραμμένοι πόσοι; Η αναφορά μόνο στους ψηφίσαντες είναι έγκλημα, η απαρτία είναι μη παραδεκτή, είναι λάθος.

Να εξηγήσω εγώ γιατί το πάτε δικολαβικά. Γιατί οι παράτυποι εκλογομάστορες καταληψίες ειδοποίησαν 149 που σημαίνει ότι θεωρείς δύναμη 149 (τους προσκαλείς, ελάτε να ψηφίσετε, τους νομιμοποιείς!). Αν είναι έτσι το 1/3 του 149 κύριοι είναι 49 και κάτι δηλαδή 50 άρα δεν έχεις απαρτία!!! Πως κάνετε εκλογές;;;

Πονηρό το κόλπο, να δούμε πόσοι θα έρθουν από τους 150 και αυξομειώνουμε τα δεδομένα κλπ, κλπ.!

10. Σας δίνει όχι ο πρόεδρος ΔΕ αλλά ένας υπάλληλος μια κατάσταση ΤΡΙΛΙΖΑ με χ και ούτε συμφωνεί με όσους ειδοποιήθηκαν ΧΑΟΣ ΑΣΥΜΦΩΝΙΑΣ!! Εκατόν σαράντα εννέα (149) καλείτε να ψηφίσουν, η μαϊμού ανυπόγραφη, αθεώρητη κατάσταση τρίλιζα έχει εκατόν σαράντα επτά (147) δεν το βλέπετε, ότι οι εκλογές είναι αέρας κοπανιστός;

Τι σας γράφω στην ένσταση; Είστε καταστατικά και νομικά εντάξει; Μήπως διαπράττετε παράβαση;;; Όχι μία αλλά κατά συρροή εγώ καταγγέλλω, εσείς βγάλετε νομική γνωμάτευση να δικαιολογήσετε, όσα λάθη εγώ κάνω.

Έχω σαν καταστατικά εντάξει μέλος και σαν πρόεδρος απερχόμενος ΔΕ να ελέγξω κύριοι και απαιτώ απάντηση!


  

Η ένσταση μου που απορρίψατε:

Εδώ μελετούμε τις αιτιάσεις μου και τις απορρίψεις σας. Πρώτος λόγος πεντακάθαρα λέει, ότι δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες καταστατικές διαδικασίες. Εσείς απαντάτε και λέτε: Μη σύννομοι λόγοι και αναρμόδια η Ε.Ε. Δηλαδή εσείς είστε σύννομοι; Τηρείτε το καταστατικό; Σας παρέδωσε ο πρόεδρος που είναι παρών το εκλογικό υλικό και όπως προβλέπεται; Σας παρέδωσε πρακτικό ΓΣ; από ποιόν παραλάβατε την ετυμηγορία του εκλογικού σώματος;; Οι εκλογικές καταστάσεις είναι εντάξει; Μήπως είστε λάθος; Συμφωνώ ότι αυτά τα τσεκάρει η ΔΕ, αλλά αφού είναι παράτυπα, παράνομα, χωρίς αυτά που προβλέπει το καταστατικό, γιατί προχωράτε και νομιμοποιείτε; Κύριε πρόεδρε της Εφορευτικής είστε υπεύθυνος για την ΟΛΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, άλλο ψηφολέκτης, άλλο δικαστικός αντιπρόσωπος, άλλο καταμετρητής.

Πάμε στα επόμενα. Στον δεύτερο λόγο, πως με καταργείτε από πρόεδρο ΔΕ και με λέτε απλά πλην του Πορφύρη; Τι είναι ο Πορφύρης; Δεν σας παραδίδει όσα απαιτούνται; Σας τα παρέδωσε; Τα παραλάβατε; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.

Ο τρίτος λόγος ένστασης είναι όπως λέτε ΑΟΡΙΣΤΟΣ; Το καταστατικό αυτά λέει; Που είναι οι αναπληρωματικοί κύριε πρόεδρε; Δεν έχεις κανένα υποψήφιο στην Ελεγκτική Επιτροπή, ούτε αναπληρωματικό, δεν νοιάζεσαι, δεν ζητάς από τον πρόεδρο εξηγήσεις; Από ποιόν πήρες εξηγήσεις και εντολές; Δεν βλέπεις τα ψηφοδέλτια ότι είναι ΚΟΛΟΒΑ;

Ο τέταρτος λόγος σας, ενίσταται ότι εσείς παράτυπα και αντικαταστατικά αναλάβατε το ρόλο του προέδρου Εφορευτικής, ποιος το ενήργησε και το επεκύρωσε; Ο κ. Δελδήμος που ήταν ταμίας και δεν είχε πληρώσει έγκαιρα τη συνδρομή του, άρα παράνομα συμμετέχων;  Η κυρία Χατζήρη που δεν της έπεφτε λόγος σαν απλό μέλος; Η κυρία Γιαννοπούλου που δεν ήταν καταστατικά αναρμόδια; Διαμαρτύρομαι κύριε Λέοντα!

Ας μη μακρηγορούμε για τα άλλα, είναι οφθαλμοφανή, είναι πεντακάθαρες καταστατικές παραβάσεις, παρατυπείτε!

Με φιμώνετε και είστε με τους άλλους δύο υπό έλεγχο νομιμότητας και παραβατικότητας!

Το σωματείο μάλιστα απορεί, εγώ σίγουρα, το ομολογώ, πως αφού ενεργήσατε να ολοκληρώσετε  τέτοιες ειδικές εκλογές, αμέσως δεχτήκατε να παρασημοφορηθείτε σαν νομικός σύμβουλος του ιδρύματος, επί αμοιβή και μάλιστα σαν συνήγορος εναντίον μου  σε ψευδή καταμήνυση ότι  εγώ σαν νομιμότατη ελεγκτική επιτροπή, πρέπει να με καταργήσετε; Δεν σκεφτήκατε ότι αδικείτε τους νόμιμα ασκούντες το λειτούργημα του νομικού συμβούλου του ιδρύματος συναδέλφους σας κ.κ. Γούναρη και Αβραμόπουλο;

ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΛΤΑ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

Τι ποιο πειστικό ότι μπαχαλοποιήθηκαν οι εκλογές από το εκλογικό σώμα; ΕΚΑΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΠΤΑ (147) άτομα καλέσατε να ψηφίσουν, είμαστε σοβαροί; Πως μετά αλλάζετε απόφαση και μας λέτε 91 είναι αυτοί που έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν; Τους άλλους πενήντα γιατί τους καλέσατε; Να δουν τα αξιοθέατα στο Κουκούλι; Χμ, κοντεύω να εκραγώ κύριοι εραστές του νόμου!


ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ  ΤΡΙΛΙΖΑ ΚΑΤΑ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ

Ας τους δημοσιεύσουμε να δούμε τα ωραία και μοιραία… Σαράντα αυθορμήτως σωτήρες προσήλθαν όλοι ειδικοί καλεσμένοι και θα δούμε πόσοι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ! 








Καμαρώστε νομιμότητα εκλογικών καταλόγων! Τρίλιζα με ΧΙ και θεώρηση γνησιότητας! Καλά κε Διευθυντή, θεώρησέ τα όλα και τυφλά να έχει το καταστατικό, ίσωμα τα πάντα, 149 ειδοποιούνται πενήντα ΧΙ κανένα ΨΙ ελάτε όλοι εδώ τα καλά καρπούζια! ΣΛΟΓΚΑΝ: θέλεις να ψηφίσεις; Κανένα πρόβλημα! Αρκεί κάποτε να είχες περάσει απέξω από το κτίριο και να  είσαι ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ!

ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ

Εδώ είναι να τραβάς τα μαλλιά σου και να έχεις νεύρα να μην κάνεις καμιά κουτουράδα! Ψήφισαν ΔΕΝΤΡΑ, ψήφισαν όχι ένας, όχι δύο αλλά από τους σαράντα δέκαπέντε ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΛΑΘΡΟΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ, τους ονοματίζω, από το τέλος προς την αρχή:

1. Τσοκανά Νίκη Α/Α 140, γράφηκε το 2017, ούτε πλήρωσε έγκαιρα εγγραφή, μέχρι το 2020, δεν απέκτησε ποτέ δικαίωμα.

2. Τάντουλας Κων/νος Α/Α 131, γράφτηκε ΤΟ 2019, τώρα πλήρωσε εγγραφή κλπ, δεν έκλεισε ούτε χρόνο!

3. Σωτηροπούλου Ευσταθία Α/Α 128 γράφτηκε ΤΟ 2019, τώρα πλήρωσε εγγραφή κλπ, δεν έκλεισε ούτε χρόνο!

4. Σπανού Ελένη Α/Α 125 γράφηκε το 2017 πλήρωσε τελευταία το 2018, έχασε το δικαίωμα.

5. Σακαρέλλος Παναγιώτης  Α/Α 117, γράφτηκε το 2014, από το 2017 δεν ξαναπλήρωσε, τα πλήρωσε μαζεμένα το 2020, ΑΚΥΡΟΣ.

6. Πορτοκαλίδου Δήμητρα Α/Α 112, γράφτηκε το 2011, από το 2018 δεν ξαναπλήρωσε, τα πλήρωσε μαζεμένα ΑΚΥΡΗ.

7. Μπαρή Ολυμπία Α/Α 86 γράφηκε το 2017, από το 2018 δεν ξαναπλήρωσε, τα πλήρωσε μαζεμένα ΑΚΥΡΗ.

8. Μακρυπόδης Κων/νος Α/Α  74, γράφτηκε το 2015, από το 2017 δεν ξαναπλήρωσε, τα πλήρωσε μαζεμένα το 2020, ΑΚΥΡΟΣ.

9. Λαμπρόπουλος Γεώργιος, Α/Α 66, γράφηκε το 2017, ούτε πλήρωσε εγγραφή, μέχρι το 2020, δεν απέκτησε ποτέ δικαίωμα.

10. Λαλαγιάννη Ελένη Α/Α 63, γράφηκε το 2017, από το 2018 δεν ξαναπλήρωσε, τα πλήρωσε μαζεμένα ΑΚΥΡΗ.

11. Κατριβέσης Χρήστος, Α/Α 55, γράφηκε το 2017, από το 2018 δεν ξαναπλήρωσε, τα πλήρωσε μαζεμένα ΑΚΥΡΟΣ.

12. Δελδήμος Βασίλειος Α/Α 31, γράφηκε το 2017, από το 2018 δεν ξαναπλήρωσε, τα πλήρωσε μαζεμένα ΑΚΥΡΟΣ.

13. Γεραντώνης Σωτήριος Α/Α 22, γράφηκε το 2017, από το 2018 δεν ξαναπλήρωσε, τα πλήρωσε μαζεμένα ΑΚΥΡΟΣ

14. Βούτου Κυριακούλα, Α/Α 21, γράφηκε το 2017, δεν πλήρωσε μέχρι το 2019, ΑΚΥΡΗ.

15. Αθανασόπουλος Παναγιώτης, Α/Α 4 γράφηκε το 2017, δεν πλήρωσε μέχρι το 2019, ΑΚΥΡΟΣ.

Μεγάλη προσέλευση από παρανόμως ψηφίσαντες, O tempora, o mores που είπε και ο Κικέρων!

Σαράντα (40) ψήφισαν συνολικά, οι δεκαπέντε (15) ψηφοφόροι του Λόγγου και της Τριταίας οι καθαροί και νόμιμοι που έπρεπε να ψηφίσουν είκοσι πέντε (25)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το 25 δεν είναι το 1/3 του 91 ούτε του 147, ΕΚΛΟΓΕΣ 100 % ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!

Δρόμο τώρα, καταληψίες και παρανομούντες, διοικείτε παράνομα και γρήγορα θα κληθείτε να πληρώσετε τα σπασμένα!!!

Συννενοηθήκαμε;;;;

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ Η ΚΑΤΑ ΧΑΤΖΗΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Αμέσως την άλλη ημέρα των εκλογών γηπέδου ζήτησα τα πρακτικά εκλογών, σίγουρος ότι έχουν κάνει τρομερές παρανομίες. Υπολόγισα, η δύναμη των καταληψιών είναι κάτω του 25 από πού τους τέντωσαν και τους έκαναν 40; Ας δούμε την αίτηση και την τύχη της. Φτου, κακά, ο Πορφύρης αν δει τις παρανομίες μας καήκαμε…. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ… Πάμε να το δούμε!

 
Η μοναδική στα χρονικά παρανομία κρύφτηκε και καταχωνιάστηκε επτά μήνες! κατάφερα και την πήρα από τις προτάσεις που κατέθεσαν οι παρανομούντες ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΘΩΩΣΗΣ! 

Αγαπητέ κύριε Διοικητικέ Διευθυντή, οι ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ και οι θεοσεβούμενοι, λένε ΑΛΗΘΕΙΑ, Βεβαιώνουν ΑΛΗΘΩΣ διαφορετικά θεωρούνται Ιησουϊτες... Εσύ θεώρησες τα πάντα και έγινες ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ σε κάθε παρανομία...

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ