ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΠΑΤΡΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ Μέρος Β’ (σε συνέχειες)

ΑΡΧΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΠΙΕΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

(Μέρος δεύτερο)

 


Συνέχεια με τα προηγούμενα:

https://mofikpdf.blogspot.com/2020/10/blog-post_16.html

Εδώ θυμηθείτε, να συνεχίσουμε.

ΑΝΑΖΗΤΏΝΤΑΣ ΤΟ “ΤΡΙΟ” ΕΥΘΥΝΗΣ – Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ

Δυστυχώς σε κάθε αποτυχία ομάδος την ευθύνη την επιφορτίζεται ο επικεφαλής, (εδώ ο κ. Δήμαρχος) αλλά το δίκαιο είναι κατά Σολομώντα! Πρέπει να αποδίδουμε τα του Καίσαρος, αλλά και τα του πραγματικού και πραγματικών υπαίτιων. Αυτών που εξύφαναν το σχέδιο και έβαλαν τον δήμαρχο να υπογράψει! Εδώ λοιπόν έχουμε τρεις γυναίκες των παρασκηνίων που φέρουν το 90% της ευθύνης και ο κ. Δήμαρχος το υπόλοιπο 10 %, αν συνεχίσει και κάνει τάχα έφεση θα ξαναφορτωθεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ, γιατί ξέρει ότι θα απορριφθεί (υπάρχει το δεδικασμένο) και απλά θα παρατείνει την παρανομία! Οι τρεις γυναίκες αν γίνει σωστός έλεγχος, θα οδηγήσει 100 % στην ηθική καταδίκη τους, μακάρι και στην ποινική, γιατί μαζί, γνώριζαν, σχεδίασαν, παρατύπησαν, καταπάτησαν καταστατικό και νόμους, εξαπάτησαν τους πάντες, μάζεψαν κουτσοομαδούλά κομπάρσων (εδώ οι 70+ τοις % ήταν παράτυποι) Ποιες γυναίκες χρειάστηκαν για αυτή την επιχείρηση;  

Πρώτον η έχουσα το όφελος, η γενική αρχηγός και ουσιαστικός κουμανταδόρος! 

Δεύτερον η γυναίκα που θα κόψει και θα ράψει, που θα σχεδιάσει, θα βρει ψευδοφόρμουλα γραφειοκρατική και 

τρίτον η γυναίκα της εξουσίας που θα οδηγήσει στο ποθούμενο!   

Και ο Δήμαρχος τι έκανε; Λάθη ΝΑΙ και ουσιαστικά μάλιστα (πίστεψε τις 3 γυναίκες, δεν άκουσε την αντίθετη άποψη, δεν έκανε ΕΔΕ !!!, δεν έψαξε το πότε είχε το δικαίωμα να επέμβει, που εδώ ΔΕΝ ΕΙΧΕ, είχε μόνο αν υπήρχαν τελεσίδικα οικονομικά αδικήματα, αν είχαν επιβεβαιωθεί, στοιχειοθετηθεί και αποφασιστεί νόμιμα από σωστή όχι παράτυπη ΓΣ!) και τζάμπα φορτώθηκε τα αμαρτήματα των 3 γυναικών. Θα δούμε αναλυτικά όλα τα γεγονότα, χωρίς φόβο και χωρίς πάθος!

ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ – ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Όταν μια γυναίκα είναι 20 χρόνια η κυρίως μεσίτρια των 300 ακινήτων του ιδρύματος, όταν το ίδρυμα της έχει δώσει ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ των ακινήτων, που ποτέ δεν τα ακούμπησε στο ίδρυμα, άσχετο αν έχει το γραφείο τάχα σε οικογενειακό ή υπαλληλικό πρόσωπο, (το ομολογεί σε επίσημα έγγραφα) όταν ο νόμος, η ηθική, το καταστατικό, το απαγορεύει ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ, όταν μαζεύει εθελοντικώς και αυθορμήτως ξαδέρφια, συνεργάτες του γραφείου, φιλαράκια, μαστοράντζα, όταν τους γράφει ομαδικά μέλη που υπακούουν, ψηφίζουν κλπ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΒΑΝΑ εντελώς παράνομα (λέγε με ταμείο) τότε πάμε στο άσμα του Θέμη Ανδρεάδη, «τούμπου, μτούμπου ζα τούμπου ζίτσου … πέσαν όλα τα ταμπού…» Εγώ εδώ σταματώ, τα είπα όλα ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ! Εσείς δώστε πόνο!

 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΚΟΠΤΟΡΡΑΠΤΡΙΑ ΓΑΖΩΤΡΙΑ - ΑΡΧΟΥΣΑ

Ποια είναι η άρχουσα σε κάθε έγγραφο, σε κάθε διοικητική πράξη, σε κάθε απόφαση, στο κάθε γραπτό εν γένει; Ο κηπουρός, ο παπάς, ο κουρέας, ή ο νυχτοφύλακας; Αξιωματικά, καταστατικά, νομικά, η γραμματέας ΔΕ. Μα αυτή ήταν η ίδια κυρία που είχε την ευθύνη όταν όλα τα κατήγγειλε στραβά και ήθελε να τα ισιώσει ο κ. Δήμαρχος, έκανε λίγο διάλλειμα στον προσωρινό μπερντέ διοίκησης και ξανά, μανά,  τσούπ στο ίδιοι πόστο, ράβε ξήλωνε δουλειά να μην σου λείπει! Είναι πολλά, μα πάρα πολλά τα κρίματα της, που πρέπει να περάσουν από νομικό κόσκινο που ίσως, να πάει λίγο μέσα στα ενδότερα, αν…. 

Τι νομικές ταρζανιές έκανε; Πρώτον έστησε ψεύτικη, αντικαταστατική, παράτυπη έκτακτη ΓΣ (ψήφισαν άσχετοι καταστατικά, χωρίς δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθε, χωρίς να πληρώσουν την συνδρομή τους κλπ) να προκαλέσει την σχεδιασμένη πτώση, την υπέγραψε και η ίδια, ξεγέλασε τη διοίκηση, ξεγέλασε τον πρόεδρο, ξεγέλασε τα δικαστικά όργανα (θα δούμε παρακάτω πως) ξεγέλασε την έκτακτη ΓΣ, ξεγέλασε τον κ. Δήμαρχο (!), με ξεγέλασε και μένα και δέχθηκα να γίνω μεταβατικός προσωρινός πρόεδρος (με ήθελαν μαριονέτα, αλλά πήρα χαμπάρι) Έκανε τίποτε άλλο; Φυσικά όλα τα έκανε αντίθετα με όσα λέει, ο νόμος, το καταστατικό, η συνείδηση μας, το συμφέρον του ιδρύματος, το κύρος του και η έξωθεν καλή μαρτυρία! Έγκλημα μέγιστο, ότι άφησε να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα της έκτακτης ΓΣ άτομα που δεν είχαν καταστατικό δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθε, (προσήλθαν 85 μέλη, τα 34 χωρίς δικαίωμα καταστατικό), αηδίασαν και αποχώρησαν 52 μέλη, έμειναν 33 και από αυτά μόνο τα 20 είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν!!! Εδώ μας εξαπάτησε όλους και έβγαλε ψεύτικη απόφαση! Εδώ έκανε μια κάκιστη πράξη, έβγαλε 2 καταστάσεις, στη μία που άφησε στο ίδρυμα δεν την υπέγραψε, το έκρυψε και σε αυτή που κορόιδεψε τον δήμαρχο την υπέγραψε, με υπογραφή, πράξη που συνιστά 4 με 5 ποινικά αδικήματα! Ποιος να φανταστεί ότι μια δικαστίνα, χρόνια υπηρέτης  της θέμιδας θα έκανε αυτά τα πράγματα; Εγώ το κατήγγειλα παντού, έκανα και μήνυση και περιμένω, το ότι όλοι σιωπηρά τα ανέχονται δεν είναι δική μου υπόθεση! Όλα τα έγγραφα στοιχεία που αποδεικνύουν τα παραπάνω με εξώδικα τα έστειλα παντού, ματαίως…. Η ίδια μάλιστα δεν τα περνάει πρωτόκολλο, τα πετάει στο καλάθι αχρήστων…. Ε΄ύγε!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Για να πάρει σάρκα και οστά το σχέδιο άλωσης του ιδρύματος, χρειάζεται ο καταλύτης, η τρίτη γυναίκα της μεθόδου των τριών, η γυναίκα αντ’ αυτού, η κατά νόμο Αντιδήμαρχος! Στο γραφείο της παίχτηκε η καταλυτική πράξη, εκεί βγήκαν οι εντελώς παράνομες αποφάσεις που έπαυσαν την νόμιμη διοίκηση με λόγους που δεν σκεπάζονται ούτε με άχυρα! 

Ναι μεν κυρία μου, που κρύβεσαι πίσω από τον ξεγελασθέντα κύριο Δήμαρχο, που αφήνεις να εκτίθεται ακόμα, που τον εξέθεσες, που δεν βγάζεις άχνα, που ώθησες και προώθησες όλο το σκηνικό που οδηγεί το ίδρυμα στην ανυποληψία, στο κλείσιμο, στις μύριες περιπέτειες, έπραξες σωστά; Ζήτησες να ακουστεί και η άλλη άποψη όσων αδικήσατε, όσων σπιλώσατε, έκανες ΕΔΕ να καταθέσουν όλοι, να τσεκάρουμε τα κρίσιμα έγγραφα, μελέτησες τον νόμο να δεις πότε παύεται μια διοίκηση, που τα είδες εσύ τα οικονομικά τελεσθέντα και μάλιστα τελεσιδίκως εγκλήματα; Το ότι δεν υπέγραψε ισολογισμούς ο ταμίας ποιος είχε την ευθύνη, ο έφορος, ή ο ίδιος; Το ότι ο ταμίας και η γραμματέας δεν άνοιξαν ποτέ τα 32 βιβλία του ιδρύματος, που ήταν υπεύθυνοι, που δεν τα είδαν ποτέ και δεν τα ήλεγξαν, που ευθύνονται για όλα, του ότι δεν φρόντισαν να εισπραχθούν ενοίκια, που δεν πίεσαν και έλεγξαν την μεσίτρια τότε και τώρα ταμία να πληρώσει το λάδι που δεν πλήρωσε ως όφειλε, πάνω από τρεις τόνους συνολικά, που εξαφάνισε ολόκληρο κτίσμα και ζημίωσε το ίδρυμα, αυτούς που δεν πλήρωσαν καν την συνδρομή τους, αυτούς ΕΣΠΡΩΞΕΣ να αρπάξουν την διοίκηση; ΛΑΘΟΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ!

Ήρθες ναι, ή όχι αυτοπροσώπως στο ίδρυμα στην ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ανικαταστατική έκτακτη ΓΣ, έπρεπε να έρθεις; Έστειλες γράμμα με ΦΟΒΕΡΕΣ στον κ. πρόεδρο εκβιαστικότατο να κάνει τάχιστα την έκτακτη ΓΣ που δεν τσέκαρες όσες παρανομίες έγιναν;  Στο επόμενο θα το δημοσιεύσω, το έχω!

Ζήτησα σαν πρόεδρος ΠΔΕ ακρόαση, γιατί δεν με δέχτηκες; Να σου πω εγώ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ Η ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ και εγώ σου την χαλούσα. Έπρεπε πάσει θυσία να ΑΛΩΘΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ!

Έπρεπε να πάρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ η κα μεσίτρια, τα κλειδιά τα είχε, ήθελε και το ταμείο και της το δώσατε!

Έχω τεράστια απογοήτευση από το γεγονός ότι με τη σιωπή σας, μάλλον θα βάλετε και την υπογραφή σας να κλείσει το ίδρυμα!

Έχουμε πολλά να αποκαλύψουμε, αγάλια, αγάλια, τα έγγραφα υπάρχουν, θα τα δώσουμε στον κόσμο. Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ το απαιτεί ΝΑΙ το απαιτεί.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ   

Ο κ. Δήμαρχος την πάτησε, όπως και εγώ και έβγαλε μια απόφαση ΛΑΘΟΣ, χωρίς να έχει δικαίωμα. Α) Σαν εποπτεύουσα Αρχή μπορεί να παύσει διοίκηση, μόνο όταν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΟΥΝ οικονομικά σκάνδαλα (όχι να φορτωθούν οι σημερινοί ζητήματα συγχωρεμένων) Β) Όταν ακούσει όλες τις πλευρές και κάνει ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, Γ) Όταν  τσεκάρει την νομιμότητα όλων και Δ) Όταν διώξει όλους όχι να αφήσει τον ΤΑΜΙΑ που και δεν πλήρωσε και άρα έχασε την ιδιότητα του μέλους και ήταν στη τάχα παυθείσα διοίκηση να παραμένει! Βαριές πολύ βαριές οι παραλείψεις,  ΟΛΟΣΩΣΤΑ  η Αποκεντρωμένη αποφάσισε να αρθεί η αδικία. Αν εσύ πέσεις στο εγκληματικό λάθος να κάνεις τάχα έφεση θα υπογράψεις και την ΗΘΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ σου! Τότε θα είσαι όχι μόνο απλός συναυτουργός, όχι ο παραπλανημένος, αλλά ο γαμπρός που στο τέλος τον ξουρίζουν και μάλιστα ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΙΚΑ, με κρύο νερό και ξιφολόγχη! Πρόσεχε  έχεις ένα καλό όνομα σαν επιστήμων, σαν άνθρωπος που αγαπά τον συνάνθρωπο, μην τον πετάς στα σκουπίδια…

Σε άλλη συνέχεια θα σου αποκαλύψω πως έβγαλαν απόφαση ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ σαν κακοπληρωτή για να σου πουλήσουν εκδούλευση. Αποφασίζουν ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, να σε κρατάνε μέλος, να γίνεσαι ΣΥΝΕΡΓΟΣ καταπάτησης του καταστατικού να καλύψουν τη δική τους αμαρτία και φέσωμα του ιδρύματος, καλά και αυτό σου το έκρυψαν; Εσύ με τόσες σκοτούρες, είναι δυνατόν να θυμάσαι αν πληρώθηκε στο κάθε ίδρυμα η συνδρομή σου; Η αλήθεια να λέγεται, το 25άρι  έπερεπε ο ταμίας ή να σου το θυμίσει ευγενικά, ή κάποιος από αυτούς που σε νοιάζονται και σε αγαπάνε να το πληρώσουν.... Τώρα τάχα σου λένε, είδες δήμαρχε, σου χαρίσαμε εκατό ευρώ! ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ...

 

(η συνέχεια στο επόμενο)

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ