ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΛΟΓΓΟΥ & ΤΡΙΤΑΙΑΣ ΜΕΡΟΣ Δ

ΛΙΣΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΩΝ ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

τσιμπάτε μωρέ γρουσούζικα, γκούτσι, γκούτσι


ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

Αφού ο κ. Δήμαρχος πείσθηκε και υπέγραψε ότι του σέρβιραν οι οπλαρχηγίνες του κινήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ REAL ESTATE” ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως Πρόεδρος της προσωρινής Διοίκησης, με μεγάλη θέληση να … σώσω το ίδρυμα όπως πίστευα και να το οδηγήσω στην ομαλότητα. Εντελώς ανυποψίαστος για τα αραχνοϋφάδια που ήταν στημένα εκεί και που  με είχαν όμηρο δεμένο πισθάγκωνα.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΕΤΕΡΟΣΗΜΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

Η εντολή ένθεν κακείθεν ήταν «ΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ» κι εγώ έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά. Πως θα γίνου οι εκλογές (;) απλά πράγματα. Προκήρυξη, ειδοποιήσεις, σωστό εκλογικό υλικό, υποψηφιότητες, ξεκαθάρισμα λίστας όσων πρέπει να ψηφίσουν, ανάδειξη Εφορευτικής Επιτροπής, να πάνε όλα ρολόι και όχι κομπολόγι. Βάσει καταστατικού κάλεσα ειδική κανονική συνεδρίαση προεκλογικών δράσεων, σας την αναρτώ.

        ΠΡΟΣ: 1. Τους κ.κ. ΓΓ και Ταμία ΠΔΕ

        ΚΟΙΝ.: 1. ΜΟ.Φ.Η

                     2. Δ/νση Παιδείας Δήμου Πατρέων (για γνώση)

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ

 

Σε εκτέλεση

  1. Της από 8435/20.02.2020 απόφασης - εντολής του Δημάρχου Πατρέων, που αναρτήθηκε στη Διαύγεια και μας κοινοποιήθηκε,
  2. Των  προβλεπόμενων καταστατικών διαδικασιών του σωματείου,
  3. Της διασφάλισης της ορθής και ομαλής ροής των πράξεων που έχουμε εντολή, ευθύνη να δρομολογήσουμε και να εκτελέσουμε,
  4. Του κατεπείγοντος του θέματος

Εντελλόμαστε, να ετοιμάσουμε, να  αποφασίσουμε, να κυρώσουμε και να δημοσιεύσουμε όπου δει τα της προεκλογικής διαδικασίας.

Το βασικότερο καθήκον μας είναι να ξεκαθαρίσουμε ποιοι έχουν το καταστατικό δικαίωμα να ψηφίσουν, τι έντυπα θα χρησιμοποιηθούν κ.λ.π

Επισημαίνω τα κρίσιμα εδάφια του καταστατικού που πρέπει να τηρήσουμε: α) Αρθρο 3, παρ. 6, β) αρθρ 3 παρ.11 γ) αρθρ.3 παρ. 12 (αυτό μπορεί να  αποσιωποιηθεί και να μετατεθεί σε άλλη ΓΣ), δ) αρθρ. 5 παρ 2 και 1, ε) αρθρ. 6 παρ. 10

Η Διοικητική Διεύθυνση του ΜΟ.Φ.Η μου εγχείρισε τα στοιχεία μελών που είχε, μητρώο. Καταστάσεις μελών με δικαίωμα ψήφου κλπ των 5 τελευταίων ετών, παρουσιολόγια Γ.Σ. πληρωμές μελών.

Κατέγραψα και συνέταξα τις δύο απαιτούμενες λίστες, όλων των μελών και τη λίστα που εισηγούμαι να επικυρωθεί ως ΛΙΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΛΩΝ που θα λάβουν μέρος.

Με χρώμα κόκκινο επισημαίνω όσους έχουν απωλέσει  την ιδιότητα ΤΑΚΤΙΚΟΥ μέλους και συνεπώς το δικαίωμα του ΕΝΤΑΞΕΙ καταστατικά και ταμειακά.

Με χρώμα κόκκινο και σε φόντο κίτρινο είναι τα τακτικά μέλη που δεν έκλεισαν έτος και δεν θεμελίωσαν το δικαίωμα και δεν είναι ταμειακά εντάξει.

Επίσης θα διαπιστώσετε τακτικά μέλη να έχουν πληρώσει παράκαιρα εκτός προθεσμιών και καταστατικά είχαν χάσει το δικαίωμα ενδιάμεσα δεν έγινε επανεγγραφή, ούτε διαγραφή. Το γεγονός ότι παραβλέφτηκε από τις ΔΕ, δεν σημαίνει ότι απέκτησαν το δικαίωμα.

ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ

Είχα στα χέρια μου την πρόσφατη κατάσταση βάσει της οποίας είχε γίνει η έκτακτη ΓΣ που ήταν ένα ψηφιδωτό παρανομίας.  ΓΙΑΤΙ;

Ήταν ασύστολα απαράδεκτη σαν το πακέτο που δεν έχει πια τσιγάρο, αν και ήταν υπογεγραμμένη και βεβαιωμένη από την κατά νόμο υπεύθυνη Γενική Γραμματέα, συνταξιούχο ειρηνοδίκη για το νόμιμο  του περιεχομένου, της απαρτίας, της καταστατικής νομιμότητας!

Δημοσιεύω αυτή τη λίστα, μάλιστα με την ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ επικύρωσή της! Τι στην ευχή είναι το κακώς κείμενο; Πολλά και τα βλέπετε. Τίτλος κατάσταση παρουσίας των ταμειακώς εντάξει! (ψευδής βεβαίωση) Η γραμματεία έδωσε στην γραμματέα κα Χατζήρη 47 ονόματα (Α-Ω) εκλεκτόρων και από κάτω κάποια πλάκωσε και έβαλε με το χέρι ότι της κάπνισε, χωρίς καν αλφαβητική σειρά! Όποιος πέρναγε απέξω ή τον ειδοποιούσαν, τρέχα τσακίσου γρήγορα να ψηφίσεις, αμέσως τον έβαζαν με το χέρι και ψήφιζε. Είχαν επίσης σβήσει και όσους δεν ήταν αρεστοί και δεν βόλευαν, αφήνοντας τους σίγουρα ή πεθαμένους, ή εξαφανισμένους! Πονηρός ο βλάχος, σου λέει αν έρθουν οι ΜΗ ΑΡΕΣΤΟΙ, τους βάζουμε να ψηφίσουν, αν όχι τους ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ. Αυτά να δούμε ποιος νόμος θα τα τσεκάρει, τα έστειλα στη δικαιοσύνη και περιμένω. Προσέξτε καλά θα δείτε δυο υπογραφές παρουσίας, η πρώτη που ήρθαν και η δεύτερη που έμειναν και ψήφισαν.  Η κατάληξη ήταν ότι καταγράφηκε παρουσία για ογδόντα πέντε μέλη (85) και τριάντα τρία (33) ψήφισαν τάχα άρση της εμπιστοσύνης της ΔΕ, που τελικά δεν ήταν….

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική, μια και τα τριάντα τέσσερα (34) μέλη της συνολικής δύναμης των  μελών που αποφάσισαν ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ, αντικαταστατικά και παράνομα συμμετείχαν, η εγκυρότητα απαρτίας αλλοιώθηκε, το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε, εξαπατήθηκε ο πρόεδρος ΔΕ, εξαπατήθηκε η ΔΕ, εξαπατήθηκε το σώμα της ΓΣ, εξαπατήθηκε στη συνέχεια η εποπτεύουσα Αρχή, η κοινή γνώμη και οι συνέπειες ήταν καταστρεπτικές για το ίδρυμα, δημιουργήθηκε διοικητική, οικονομική αναταραχή, μειώθηκε το κύρος του ιστορικού ιδρύματος και διοικεί παράνομα σήμερα η φερόμενη ΔΕ. Χαρείτε τα χωρίς αλλοιώσεις, όπως τα γέννησε η … μάννα τους!


 

       

Θάλασσα κι αρμυρό νερό, να σε ξεχάσω δεν μπορώ….

ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Έκανα  ότι θα έκανε ο καθένας σας και ζήτησα αναλυτική κατάσταση από τη γραμματεία, πόσοι, ποιοι, γιατί, δείτε άλλη περίεργη λίστα! Αυτοί βαφτίστηκαν ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ πω, πω συμφορά μου, τότε τα ΑΤΑΚΤΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; Ζήτησα δεύτερο έλεγχο και μου βάλανε ποιοι χρωστάνε συνδρομές άρα έπρεπε ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ  και να μην ψηφίσουν, απλά πράγματα… Έσβησα διευθύνσεις και τηλέφωνα μην αρχίσουν τις κλάψες ότι είναι προσωπικά δεδομένα, που δεν είναι, απλά γιατί με τη βούλησή των οι αναγραφόμενοι τα δήλωσαν ΥΠΕΥΘΥΝΑ προς επεξεργασία!


 





Από τα παραπάνω βλέπετε δεκάδες ονόματα, που δεν έχουν πληρώσει καν την εγγραφή τους, που ούτε έπρεπε να αναγράφονται καν, φιγουράρουν σαν ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ, ευρισκόμενα εν πλήρη αταξία. Βλέπετε ονόματα που είτε απεβίωσαν είτε εξαφανίστηκαν χρόνια, έπρεπε η κα Γ.Γ. να τα φέρει για διαγραφή στα συμβούλια και δεν το έκανε, αυτή ξέρει το γιατί!

Όλη η ευθύνη ολοκληρωτικά ανήκει στην κυρία Γενική Γραμματέα.

Δυστυχώς σε δικογραφίες που κατατέθηκαν ως δικαιολογητικά δικών, βρήκα και μια ενυπόγραφη βεβαίωση του κ. Δ. Δ. ότι αυτός σαν υπάλληλος και χωρίς δικαιώματα γίνεται η κωλυμβήθρα του Σιλωάμ και ο  από Αριμαθαίας Ιωσήφ για να σηκώσει το βάρος των καταστατικών ατασθαλιών της κας Γ.Γ. ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι όλα είναι μέλι γάλα. Ευθαρσώς τον δικαιολογώ γιατί είναι λίγους μήνες πριν την σύνταξη, υφίσταται τεράστια πίεση, μέχρι κατηγορούμενος είναι ότι άνοιξε την πόρτα αίθουσας που δικαιούται να ανοίγει γιατί εκεί φυλάσσονται φάκελοι και έγγραφα που από τον κανονισμό εσωτερικής λειτουργίας δικαιούται να έχει πρόσβαση, όπως και όλα τα στελέχη του ιδρύματος. Αν χρειαστεί θα δημοσιεύω το εν λόγω απόκρυφο έγγραφο που δεν είναι προσωπικό δεδομένο, αλλά ψευδή βεβαίωση που κρεμάει ολόκληρο ίδρυμα!

ΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΆΜΕΣΑ

Αναλογιζόμενος τις βαριές ευθύνες μου, νομικές, ηθικές απέναντι στο ίδρυμα, απέναντι στην μέγιστη ευεργέτιδα, απέναντι στο Θεό, απέναντι σε σας όλους και απέναντι στην Δημοτική Αρχή που με εμπιστεύτηκε και με έβαλε το έμπιστο μάτι της εκεί και την ευχαριστώ, έδρασα αμέσως!

Πρώτον πήρα το Μητρώο μελών, το φωτοτύπησα ολόκληρο, δεύτερον καθάρισα την έρα από το στάρι, έκανα 3 καταστάσεις, μια τι βρήκα, μια ποιοι μπορούσαν να είναι ΑΠΛΑ μέλη, μία ποιοι είναι ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ τακτοποιημένοι και ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΕ και τα υπέβαλα όπως διαβάσατε στην αρχή για έγκριση!

Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ 4

Απίστευτο και όμως αληθινό, οι 4 απέρριψαν την κάθαρση και άκουσον, άκουσον, γραπτά το δήλωσαν ότι αυτό θα το κάνει ο υπάλληλος να του φορτώσουν τις ευθύνες!!!

Ακολουθεί η σωστή λίστα με αυτούς που ήταν καταστατικά εντάξει και η ανάληψη του βάρους δια στόματος του αρχηγού των τεσσάρων και σημερινού αξιοτίμου φερόμενου ως προέδρου, που αγαπώ και εκτιμώ, αλλά ως εκεί, κάποτε πρέπει να τινάξει το βάρος που φορτώθηκε, πριν είναι αργά !


Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

Εδώ καθαρίζει με στοιχεία η έρα από το στάρι, δίπλα από το κάθε όνομα υπάρχει η απόδειξη πληρωμής και όχι αόριστα.

Τα στοιχεία αυτά πρέπει άμεσα να παραλάβει κάθε αρχή και εξουσία και πρέπει να φορέσει βραχιολάκια σε … κάμποσα καλά παιδάκια…

Εγώ ως εδώ, έκανα το καθήκον μου!

 




Δείτε λοιπόν αγαπητοί αναγνώστες, πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ και ανθρώπινο λάθος, τπάρχει ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΘΕΣΗ και η απιστία είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ !!!  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ.

Κλείνουμε με γέλιο, ωρέ γλέντια!!! Ωπα, ώπα, ώπα, γεια σου οικογένεια!



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ