ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ;

ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΟΛΟΙ ΚΑΠΙΣΤΡΑΝΕΣ  


Πριν μέρες με πήρε στο κινητό ένας φίλος εργάτης Αλβανός και μου είπε: «… Μπαρμπαάννη, θέλω ένα χατίρ’ Θέλω να μ’ βάλ’ς τ΄ν ινέκα για δ’λειά απάν’ στα γιρόντια. Έβαλαν κι τ’ γ’ναίκα ινός σκιπιταρ (Αλβανός σημαίνει) ικι μόνιμ’ π’ δ’λεβ’ σι μια μισίτρια π’ κάν’ κουμάντου ικι. Τουν ίχι ιργάτ’ αφτήν… Αν μι σιάξσσς έεις μιγάλου μαξούλι…»

Γέλασα με αυτό που άκουσα και είπα στο φίλο, ότι το ίδρυμα έχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και πάει για κλείσιμο. Δεν τον πίστεψα, δεν με πίστεψε, πέρασαν μέρες και είπα να μπω στο δορυφόρο να δω τι παίζει. Οι εργαζόμενοι εκεί έχουν κλ@@σει μέντες από τις φοβέρες, τις γκαρίλες των ειδικών και δεν μαρτυράνε τίποτε, τους τρομοκρατεί η σκληρή παρέα των καταληψιών, μάλιστα δεν διστάζει να φέρνει την αστυνομία για αποτυπώματα μην διαβάσουν τα απόκρυφα ευαγγέλια που έχουν κλειδωμένα  στο γραφείο συνεδριάσεων.

Μετά από δύσκολη και επίμονη παρακολούθηση, έπεσα από τα σύννεφα. Τα παλουκάρια και οι πριμαντόνες, έδιωξαν μια φουκαριάρα καθαρίστρια που δεν έχει να φάει και πράγματι προσέλαβαν μια Αλβανίδα σύζυγο εργάτη που απασχολεί μέλος της παράνομης διοικούσας….

Περιττά τα σχόλια, έχουμε φτάσει σε σημείο που γελάνε και οι ρέγκες….

Πάρτε λοιπόν, διαόλοι καπιστράνες κύριε Δήμαρχε, Επιβλέπουσα Αρχή… Και να ήταν μόνο αυτά… έρχεται τσουνάμι… 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ