ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΠΟΡΦΥΡΗ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 80.000 ΕΥΡΩ


Οι αλόγιστες σπατάλες της φερόμενης ως ΔΕ έφεραν το ίδρυμα λίγα σκαλοπάτια από την άβυσσο. Το ίδρυμα κινδυνεύει και οι φωστήρες σπαταλάνε χρήματα αβέρτα. Διορισμοί άσκοποι, δικαστικά έξοδα άσκοπα, έξοδα ορκωτών χωρίς σωφροσύνη, μάδησαν το αποθεματικό του, έκαναν αλχημείες να δείξουν ότι φρενάρουν την κατρακύλα, έβαλαν ακόμα και συνδρομές πεθαμένων μελών τάχα σαν επισφαλείς απαιτήσεις, έβαλαν και τα κανόνια των χρεοκοπημένων προ χριστού ενοικιαστών που το ξέρουν ότι ποτέ δεν θα τα εισπράξουν και το καζάνι βράζει.  

Ενώ το οικονομικό μπάχαλο έκανε το μάνταλο του κλεισίματος να χτυπά βαρύγδουπα, ήρθαν ογδόντα χιλιάρικα επιχορήγησης σαν το φιλί της ζωής. Πως ήρθαν; Είναι επίτευγμα των επαναστατών; Πάμε στα τεκμήρια, αυτά λένε την αλήθεια!

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ME THN OΠΟΙΑ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ

Δείτε εδώ τον συντάκτη και την ημερομηνία που έγινε το αίτημα. Οι καταληψίες, διαδίδουν ότι τάχα αυτοί φρόντισαν… Ανάψτε μια λαμπάδα ως το μπόι του συντάκτη κι αφήστε τα ευτράπελα. 

Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Δεν θα τα έγραφα, αλλά άκουσα να σπέρνουν ότι ο Πορφύρης που γράφει συνέχεια για το ίδρυμα κάνει κακό (μου το είπε Πατρινός έμπορος φίλος  που έχει μαγαζί κοντά στην Παντάνασσα, ότι το σπέρνουν….)  Τον κακό σας τον καιρό αχάριστοι, κακό κάνει μόνο σε σας γιατί τα γράφει με στοιχεία και ο κόσμος μαθαίνει τι ποιότητα είστε και πόσο βοηθάτε! 

Σας προσκαλώ να μου δώσετε να δημοσιεύσω ντοκουμέντα που να αποδεικνύουν ότι η επιχορήγηση είναι από ενέργεια δική σας






 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ