ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ; – ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΑΡΑΞΙΩΝ; - Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΚΑΘΑΡΗ!

ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΡΤΥΡΗΣΩ!

"ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ"  

Πριν μέρες δημοσίευσα ένα συμβάν ευτράπελο για απόλυση πεινασμένης πάμπτωχης καθαρίστριας και καταγγελία διορισμού στη θέση της αλλοδαπής που παρείχε εργασία σε διοικητικό (;) μέλος, όπως με πληροφόρησαν.

https://mofikpdf.blogspot.com/2021/01/normal-0-false-false-false.html

Φαίνεται το τάξιμο διορισμών είναι πολύ της μόδας στο ίδρυμα, εδώ  έσκασε μύτη ένα περιστατικό με άρωμα ασυμφωνία μη κυρίων, προς επίτευξη της ποθούμενης άλωσης της εξουσίας!

Ας δούμε καρέ, καρέ το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας Νεολόγος 29.01.2021 σελ 6 με τίτλο «Μου έταξαν διορισμό»

Πρώτα το ντοκουμέντο και μετά τα σχόλια…


 

Ακολουθεί η απάντηση των φερομένων ως διοίκηση, που δεν έχει και μεγάλη αξία γιατί δεν δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα, για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας τη δημοσιεύουμε.

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ:

Φυσικά ήμουν παρών στις δύο συνάξεις και πρέπει να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Εδώ ο καθένας γράφει ότι τον συμφέρει, η αλήθεια έχει και άλλες πτυχές, ναι μεν γράφονται πλαγίως τα διαδραματισθέντα, αλλά δεν τονίζονται οι αλήθειες!

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ & ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στον αγώνα της κατάληψης της εξουσίας οι σημερινοί φερόμενοι ως ΔΕ επιστράτευσαν κάθε μη νόμιμο μέσο. Εξαπάτησαν αμολυμένους ότι θα τους διορίσουν αρκεί να πετύχουν το σκοπό τους. Το φαιδρό είναι ότι πάω να πιστέψω την παροιμία «…μεταξύ κατεργαρ@@ν … δεν υπάρχει ειλικρίνεια (;)» Οι αμολυθέντες  απολύθηκαν  με την ψήφο των δύο που έταξαν  τον επαναδιορισμό! Δεύτερη παροιμία «το τάξιμο και το χέ@@μο είναι ξαδέρφια» Τρίτη παροιμία «και σεις κακά χειρόβολα κι εμείς κακά δεμάτια» Το θέμα χειρισμού των απολύσεων, είναι λυπηρό, αλλά το ανέλαβε η δικαιοσύνη όπως όλοι συνομολογούμε.

ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Κυρίαρχη εδώ και περίοπτη θέση στα διαδραματισθέντα γεγονότα έχουν τα παρακάτω:

1) Η χρησιμοποίηση λίαν ανίερων μεθόδων για αλλοίωση του καταστατικού, ΓΣ, ψηφοφοριών και καταπάτηση της νομιμότητας!

2) Θυσιάζεται η νομιμότητα με ανήθικα ανταλλάγματα κάτω από το τραπέζι, ισοπεδώνονται ηθικές, νόμοι, δικαιώματα.

3) χρησιμοποιείται εγκληματικά το ίδρυμα σαν τραπουλόχαρτο και καταρρακώνεται η υπόληψή του.

4) Είναι εκτιθέμενοι και υπόλογοι και οι τάξαντες και οι επιστρατευθέντες και ξεγελασθέντες!

5) Εδώ τεχνηέντως αποσιωπάται ότι στην έκτακτη και μη διαθέτουσα νόμιμη καταστατική απαρτία ΓΣ της 17.02.2020 ότι οι απολυθέντες κλήθηκαν να κάνουν φασαρία και να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ηρεμία της ΓΣ. Αυτή ήταν η συμμετοχικότητά τους και σαν αμοιβή θα επαναδιορίζονταν τάχα.

6) Την ημέρα της έκτακτης ΓΣ, δηλαδή την Δευτέρα 17/2/20 όλοι είδαμε έξω από το ευγήριο τους επιστρατευθέντες με μηχανές στα χέρια να φωτογραφίζουν όσους μπήκαν να συμμετάσχουν. Σε ερώτησή μας, ποιοι είναι και τι γυρεύουν  απάντησαν μας έστειλε ο κ. Φλ@@ης από την εφημερίδα «@@@@@@» να λοιπόν και άλλοι σύμμαχοι στην επιχείρηση άλωση που βγαίνουν στον αφρό!

Η επιχείρηση είχε και άλλους συνεργαζόμενους στο χώρο των τοπικών ΜΜΕ που με υπόδειξη γνωστών πλέον ατόμων σπίλωσαν με ΠΡΟΚΑΤ δημοσιεύσεις τους νόμιμα εκλεγμένους ευυπόληπτους τρεις της ΔΕ. Έτσι δένει η μαγιονέζα.

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΑΧΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

 Οι καλογέροι βαφτίζουν το μοσχαράκι ψάρι και το ψαρονέφρι ξιφία να το καταλύσουν και οι εδώ καταληψίες βαφτίζουν κάθε μια τους μη σύννομη πράξη προσωπικό δεδομένο, να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους! Εδώ κ.κ. και κυρίες οι συναλλαγές ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΓΗΡΙΟΥ  και εξαπατήσεις κάτω από το τραπέζι για διορισμούς τι δεδομένα είναι; Θέατρον εγεννήθημεν που λέει και ο Απόστολος Παύλος… 





 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ