ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ: Ο ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΚΩΤΩΝ

Ο ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΚΩΤΩΝ

ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ

Στο τέλος δημοσιεύω αυτούσιο το συνονθύλευμα που η σημερινή φερόμενη ως ΔΕ κοινοποίησε στα μέλη, στους εργαζόμενους και στον τοπικό Τύπο. Ένας αρχάριος  εκτιμητής, θα διαπιστώσει κάτι πολύ σοβαρό. Δείτε πως αρχίζει πρώτα και θα καταλάβετε….


Είναι για γέλια και για κλάματα το έγγραφο! Η συντάκτρια άπειρη εντελώς έπεσε στο μέγα σφάλμα! Μαρτυρήθηκε ότι η δήθεν έκθεση είναι ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ με παραπλανητικές κουμπότρυπες… Είναι δυνατόν οι ορκωτοί να λένε για το έγγραφό τους, «… Από την έκθεση των ορκωτών λογιστών, που συντάχθηκε ….» Αν δείτε μια πραγματική έκθεση θα δειτε τη διαφορά. Πρώτα γράφει την ταυτότητά τους, μετά την μέθοδο που χρησιμοποίησαν, κλπ, κλπ! Μια παροιμία λέει:

-          Ξέρεις να «κλέψεις»;

-          ¨Ξέρω!

-          Ξέρεις να κρύψεις….

Αυτά για πρόλογο και ουσιαστική παρατήρηση, άλλο ΕΚΘΕΣΗ άλλο άλλο έγγραφο… διασκευασμένο και ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ!

 

ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΩΤΗ:

Η απόφαση πρόσληψης των ορκωτών, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ.

Είναι εντελώς παράνομη και πλην των πειθαρχικών ευθυνών, πρέπει το οικονομικό βάρος να το πληρώσουν όχι το κλυδωνιζόμενο οικονομικά  ίδρυμα, αλλά όσοι το προκάλεσαν!

Δεν έγινε πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός και η διαδικασία πρόσληψης είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ & ΔΙΑΤΡΗΤΗ. Πρέπει να εξεταστεί από ανακριτή αν εσκεμμένα αποσιωπήθηκε ο έλεγχος από ΔΩΡΕΑΝ Δημόσια Αρχή και γιατί ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ το δικαίωμα στις τοπικές επιχειρήσεις ορκωτών να συμμετάσχουν!

 

Ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα αποφασίζετε και επικυρώνεται από το κυρίαρχο όργανο την ΓΣ. και όχι από εκτελεστικά όργανα που είναι ΗΔΗ κατηγορούμενα για ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!

         

Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ;; ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΟΣΟΛΗΨΙΑ

Το παρουσιαζόμενο σαν πόρισμα παραλήφθηκε και πληρώθηκε ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΤΥΠΑ. Είναι δυνατόν να ταξιδεύει δύο φορές Πάτρα – Αθήνα ο φερόμενος πρόεδρος και η φερόμενη ταμίας να χρεώνουν το ίδρυμα τα έξοδα και ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ίσως και τα προσωπικά τους έξοδα; Ας το δει αυτό κάποια ανακριτική Αρχή… Κάθε προσωπική ανταλλαγή οικονομικών δεδομένων θεωρείται συναλλαγή και είναι προς έρευνα. ΤΕΛΟΣ

 

ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ   

 

Κάθε ορκωτός λογιστής ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ να εξετάσει ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ και ΕΚΘΕΣΕΙΣ της εκλεγμένης Εξελεγκτικής Επιτροπής. Πρέπει να αναφέρει ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ. Η δήθεν έκθεση είναι 100 % για τον Εισαγγελέα!  Ξέρετε γιατί;

Γιατί εντελώς χαρισματικά ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ α) ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΗΣ φερόμενης ΤΑΜΙΑ που εκκρεμεί, τους την υπέδειξα, χρωστάει γύρω στις 100.000 από υποχρεώσεις που ανέλαβε και δεν εκπλήρωσε, από λάδι, μισθώματα, καταστροφή ακινήτου κλπ. β) Αποκρύβει την έκθεση της εκλεγμένης προέδρου της Εξελεγκτικής Επιτροπής δικαστικού κας Αναγνωστοπούλου που δίνει απαντήσεις σε όσα παιδαριώδη τάχα ευρήματα. γ) Αποκρύπτει ότι η φερόμενη ως διοίκηση είναι με απόφαση κηρυγμένη παράνομη, στην  απόφαση δεν δόθηκα για οκτώ μήνες αναστολή και διοικεί παράνομα.

δ) κάνει ότι δεν βλέπει όσα της υπεδείχθησαν διοικητικά και οικονομικά πεπραγμένα να ελέγξει που αναμένουν μάλιστα δικαστική απόφαση, κλπ.

 

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗΣ

 

Θα αναρωτηθείτε, γιατί αυτή η σκηνοθετημένη κακόγουστη και κακοστημένη δημόσια ψευδοαναφορά; Ιδού η απάντηση:

1) Η εκλεγμένη διοίκηση κ. Ανδρουλιδάκη παύτηκε από τον κ. Δήμαρχο με ενέργειες της αρμόδιας κας Αντιδημάρχου ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. 2) Ο διορισμός τα ΠΔΕ που εγώ διορίστηκα πρόεδρος κρίθηκε ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ από ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ που ισοδυναμεί με Υπουργική 3) Κάθε επαγόμενη διοικητική απόφαση ΚΑΤΕΠΕΣΕ και επέκεινα και οι εντελώς αντικαταστατικές, παράτυπες και παράνομες για πολλαπλούς λόγους και για καταπάτηση μέτρων πανδημίας εκλογές ΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΑΚΥΡΕΣ! 4)  Μεθαύριο 6 Απριλίου 2021 η υπόθεση εκδικάζεται στο ΣΤΕ [Συμβούλιο της Επικρατείας] και οι εν δυνάμει καταληψίες της εξουσίας θέλουν να παρατείνουν όσο το δυνατόν να ασκούν παράνομα διοίκηση. Ελπίζω να σας κατατόπισα πλήρως.

Δεν προβαίνω σε αναλυτική αναφορά στα παρουσιασθέντα ευρήματα, δεν έχει νόημα, τα 400 χιλιάρικα που δήθεν εκλάπησαν είναι χρωστούμενα ενοίκια πτωχευμένου ενοικιαστή, ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΗΚΑΝ από τους ίδιους που ήταν υπεύθυνοι, πρωταρχική ευθύνη φέρουν όσοι άφησαν να διογκωθεί το ποσό, όταν αυτό έτρεχε και φυσικά η μη διεκδίκηση από τους ίδιους σαν ταμίας και γραμματέας! Το χαμένο αυτοκίνητο είναι εκεί, πολύ πεπαλαιωμένο, η αξία του αποσβέστηκε και ακόμα είναι εγγεγραμμένο στα μητρώα περιουσίας.

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΝ ΠΟΡΙΣΜΑ:

Είναι χρέος μου να δημοσιεύσω και την αντίθετη άποψη και το κάνω:  

 







 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ