ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΠΑΤΡΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ Μέρος Γ’ (σε συνέχειες)

ΑΡΧΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΧΕΔΙΟΥ –

ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

(Μέρος Τρίτο)

Οι κατά μέθοδο Δήμου εκλογάρες γηπέδου, όλοι ΜΕ ΜΑΣΚΑ και ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, μπράβο σε όλους!

 

Συνέχεια με τα προηγούμενα:

https://mofikpdf.blogspot.com/2020/10/blog-post_16.html

https://mofikpdf.blogspot.com/2020/10/blog-post_24.html

Εδώ θυμηθείτε, να συνεχίσουμε.

 

ΟΙ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΔΕ

Σαν γίναμε σώμα αρχίσαμε το έργο να ετοιμαστούμε για εκλογές. Σαν έμπειρος στα διοικητικά (1975 – 2020) έστειλα την πρόσκληση και την εισήγησή μου να προετοιμαστεί, η υπόλοιπη Διοικούσα Επιτροπή.   

 




Ποιοι ήταν αυτοί;

1) Βασίλειος Δελδήμος από Σταυροδρόμι Τριταίας, μια ζωή συνεργάτης της κας Γιαννοπούλου Παναγιώτας, σε διάφορες δουλειές, χειριστής σκαπτικών μηχανημάτων και στην αίτηση εγγραφής μέλους ΑΓΡΟΤΗΣ. Δεν έπρεπε να τον συμπεριλάβει ο Δήμος για τρεις λόγους, πρώτον ότι δεν ήταν ταμειακά εντάξει, δεύτερον γιατί ήταν το κυρίαρχο όργανο (ταμίας) των παυθέντων και η απόφαση Δημάρχου δεν ήταν για μερικά άτομα, ήταν για όλη, άρα του χαρίστηκε βάσει σχεδίου και τρίτον αν ίσχυαν οι ισχυρισμοί ότι υπήρχαν οικονομικοί λόγοι τότε αυτός βάσει νόμων και καταστατικού ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ! Ουσιαστικός λόγος να ακυρωθεί η απόφαση Δημάρχου που κανείς αρμόδιος δεν τον έλαβε υπόψη.

2) Θεόδωρος Κασόλας, συνταξιούχος υπάλληλος, πωλητής, αποθηκάριος των καταστημάτων ηλεκτρικών του Κωνσταντακάτου και χρόνια μέλος στις ομάδες τεχνικών συνεργείων της κας Γιαννοπούλου Παναγιώτας, σε διάφορες δουλειές και δικός μου φίλος.

3) Φωτεινή Τσαγκάρη, ιδιωτικός υπάλληλος και οικιακά, συγγενής και κουμπάρα της κας Γιαννοπούλου Παναγιώτας. Την έγγραψε η κα Γιαννοπούλου πρόσφατα δεν είχε κλείσει χρόνο, δεν είχε δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθε.

4) Λεμέσσιος Νικόλαος, μετανάστης εκ Κύπρου, συνταξιούχος, πρώην εργαζόμενος υπάλληλος Περιφέρειας Δ.Ε. συνεργάτης της κας Γιαννοπούλου Παναγιώτας και της κας Χατζήρη.

5) Εγώ αυτοπροσώπως, παιδικός φίλος και συμμαθητής του συζύγου της κας Χατζήρη από το Γυμνάσιο Ναυπάκτου.

 

ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟΣΚΙΡΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 4  ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ

Σαν γίναμε σώμα, εμένα λόγω γνώσεων με επέλεξαν ομόφωνα πρόεδρο, γιατί από όλους μόνο εγώ είχα γνώσεις διοίκησης.

Αμέσως λοιπόν ζήτησα, χωρίς να ξέρω τι μαγειρεύεται από τα παρασκήνια, σύγκλιση ΔΕ να αποφασίσουμε για εκλογές. Απονήρευτος έστειλα ως ορίζει το καταστατικό πρόσκληση με τα θέματα και την ενημερωτική εισήγησή μου.

Οι κ.κ. και κα έτρεξαν στο ειδικό φροντιστήριο σε γραφείο στην στοά Παπαρηγοπούλου και ήρθαν με σκονάκι σαν καλή υπάκουη ομαδούλα και με νομική κατ’ εντολήν γνωμάτευση (συγχωροχάρτι) κάποιας άλλης συνεργάτιδας παλιάς δικηγόρου της ομάδας παρασκηνίων, αξιοτίμου κας Αριστέας Μαρούντα!

Θα τα δημοσιεύσω αυτά να δείτε το μέγεθος  της προετοιμασίας! Αυτό σε αξιόποινες πράξεις νομικά λέγεται ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, αν δεν κάνω λάθος, διορθώστε με!

Αρχηγός όλων δήλωνε απροκάλυπτα ο πριν ταμίας και μετά φερόμενος πρόεδρος ΔΕ κ. Δελδήμος Βασίλειος!

 


ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΑΝΤΈΔΡΑΣΑ

Τι θα κάνατε εσείς στη θέση μου; Θα πέφτατε από την καρέκλα από έκπληξη! Αμέσως ηρέμησα και είπα στον κ. διοικητικό διευθυντή να πρωτοκολλήσει σαν εισερχόμενη την κοινή δήλωση των 4 (σκονάκι) και ζήτησαν αντίγραφο. Δεύτερον αφού είχα τα πειστήρια του εγκλήματος, εξήγησα ότι αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και για να τους προφυλάξω ας τα γράψουν ο καθένας σε προσωπικό σκονάκι με την υπογραφή του, για το καλό τους!

Αμέσως διακόπηκε η συνεδρίαση, βγήκε έξω στην αυλή του ιδρύματος ο αρχηγός, τηλεφώνησε για 20 λεπτά περίπου την κηδεμόνα του πήρε κατευθύνσεις, ξανα μανα ερωτήσεις στην εισηγήτρια νομικό και  τα 4 προσκοπάκια κάθισαν και αντέγραψαν ο καθένας το ατομικό του σκονάκι, απλή αντιγραφή των εντολών. Τα ξαναπρωτοκόλλησα, πήρα ΕΝΘΥΜΙΟ  αντίγραφο και σας τα χαρίζω να καμαρώσετε τα πρωτάκουστα γεγονότα!

ΤΟ ΣΚΟΝΑΚΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ

 


Πολλά λάθη φίλε πρόεδρε, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ! κρίμα το ειδικό και επίμονο σεμινάριο και τα τηλεφωνήματα.

ΤΟ ΣΚΟΝΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΔΕ

ΤΟ ΣΚΟΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΑΙΟΥ Γ.Γ. ΠΔΕ


Άψογος ορθογραφικά ο Κυπραίος ναυαγοσώστης του Ευγηρίου, έχω ένα παράπονο, με λύσσα ήθελε να μου γίνει μήνυση ότι τάχα δεν παρέδωσα τη σφραγίδα!!

ΤΟ ΣΚΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΕΦΟΡΟΥ ΠΔΕ


Είδατε απλή μέθοδο των τεσσάρων;

Μιλάμε για ενθύμια ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΔΕ.

ΘΥΕΛΛΩΔΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ






ΔΙΔΑΓΜΑ ΚΑΙ ΡΗΤΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΨΗ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΙΔΕΩΝ

Είδατε πόσο μελετημένα έγινε η διάσωση του ιδρύματος; Μπράβο κορίτσια, δώσατε ρεσιτάλ! Και οι 5 ήταν υπέροχοι!

Ας προσθέσω δυο πονηρούλικα συμπεράσματα και πιθανές απορίες σας.

Πρώτον το σκονάκι του φίλου αντιπροέδρου Κασόλα είναι στη γραφομηχανή, τα άλλα στο πόδι και με το χέρι, γιατί;

Απάντηση, το έγραψαν εκεί στο ίδρυμα επί τόπου; Όχι απλά στην αρχή δεν το υπέγραψε, το ετοίμασαν μετά, τον έβαλαν και το υπέγραψε με το ζόρι (;) και ο έμπειρος πρωτοκολλητής το πάσαρε μέσα, καλό έέέ;

Δεύτερον το σκονάκι του τότε έμπειρου αρχηγού και σημερινού προέδρου κ. Δελδήμου, έχει άπειρα ορθογραφικά λάθη, τον αφήνω ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΟ στην Γραμματική, Ορθογραφία και Καλλιτεχνία! Είδες φίλε μου, πως σε προσέχουν τα κορίτσια, σε αφήνουν ΜΟΝΟ ΣΟΥ να αποκαλύπτεις τα προσόντα διοίκησης!

 

(η συνέχεια στο επόμενο)

Έχουμε πολύ δρόμο και πολλά σπάνια ωραία αραχνώδη κολπάκια μέχρι να κλείσουμε την ύλη του μοναδικού βιβλίου μου με τίτλο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ REAL ESTATE» 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙ’ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΖΑΪΤΙΚΑ