“ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ REAL ESTATE”

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ REAL ESTATE”

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΚΟΛΑΟΥΖΩΝ

ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ  ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ εμβαδού 6.199  m2 Ναυσικάς 3 Παραλία Προαστείου, το ενοικίασε η σημερινή φερόμενη ως ταμίας να το αξιοποιήσει το έκανε ρημάδι και εξαφάνισε και το σπιτάκι της δωρήτριας Τσιχλιά 38,43 m2. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ!

«Κάνε με  παπά κι αμόλαμε στο λόγγο»

«Ποιος έχει το μέλι και δεν το γλύφει»

Κάνω εισαγωγή με αυτές τις παλιές παροιμίες  να μπείτε στο νόημα παρακάτω, των τεκταινομένων εν έτει 2021 στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που χάρισε στην Πάτρα η μεγάλη αρχόντισσα, δέσποινα, δωρήτρια Πην Κωνσταντοπούλου, ή αλλιώς ΜΟ.Φ.Η. (Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων) κλπ, κλπ, κλπ. Την Μικρή Ελβετία της Πάτρας, την Κωνσταντινούπολη της Πάτρας όχι με τα πολλά σήμαντρα και τις καμπάνες, αλλά με τα πολλά και φιλέτα ακίνητα που είναι η προίκα του, γραφεία, διαμερίσματα, οικόπεδα, αγροτεμάχια, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες,… Ακίνητα που αν είχαν σωστή αξιοποίηση θα έρρεε άφθονο το χρήμα στο ίδρυμα. Το ζήτημα είναι «ποια κυρά και ποια μαντόνα» είχε για είκοσι πέντε χρόνια τα κλειδιά  και τα έκανε κουμάντο, τι σχέση έχει με τη σημερινή διοίκηση, τι σχέση έχει σήμερα με το ταμείο, αν πρέπει να παίζει μπάλα εκεί, τη μέθοδο αράχνης που ακολουθεί βάζοντας πιστούς συνεργάτες να παίρνουν την ευθύνη, να υπογράφουν και να περνάνε αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το κλειδί της υπόθεσης και για να υπακούσουμε στη σοφή γαλλική παροιμία που έμενε ιστορική, “ΣΕΡΣΕ ΛΑ ΦΑΜ” θα προσγειωθούμε να δούμε αυτό ακριβώς, δηλαδή το ότι πίσω από κάθε υπόθεση και σενάριο κρύβεται μια γυναίκα.

Πολλά είπαμε, αλλά το ψητό, είναι άλλο, θα σας οδηγήσουμε με σταθερά ακλόνητα βήματα, με ηρεμία, υπακούοντας στα λεγόμενα προσωπικά δεδομένα, χρησιμοποιώντας στοιχεία που είναι δημοσιευμένα, αυτοδημοσιευμένα, τα οποία ελέγχονται από το νόμο της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ώστε να μην δώσουμε όπλο σε όσους αρέσκονται στο μέλι του ιδρύματος. Μια εισαγωγή πάνω στο θέμα, αν και σήμερα δεν θα ασχοληθούμε με τα βοηθητικά λοιπά στρατιωτάκια, θα δούμε τι τα οδηγεί και κυκλοφοράνε, απομυζώντα και εσθίοντα ως τα κινάρα της Γραφής τα ψιχία τα πίπτοντα εκ της τράπεζας των κυρίων τους!

Τα ψυχία είναι ή το καμάρι που θα δώσεις σε κάποιον να το παίζει μεγάλος, πρόεδρος, να υπογράφει τις τύχες ενός κολοσσού και ας γράφει το «και» με έψιλον, ή διορισμούληδες κολλητών στο υπαλληλικό προσωπικό, ή χατιράκια με ή άνευ τζιβιντζιλικίου κλπ,  κλπ. Είπαμε το τραπέζι έχει λιχουδιές, έχει μέλι, έχει καλούδια αλλά αυτά είναι για άλλα δόντια.

Προς το παρόν ονόματα δεν λέμε, δεν κατηγοράμε κανένα, ίσως κάποιο σχετικό άτομο να πεταχτεί και να μαρτυρηθεί από μόνο του, έγινε και αυτό μέχρι τώρα. Σιγά, σιγά θα οδηγηθούμε σε κάθε τμήμα του ιστού της αράχνης…

ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ;

Εδώ ευθαρσώς απαντώ η 5μελής φερόμενη σήμερα ως ΔΕ, την οποία απαρτίζουν αξιόλογα προς μελέτη άτομα, ένας χειριστής σκαπτικών μηχανημάτων ελαχίστων γενικών εγκυκλοπαιδικών απαιτούμενων γνώσεων, μια συνταξιούχος ειρηνοδίκης, ένας  που ξέρει από τέντες και πατέντες, ένας πρώην εργαζόμενος μηχανικός στην Περιφέρεια και μια μεσίτρια, που ελέγχει και τον κορβανά. Είπαμε κορβανάς, ας σταθούμε εδώ γιατί ο κορβανάς είναι το παν. Αν τον έχεις γεμάτο, ζει το ίδρυμα, αν τον κουμαντάρεις καλά υπάρχει ηρεμία, πρόοδος, ζούνε και περνάνε καλά οι εκατό περίπου περιθαλπόμενοι, τρώνε το ψωμάκι τους οι εργαζόμενοι.

Αν ο καθένας μας το παίξει ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ χωρίς να πολυσκεφθεί, θα βρει το μίτο της Αριάδνης! Τι ζητάει η αλεπού στο παζάρι; Να ψωνίσει; Να προσφέρει εθελοντισμό; Να βοηθήσει τα υπερήφανα γηρατειά; Εδώ είναι και το ευτράπελο κομμάτι της κατάστασης.

Που πάτε ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ και ΚΑΡΑΜΗΤΡΑΙΝΕΣ; Το εντάξει μέλος που έχει το δικαίωμα να λέγεται αρωγό μέλος και εντάξει μέλος, πληρώνει την ετήσια συνδρομή του, από εκεί αρχίζουμε, από το βασικό καθήκον. Πόσοι από τα 5 μέλη «ξέχασαν» τάχα να πληρώσουν εγκαίρως τα 25 ευρώ της συνδρομής; Χμ, εδώ είναι ο καθρέφτης της δοτικότητας, του εθελοντισμού, του καλού Σαμαρείτη. Φιλαράκι, μήπως ήσουν λαθραίος επιβάτης του πλοίου της αγάπης; κύριε φερόμενε ως έφορος της ΔΕ, με το συγνώμην, τέσσερα χρόνια που ήσουν και δεν πλήρωνες τη συνδρομή σου, πήγες λαϊκή, ποιος σε επιστράτευσε μετά 4 χρόνια και ναι μεν πλήρωσες μαζεμένα τα εκατό ευρώ, αλλά αυτό δεν σε τιμά, εγώ ευθέως σε ρωτώ,  μήπως ήρθες γιατί είδες φως και μπήκες και να καρπωθείς το αξίωμα, να εκλεγείς τάχα να πάρεις αξία, να κάνεις κανένα επίτευγμα τάχα… Ποιος αστήρ φαεινός σε οδήγησε ως μάγο στο ίδρυμα; Ο ασχολούμενος με σκαπτικά μηχανήματα και με μπουλντόζες, δύσκολο. Ο εκ Κύπρου παλιός περί τα μηχανικά της περιφέρειας έτερος καπαδόκης δύσκολο. Η συνταξιούχος φύλαξ των νόμων και του δημοσίου συμφέροντος, δύσκολο, μπας και η μεσίτρια σου έδινε δουλειές για τέντες και έτσι έγινε το κονέ και η πατέντα;  Εσύ φίλε φερόμενε ως σημερινός πρόεδρος, με το συμπάθεια, ξέχασες δυο χρόνια να πληρώσεις τη συνδρομή σου, έδειξες το καλό παράδειγμα τήρησης του νόμου και του καταστατικού; Επιστρατεύτηκες το 2017 όταν άρχισε η επιστράτευση αυθορμήτως προσελθόντων σωτήρων του ιδρύματος, κάποια ψυχή που ήταν εφορευτική  επιτροπή σταυρώνοντας  στις τελευταίες καταστατικές εκλογές έχωνε σταυρούς ανεξέλεγκτα  και σε ξεπέταξε στην ΔΕ του 2018, σε αναβάθμισε έντεχνα στο ταμείο να τα κάνεις όλα αντί αυτής; Ξέχασες ότι η καλή αυτή ψηφοσυλλέκτρια μπερδεύτηκε και παρουσίασε δύο επί πλέον ψηφοδέλτια ότι ψήφισαν χωρίς να παρίστανται, ο ένας ήταν εκείνη τη στιγμή στην Εγλυκάδα ή Περιβόλα και τώρα βαφτίστηκε ελεγκτής σας χωρίς να υποβάλλει υποψηφιότητα,  χωρίς να έχει πληρώσει ούτε τότε, αλλά την ημέρα των εκλογών το ίδιο και ο άλλος; Ξέχασες ότι τότε τα μπαλώσαμε και βγάλαμε στην τύχη δυο πλεονάζοντα ψηφοδέλτια χωρίς να ακυρώσουμε τις εκλογές; Όλα αυτά είναι καταγραμμένα φιλαράκι!  Ερώτηση ευθέως και στο τίμιο, γνωρίζεις την σημερινή ταμία, τι σχέση συνεργασίας είχατε σαν αμφότεροι υπάλληλοι του εργολάβου κ. Βγενόπουλου, όταν είχες το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, μήπως δουλεύατε μαζί; Όταν η σημερινή ταμίας άνοιξε την επιχείρηση «ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ. ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΠΕΛΛΕΤ κλπ» στο μεγάλο περιουσιακό στοιχείο του ιδρύματος, της δωρήτριας Τσιχλιά στην Αμμουδέρα Παραλία Μποζαϊτίκων στο όνομα του συζύγου (;), το 2012 ντε, με συνεργασία και με την εταιρία PG AGROXYLLA LTD κλπ κλπ τι πόστο είχες και τι ανάμειξη; Πάντως η κυρία έγραψε σε επιστολή της στο ίδρυμα ότι από εσένα τα μάθαινε όλα, υπάρχει η επιστολή της! Κάποιο πουλάκι και κάποιοι γείτονες είπαν ότι και εσύ εκεί μπαινόβγαινες και μάζευες ελιές, αληθεύει; Πάμε παρακάτω!

ΕΥΓΕ ΜΕΣΙΤΡΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΠΟΛΛΑ

Σταματάμε στα εισαγωγικά «μολογήματα» να ασχοληθούμε με την σημερινή φερόμενη ταμία του ιδρύματος και τα τρομερά επιτεύγματά της!

Θα της έβγαζα το καπέλο, αν δεν έπεφτε σε γκάφες, αν δεν έκανε χονδρές γκέλες, αν δεν πάταγε φλούδες (εταιρείες τάχα στο σύζυγο αλλά σε κάθε καταχώριση στο ιντερνέτ και σε κάθε διαφήμιση η ίδια, με τα τηλέφωνά της και το  email, τιμολόγια παροχής στο ίδρυμα με έδρες ανυπόστατες δηλαδή μαϊμού κλπ ) και αν κατάφερνε και τελικά πετύχαινε και η πίττα να ήταν αφάγωτη και ο σκύλος χορτάτος! Έχουμε τόσα πολλά κολπάκια αραχνώδη, αλλά όχι αραχνοΰφαντα να σας εκθέσουμε, που θα γράφαμε ολόκληρα βιβλία αν γράφαμε λεπτομέρειες! Θα σας πλέξουμε το εγκώμιο της καλής μεσίτριας αναφέροντας τα χονδρά και σημαντικά σου δεδομένα όχι προσωπικά αλλά δημοσιευμένα πάλιν, πολλάκις και πλειστάκις!

Πρώτα να ενημερώσουμε τους φίλους και να πούμε ότι οι μαγικές λέξεις είναι:

IDEA HOME, idanikioikia,gr, το τηλέφωνο επικοινωνίας των 2610 220036, το προσωπικό κινητό επικοινωνίας σε κάθε διαφήμιση των, ακόμη και σήμερα 6936114115, το δικό σου  email giotagiannopoulou1966@hotmail.com

Θα μου πείτε που θα τα βρείτε όλα αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία; Απάντηση στο διαδίκτυο, σε διαφημίσεις, στις εφημερίδες! Μην τα θέλετε όλα στο χέρι,  πάρτε την εφημερίδα ΓΝΩΜΗ, ξεφυλλίστε τις διαφημίσεις και θα με πιστέψετε.

ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗ  ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ;

Καλά ρε παιδιά, αυτή είναι η φερόμενη ως ταμίας  του Κωνσταντοπουλείου, είναι σωσίας της, ή κάποια συνώνυμη, ή η ξαδέλφη της η μικρότερη;

Ας δούμε και τα … τρομερά της προσόντα, δεν μιλάμε παλιά δημοσίευση, αλλά φρέσκια για όσα η ίδια δηλώνει και δημοσιεύει και ζητά την ψήφο μας!

Κρίμα με τόσα προσόντα να πάρει μόνο πέντε έξη σταυρούς σε ολόκληρη Αιγιαλεία, εγώ αν ψήφιζα εκεί θα την ψήφιζα… καλό έέέέ;

Αυτό που ακολουθεί, είναι ότι η κυρία φερόμενη  σημερινή ταμίας ανέβασε διαφημιστικό υλικό, ούτε λίγο ούτε πολύ μαρτυράει ότι η ίδια είναι επιχειρηματίας και όχι ο σύζυγος Ξεκάθαρα πράγματα, όχι παίζουμε, εμείς έχουμε το ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ αλλά με παραπλανητικές προσωπίδες, τσεκάρετε και τα στοιχεία της στις διαφημίσεις της εφημερίδας Γνώμης σήμερα και οι απορίες σας στις «τάχα έδρες και παρά φύση έδρες …» Τιμολόγια και προσφορές απεικονισθέντα και καταγραφέντα στα εισερχόμενα ως δικαιολογητικά πληρωμής στο ίδρυμα, πότε  Κορίνθου, πότε Στοά Παπαρρηγοπούλου, πότε Ναυσικάς 3, πότε  Κανάρη 199 Τόσες έδρες ζηλιάρηδες ποιος τις έχει;

Για να τσεκάρω το μέγεθος των επιτυχιών και θαυμάσω πήγα στη μια έδρα της Κανάρη 199 και βρήκα τρίχες γραφείο έδρα, ούτε ταμπέλα, ούτε έδρα έστω και παρά φύση, μόνο ένα ανοικίαστο γραφείο περιουσία του ιδρύματος που το ίδρυμα πληρώνει ΕΝΦΙΑ και η καλή μας ταμίας το παρουσιάζει στο τιμολόγιο σαν έδρα του γραφείου του συζύγου!!!


Ουάου, είπαμε καλή μου, αλήθειες Μινχάουζεν, αλλά όχι να παίζουμε με τα αναμμένα κάρβουνα! Δεν σκέφτηκες αν πλάκωνε η ΣΔΟΕ και έβλεπε τέτοιες τσαχπινιές πόσους θα κρεμούσες; Τα ξέρει αυτά ο σύζυγος; Καλά αυτός δουλεύει σαν υπάλληλος, να ρωτήσω υπάλληλος ζαχαροπλαστείου, Αν οδηγός, ή είναι ψέμα;  Ακολουθεί αυτούσια η δική σου επιλεγμένη διαφήμιση, να τη θυμηθείς λίγο.


 
ΠΕΡΙ   “IDEA HOME”  ΤΕΚΜΗΡΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χωρίς πολλά λόγια! Τι ψαρέψαμε, ως συνάδελφοι της Νικολούλη να τα μάθουμε άπαντες! Προσέξτε κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της επιχείρισης!


Ας δούμε και την επιχειρηματία εν ώρα εργασίας! Ρε κάπου την ξέρω αυτή την “όμορφη” επιχειρηματία, βοηθήστε με να τη θυμηθώ! Και τι ωραίο στυλ, βεβαίως, βεβαίως…

Δεν έχετε παράπονο κυρία μεσίτρια, έτσι διαφημίζουνε, πάμε και σε άλλη ωραία διαφήμιση! Φυσικά δεν ξέχασα να αναφέρω και το κινητό της επιχειρηματίας κλπ

25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ – ΤΡΥΓΟ - ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Ξέρετε ότι η σημερινή φερόμενη ΤΑΜΙΑΣ του ιδρύματος τρυγάει δουλειές από το ίδρυμα  για 25 ολόκληρα χρόνια; Ξέρετε ότι ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ του ιδρύματος τα είχε ΕΝ ΛΕΥΚΩ να τα «ρεγουλάρει» όπως ήθελε; Ξέρετε ότι ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΑΣ της περιουσίας του ιδρύματος;;;

Αν δεν σας το είπε κανείς, διαβάστε το να σας το πει η ίδια.


Το έγγραφο αυτό το αντέγραψα όταν ήμουν πρόεδρος ΔΕ έχει πρωτοκολληθεί σαν εισερχόμενο και είναι ΟΜΟΛΟΓΙΑ της ιδίας!

Τι έγινε λοιπόν και το δήλωσε εγγράφως η ερίτιμος κυρία; Απλά ο τότε πρόεδρος το 2018 κ. Ανδρουλιδάκης, έβλεπε ότι η περιουσία του ιδρύματος δεν απέδιδε και αποφάσισε με την συναίνεση της ΔΕ να της αφαιρέσει τα κλειδιά! Τότε λοιπόν, η κυρία αντέδρασε σαν το παιδάκι που του παίρνουν ΤΟ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ απλά πράγματα! Έβαλε τα παράπονα!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ  ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ

Έως το τέλος του 2019 η ερίτιμος φερόμενη ταμίας τα πήρε όλα επάνω της. Έστειλε νέα επιστολή όχι μόνο στην ΔΕ, άραγε γιατί;;;;; Την έστειλε στον κ. Διοικητικό διευθυντή! Ίσως σκέφτηκε αυτούς θα τους πετάξω, αυτός θα παραμείνει, μαζί του στη συνέχεια θα συνεννοηθώ!  Εδώ ο κ. Γιώργος σιωπηλά το αποδέχθηκε, με τι εξουσία και με σε ποιο άρθρο του εσωτερικού κανονισμού απέκτησε αυτό το δικαίωμα!  Τι κοινοποίηση κύριε Γιώργο; Αφού εσύ το παραλαμβάνεις, όχι ο παπάς της ενορίας!

Ιδού το τεκμήριο και δώστε βάση και ποιόν άλλο εμπλέκει και αναφέρει! Χαμογελάστε παρακαλώ… Ξεκάθαρα κατονομάζει τον σημερινό φερόμενο πρόεδρο, ότι είναι ΤΟ ΑΥΤΙ, ΤΟ ΜΑΤΙ και Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Δεν τα λέω εγώ η ίδια εγγράφως τα ομολογεί!


Έτσι σε ένα μήνα το σχέδιο μπήκε μπροστά, τα στρατευμένα αυθορμήτως εμφανισθένα φιλαράκια με την μεγάλη δικαστικό νομικό σύμβουλο, έπλεξαν το γαϊτανάκι της αίτησης σύγκλισης έκτακτης ΓΣ  να τους λερώσουν την τιμή, να τους κατηγορήσουν και ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ να βάλει το χέρι του  να τους διώξει … ΑΝΑΠΟΛΟΓΗΤΟΥΣ!!!! Και χωρίς να φταίνε… Τα άλλα τα ξέρετε!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ (;) ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ REAL ESTATE ;

Το καταστατικό του Κωσταντοπουλείου, ρητά, αυστηρώς και δια ροπάλου απαγορεύει τέτοιες συμπεθεριές. Απαγορεύει να διοικείς και να τσεπώνεις, έστω και αν τα παίρνεις με τσαχπίνικα τιμολόγια στο όνομα οικογενειακού μέλους! Ας το δούμε:


Εντάξει ερίτιμος κα φερόμενη ως ταμίας, έριξες στάχτη στα μάτια κάποιων κουτών και κάποιων που έχουν μυωπία, αλλά μαρτυριέσαι μόνη σου! Αν ρωτάτε γιατί, σας έχω χελωνόσουπα γιαχνί!  Τσεκάρετε στα παραπάνω το κινητό της και δείτε που το μοστράρει στην εφημερίδα ΓΝΩΜΗ που διαφημίζει σαν κουμανταδόρος τα ακίνητα του ιδρύματος!!!

Αγαπητοί φίλοι αν πάτε στις ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ της εφημερίδας ΓΝΩΜΗ  θα δείτε χωρίς ενδοιασμούς ότι Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑΜΙΑΣ & ΜΕΣΙΤΡΙΑ!

Αν τσεκάρετε τα ακίνητα του ιδρύματος θα δείτε ότι διαφημίζονται και κουμαντάρονται από την  φερόμενη  ως ταμία … καλόόόό έέέέ; 



ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ  ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ;

Μέχρι τώρα βούϊξε ο κόσμος ότι όλα είναι «μάπα το καρπούζι» ο Δήμος είναι η επιβλέπουσα αρχή, αυτή προστατεύει το ίδρυμα να είναι σε όλα νόμιμο και  τον Δήμο τον πιάσαμε «με τη γίδα στην πλάτη» να κάνει τα αντίθετα και με τη βούλα. Ο Δήμαρχος και η αρμόδια Αντιδήμαρχος έδιωξε αναπολόγητους τους σωστούς, τους κατηγόρησε, τους  ρετσίνωσε  σαν απατεώνες, τους έδιωξε, έκανε και εμένα να το πιστέψω και δέχθηκα να γίνω διορισμένος πρόεδρος όχι να μείνω, αλλά να κάνω εκλογές για να το αρπάξουν οι ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΤΟΥ, πήγα, είδα, έψαξα, έμαθα, αντέδρασα, αλλά με υπερσκέλισαν, έκαναν εκλογές γηπέδου επιβλεπόμενες από τον Δήμο και στο σπίτι του Δήμου ΑΛΩΣΑΝ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ, η μεσίτρια ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ουδέποτε τα παρέδωσε, ζουν οι Δημαρχιακοί καλά και όλοι το κάνουν γαργάρα

Το ρευστό του ιδρύματος πάει φούντο, ο κωρονοϊός βοηθάει, τα έσοδα ελαχιστοποιούνται, οι σωστοί υπάλληλοι εκφοβίζονται, οι παλάντζες γέρνουν όπου έχει συμφέρον, καταπατούνται καταστατικό, νόμοι, κανονισμούς, έγινε ο χώρος γκέτο και κολχόζ νόμος δεν επεμβαίνει. Τα δικαστήρια που έχω κάνει εκκρεμούν, αργούν και θα βγουν αφού κλείσει το ίδρυμα. Να δούμε  τις εξελίξεις …

Πάντως μέχρι τώρα η Περιφέρεια έβγαλε απόφαση που αποφάνθηκε ότι ο Δήμαρχος  κακώς έδιωξε τη σωστή διοίκηση, Πρωτοδικείο και Εφετείο ομόφωνα καταδίκασαν τα όσα ψευδώς κατήγγειλαν οι καταληψίες αποδείχθηκε ότι οι ψευδοκαταγγελίες πήγαν στο καλάθι των αχρήστων και οι αποφάσεις δεν τηρούνται…

Ήδη αντί ο κ. Δήμαρχος να τις εφαρμόσει για να μακρύνειο την κατάληψη της παράνομης ΔΕ καταφεύγει στο ΣΤΕ με πονηρό ρεπερτόριο, δηλαδή ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ τα ουσιαστικά στοιχεία δηλαδή δεν λέει την αλήθεια!

Ποια είναι η αλήθεια; Ότι έδιωξε τους νόμιμους εκλεγμένους διοικούντες  με ψεύτικη καταγγελία που δύο εισαγγελείς αποφάνθηκαν ότι ήταν έωλες οι κατηγορίες!

Ο σκοπός λοιπόν ήταν να πατήσουν πόδι στη διοίκηση ή στο μέλι όπως στην αρχή γράφω. Να που κολλάει το κάνε με παπά  κι αμόλα με στο λόγγο…

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

 

Υ.Γ.

Κρατάω έκπληξη για τη δίκη που υπέβαλα, το σπιτάκι κτισμένο από πέτρα της δωρήτριας Εριέττας Τσιχλιά, όπως καταγράφηκε σε αεροφωτογραφίες κρατικών αρχείων!!! Να δούμε αν ο αέρας παίρνει σπίτι με πέτρες κτισμένες με τσιμέντο....

 

 

 

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ