ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ “ΠΕΛΕ” ΤΑ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ “ΠΕΛΕ” ΤΑ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ή “ΠΕΛΕ” ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Η Πάτρα έχει Δήμαρχο, ένα εξαιρετικό γιατρό τον Κώστα Πελετίδη. Όπως κάθε άνθρωπος, έτσι και ο ΠΕΛΕ, έχει τα υπέρ και τα κατά του και αυτά είναι προσωπικές κρίσεις και ελέγχονται από την ιονόσφαιρα της υποκειμενικότητας. Ο Πελέ λοιπόν, είναι λαμπρός γιατρός, είναι δημοφιλής γιατί σκύβει ανθρώπινα πάνω από τον ανθρώπινο πόνο και τα προβλήματα. Ενίοτε χαρίζει την αμοιβή του σε φτωχούς, δεν είναι ψωροπερήφανος, αλλά καταδεχτικός. Εχει καταφέρει να μην εκλέγεται από τους συντρόφους του, τους  κομματικούς ψήφους, αλλά από δεξιόστροφους, κεντρογενείς και λοιπούς Ο.Φ.Α. (όπου φυσάει ο άνεμος) ψηφοφόρους ΒΛΟ (βοηθητικούς λοιπούς οπλίτες).

Εγώ τον θαυμάζω γι’ αυτά.

Πάμε όμως στα μειονεκτήματα, υποκειμενικά μιλάω. Πρώτον, ενώ τον εκλέγουν ΜΗ ΚΚΕ, δουλεύει μόνο για το ΚΚΕ. Πρώτα το κόμμα και μετά τα άλλα! Δήμαρχε, αν είχε το κατακερματισμένο ΚΚΕ δύναμη πολιτική σαν την δική σου θα είχε μόνιμα πρωθυπουργό … άνοιξε τα μάτια σου. Όλοι σέβονται την κομματική σου ταυτότητα, αλλά μέχρι εκεί, μην μπλέκεις τη γραβάτα με το σφυροδρέπανο.

 

ΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ & ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΔΙΑΒΟΛΕΙΣ

Το μεγαλύτερο πλην του Δημάρχου, είναι ότι δίνει κλειδιά από “το μαγαζί του” δηλαδή την αυτοδιοικητική διακυβέρνηση, σε κακά χέρια. Βάζει στην βιτρίνα κακοπροαίρετα άτομα, που τον υποσκάπτουν, κάνουν ενέργειες κάκιστες και χρεώνεται ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Εδώ είναι κατηγορούμενος χωρίς ελαφρυντικά και μάλιστα έπρεπε να είχε φάει και ΑΡΓΙΑ για τέτοιες παρενέργειες.

Γιατί υπογράφεις φίλε Πελέ, ότι σου ξεφουρνίζουν άνομα και ιντριγκαδόρικα χέρια; Γιατί χρεώνεσαι τέτοιες αμαρτίες;

Παρακάτω θα δειτε γιατι τα γράφω αυτά, να τα διαπιστώσετε, ιδίοις όμμασι.

Η ΒΟΥΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ

Το μεγαλύτερο ΣΚΗΝΙΚΌ ΡΕΠΕΡΤΌΡΙΟ του τεράστιου μπάχαλου στο ίδρυμα Κωνσταντοπούλειο Πάτρας, εξυφάνθηκε στα κρυφά, ιντριγκαδόρικα λίγοι το ξέρουν. Άλλωστε οι περισσότερες αμαρτίες. Σκάνδαλα, εγκλήματα γίνονται στα σκοτάδια, χωρίς δημοσιότητα. Εγώ έχω υποχρέωση, όπως ορκίστηκα όταν χρήστηκα κοινωνικός δημοσιογράφος να σας τα φανερώνω όλα. Η αλήθεια τα φανερώνει όλα, δεν έχει να κρύψει τίποτε, το ψέμα, η διαβολή, η απόκρυψη, ο φόβος, είναι αποκυήματα κάθε παρανομίας!

Εδώ λοιπόν, θα δείτε την βουκέντρα που οδήγησε στο τεράστιο μπάχαλο του Κωσταντοπούλειου. Κάποια επιμελώς αμολάει μελάνι και κρύβεται μεγάλη κουβέντα λέω, θα το τεκμηριώσω.

Εδώ η καθ’ ης, η εν λόγω υπεύθυνη βρίσκεται στην αυλή του Πελέ και δεν φαίνεται, κρύβεται πίσω από το καθαρό υποκάμισο ή μάλλον το χαμογελαστό μουστάκι του Πελέ. Όχι ότι ο Πελέ συγχωρείται για πάσαν νόσον και πάσαν αρρωστίαν που λέει και το Ευαγγέλιο, αλλά να του απονείμουμε τα ελαφρυντικά που δικαιούται.

 

ΠΩΣ ΣΚΑΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠΑΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ

Δεν βάζω το χέρι στο Ευαγγέλιο ότι και εδώ συμμετείχε ο Δήμαρχος στο να σκαρωθεί η μεγάλη απάτη σύγκλισης έκτακτης Γ.Σ. για να δρομολογηθεί η έξωση των καταστατικά εκλεγμένων της Δ.Ε.  και να βασιλεύσει η μεσίτρια και οι συν αυτώ. Το πιθανότερο είναι να το σκάρωσαν εν αγνοία του. Πάντως η αρμόδια αντιδήμαρχος 75 % ήταν στο κόλπο του σχεδίου. Παρακάτω θα βγάλετε μόνοι σας το συμπέρασμα. Ας πάμε με τη σειρά.

ΑΡΑΧΝΟΣΧΕΔΙΟ: Μιλάμε για σχέδιο Όργουελ, το τέλειο έγκλημα. Μαζεύουμε 16 υπογραφές (το 1/20) τάχα διαδίδουμε παντού ότι οι 3 κάνουν εγκλήματα, βάζουμε το Δήμο να διορίσει διοίκηση για εκλογές, ούτω και εγένετο δια χειρός Γενικής Γραμματέως!  Αλλά ο διαβολάκος παραμονεύει και τα κάνει όλα θάλασσα. Θόλωσε τη σχεδιάστρια και έβαλε και υπέγραψαν οι μισοί που δεν ήταν μέλη! Θα τα δούμε παρακάτω. Η τσαχπινιά έγινε 16 Δεκ 2019, και καπάκι η κολλητή και μυημένη στο σχέδιο κα Αντιδήμαρχος Ακριβή Σαμούρη, που την έβαλε ο Πελέ να εποπτεύει τα ιδρύματα μέσα σε εννέα ημέρες εορτών χωρίς ικανές εργάσιμες (μόνο 3) την 27 Δεκ 2019, έδειξε τα δόντια της αγριεύοντας και μαλώνοντας γιατί αργούν. Η συνέχεια στα παρακάτω!

Ζήτησε δε να παραστεί και η ίδια, να φωτογραφηθεί, ότι νοιάζεται για το ίδρυμα, να βγάλει δελτίο τύπου κ.λ.π.

Η ΑΔΕΡΦΙΚΗ & ΣΥΝΑΔΕΡΦΙΚΗ ΥΠΟΥΛΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

Λέει μια παροιμία, ποιος σου έβγαλε το μάτι και είναι βαθειά και είναι τόσο βαθειά βγαλμένο;

Μα φυσικά, ο αδερφός σου, που μπορεί να είναι και συναδέρφισσα και μάλιστα κατά 99 % να την έχεις βοηθήσει και ευεργετήσει.

Εδώ θα το δούμε αν κολλάει στα πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο στο ίδρυμα, ας τα προαναγγείλω, αναφέρομαι στον σεβαστό συνταξιούχο Διευθυντή τραπέζης, καλό Σαμαρείτη της προσφοράς που ξημεροβραδιαζόταν στο Κωνσταντοπούλειο εκλεγμένος πρόεδρος του, χωρίς να το χρεώνει ούτε ένα καφέ (οι σημερινοί τρώνε σε ημερήσια βάση από το φαγητό των τροφίμων;;) να βρει λύση να σταματήσει την οικονομική κατρακύλα που βρήκε και άλλοι μεθόδευαν…  Η άλλη πόλος είναι συνάδελφός σήμερα αυτοδιοικητική μονάδα (!) στέλεχος του Πελέ και θα δούμε τι έπαιξε, εισηγητικά αναφέρω, ότι ο μεν κ. Ανδρουλιδάκης πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής, σκίστηκε παλιά να την βοηθήσει να αξιοποιηθεί, γιατί είναι της αρχής κάνε το καλό και ρίξτο στο καλό και δεν μετάνιωσε μέχρι σήμερα.

Καλά να πάθεις αεικίνητε μπάρμπα Αλέκο.

Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΘΩΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΕΝΤΟΛΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑΣ

Διαβάστε προσεκτικά την «όχι ερωτική αλλά αυστηρή» επιστολή που ασθμαίνουσα έστειλε η κυρία Αντιδήμαρχος να φοβερίσει και να βοηθήσει! Καλά ευλογημένη, γιορτές είναι, γυναίκα είσαι, πότε πρόλαβες να κάνεις μελομακάρονα, βασιλόψωμο, να στολίσεις δένδρο, να επισκεφτείς ιδρύματα, αρχές για ευχές, το νου σου εδώ τον είχες; Σου λέει που καιρός για τέτοια, τα φιλαράκια περιμένουν να σώσουν το ίδρυμα, μια εβδομάδα και δύο μέρες πέρασαν οι γιορτές, γιορτές και η επιχείρηση αράχνη ΕΠΕΙΓΕΙ…

Για την ιστορία δημοσιεύω την ιστορική απάντηση (3/1/2020) του προέδρου ΔΕ που της λέει, ότι … δεν το πάει καλά το σχεδιάκι, ότι μεγάλο λάκκο έχει η φάβα και η κυρία  την πολύ σοφή και εμπεριστατωμένη απάντηση την πέταξε στα σκουπίδια.

Την ίδια μέθοδο ακολουθεί και την ίδια τακτική σήμερα η φίλη της και συνεργάτιδα αρμόδια γραμματέας, ότι αιτήματα της στέλνουν εγγράφως δεν τα πρωτοκολλάει, τα πετάει στα σκουπίδια, σαν η μεγάλη εισαγγελέας της Ευρώπης και του κόσμου που έχει δικαίωμα να μην δέχεται νόμους καταστατικά και εγκυκλίους!

Πάμε στα ντοκουμέντα, αυτά τα λένε όλα!

Αμέσως δημοσιεύουμε και την απάντηση του κ. Ανδρουλιδάκη, που καταστατικά σαν πρόεδρος εκπροσωπεί το ίδρυμα.

Σκεφτείτε αναγνώστες και αναγνώστριες αν δεν τα δημοσίευα εγώ με τα ντοκουμέντα πόσο σκοτάδι θα υπήρχε μάλιστα όλοι θα πίστευαν όσα αβάσιμα, αναληθή έγραψε εναντίον τους η τοπική εφημερίδα. Μάλιστα και εγώ στην αρχή τα πίστεψα μέχρι να τα ψάξω καλά…


 

Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ

Του Κίτσου η μάνα κάθεταν και μάζευε ροβύθια, ή έτρωγε κεφτέδες, ή χτένιζε τα φρύδια. Λένε ότι αόρατα οι αρχές παρακολουθούν και καλά κάνουν. παιδεραστές, παιδική πορνογραφία, εν δυνάμει εγκλήματα, άτομα που δείχνουν ότι πάνε να αυτοκτονήσουν κ.λ.π. Ετούτες τις χοντρές απάτες κανείς δεν τις βλέπει;


 


Πάμε στο δια ταύτα. Μπάχαλο όλα, άκυρη η έκτακτη Γ.Σ. εκ προθέσεως οι λίαν επιεικώς από μένα βαπτισμένες παρατυπίες, εγώ αν ήμουν εισαγγελέας θα έκοβα κεφάλια. Πρώτο της αξιοτίμου κας Γεν. Γραμματέως, έχει ευθύνη 100 %! Τι θα πει είναι συνταξιούχος ειρηνοδίκης, δίνει το καλό παράδειγμα;;; Δεν κάνει κακό στη δικαιοσύνη; Ας ζητήσει τουλάχιστον συγνώμη και ας επανορθώσει μόνη της! Με τις ενέργειές της ανακατεύτηκε ένα ολόκληρο ίδρυμα, σπιλώθηκαν σαν εγκληματίες δύο άμεμπτοι στρατηγοί  και ένας τραπεζικός διευθυντής όλοι καλοί Σαμαρείτες και εθελοντές!

Κλείνω με την ιστορική ψευδή υπεύθυνη δήλωση που άρχισε το μπάχαλο και όλα από εκεί ξεκίνησαν…


 

 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΡΤΙΔΑ

Σεβαστέ κύριε Δήμαρχε,

Τι κάθεσαι; Σώσε την παρτίδα, έστειλες ή μάλλον υπέγραψες κάποια πολύ, πολύ κακά χαρτιά στο ΣΤΕ, δεν γράφουν την καθαρή αλήθεια, με τις ελλείψεις που έβαλε η δικηγόρος παραποιεί την αλήθεια, συνεννοηθήκαμε;;;

Γνωρίζεις ότι η μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλαν η κυρία Χατζήρη και ο κύριος Δελδήμος ετέθη στο αρχείο από τον Εισαγγελέα Εφετών, μετά από εμπεριστατωμένη νομική άποψη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών. Ως εκ τούτου δεν υφίσταται αντικείμενο ερεύνης από το Σ.Τ.Ε. ελλείψει ποινικής υπόθεσης, κατόπιν τούτου η διαιώνιση μιας παράνομης Διοικούσας Επιτροπής ας μην στηριχθεί πλέον από εσάς διότι τα αποτελέσματα θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις στο ίδρυμα, γιατί ενδιαφέρομαι, αγαπάω και αγωνίζομαι γι’ αυτό.

Η συγνώμη, έκανα λάθος, είναι πράξη γενναιότατος από τον τοπικό άρχοντα και είμαι βέβαιος ότι θα εκτιμηθεί για το καλό του Ευγηρίου.

Τέλος είμαι στη διάθεσή σας για να σας γνωρίσω όλες τις παρατυπίες  που σου έκρυψαν και σε παρέσυραν.

Είμαι στη διάθεσή σου, με στοιχεία να σου αποδείξω τα ψεύδη που χρησιμοποιήθηκαν και σε έχουν εκθέσει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ